02-09-08

Eindelijk eens tijd...

Hoi iedereen, ik ben er nog eens geraakt, wat heb ik een drukke periode meegemaakt!

Vorige week een ganse week danskamp gegeven en dat was echt super, elke dag van 9 tot 16.00h dansen met de gasten en dan 's avonds nog vanalles onder de monitoren afwerken en bespreken. Het personeel was echt vriendelijk en de kans dat ik volgend jaar terug mag keren is vrij groot. Op netlog heb ik ook massa's positieve commentaren gekregen van mijn leerlingen, ze vonden mij de beste monitor ooit en als je dat leest dan doet dat echt wel deugd hoor. Vrijdag was er een kleine voorstelling voorzien, alle dansgroepen gingen dan laten zien wat ze hadden geleerd, in totaal waren we met 3 groepen, een groep van 6 - 8 jaar, één van 8 - 10 jaar en dan mijn groep van 10 - 12 jaar. Ik werk liever met die ouderen, persoonlijk. Na de show kwam ik bij mijn kinderen en ze begonnen allemaal te zingen: Merci P., Merci P. ... En dan één grote groepsknuffel, amaai welk gevoel je dat geeft dat is onbeschrijfelijk !! Echt waar, dat voelde zo super goed aan, het was een fantastische bende !!

Dit weekend, zaterdagavond, heb ik mij eens goed uitgeleefd, ben nog eens uitgeweest, twas 5 uur denkek, dus heb me goed geamuseerd, twas echt super. Zondag was dan een dagje rust, niet teveel doen, want kwas wel moe en nja dan 's avonds was het zover, Lost begon terug.Ik weet het, het was herhaling van vorig seizoen maar toch wou ik nog eens kijken, het was veel te lang geleden, ik kon niet zo goed meer volgen, ik wist niet precies meer waar het om draaide, maar gelukkig was er gisteren een special van een uur waarbij ons geheugen nog eens werd opgefrist en daarna volgde de langverwachte eerste aflevering van het 4e seizoen, weeral zalige wending heeft het programma genomen. Het is echt spannend, kijk weeral uit naar volgende week!

Morgen, eindelijk terug dansles geven, ik ben blij hoor, heb dat groepje ook wel gemist hoor!!

En voor degene die terug met school zijn begonnen, hopelijk zijn jullie allemaal goed gestart!

Ik wens jullie allemaal een fijne week !!
Groetjes

14:04 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

03-08-08

Award 'rechtzetting'

Hellow iedereen,

al een tijdje wordt er druk gepraat rond de blogawards in blogwereld en iedereen die een award krijgt kopieërt zomaar het logo van de blogawards zonder daar eens naar te kijken blijkbaar want daar staat een grote fout op net zoals 'Fleur' me vertelde vandaag. Brillante staat er i.pv. Briljante. Fleur was zo vriendelijk om een nieuw logo op haar blogje te zetten en ik ga daar natuurlijk gebruik van maken om dat over te nemen, want we mochten van haar. Dus hier, een nieuw logo voor de blogawards. Als je dit leest en je hebt zelf een award ontvangen plaats deze rechtzetting dan misschien ook op je blogje. Ik licht mijn genomineerden wel in via een reactie !

dyn006_original_186_186_pjpeg_2638030_6cf69f547b0b182f613e375d70922976

Fijne zondag nog voor iedereen !

Groetjes

14:42 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

02-08-08

Award !

dyn004_original_193_118_pjpeg_2638030_132cf37b111c2b2bad5ea0f643747adf

Hey,

zet ik m'n pc deze morgen op, en merk ik dat ik een award heb gekregen van Fleur. Ik ben haar daarvoor heel dankbaar. Ik ben dan ook eventjes op zoek gegaan naar mijn favoriete 7 blogjes en dan vind je ze hieronder terug. Ik vind natuurlijk al de blogjes die ik lees leuk maar ja als ik dan toch een keuze moeten maken, worden het de volgende 7. Net zoals Fleur zal ik ze ook in alfabetische volgorde plaatsen!

1. Asjuuh
2. Fairytalegirl
3. Fleur
4. Kell
5. Megahitmusic
6. Rita en haar draaimolen
7. Tragic kingdom

Dit zijn nu de spelregels:
1. De winnaar mag het logo plaatsen.

2. Plaats een link naar degene van wie je de award hebt gekregen.

3. Stuur de award naar 7 andere bloggers die jij wil nomineren.

4. Zet de links van deze sites op je blog.

5. Laat een berichtje achter op de betreffende site.

Belangrijk!
Vermits ik jullie e-mailadres niet heb, kan ik de award niet doorsturen. Wees dus zo vrij om hem van mijn blogje mee te nemen.

13:55 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

01-08-08

Bobbejaanland en Barbeque !

Hey,

Zoals ik al zei dinsdag wou ik woensdag iets plannen omdat het veel te goed weer was. Ik ben met mijn beste vriend van de middelbare school naar bobbejaanland geweest. Het was lang geleden dat ik hem nog eens had gezien en twas echt een leuk dagje. Hij is nog geen steek veranderd. De rit met de trein is wel vrij ver, een uurtje of 2, maar ja we hebben ons wel geamuseerd. We zijn gans het park afgelopen, en we hebben zo goed als alle attracties gedaan. De tyfoon ook, die is echt zalig. bjl_bananabattle_artist_impressionEr is nu ook een nieuwe attractie. Wie al naar Bobbejaanland is geweest, weet dat er ook een binnenattractie is, nl. de revolutie. Daarbinnen, waren vroeger veel tafeltjes enzo waar je kon eten. Die zijn zo goed als weg en er is plaats gemaakt voor een nieuwe attractie, 'Banana battle'. Het is eigenlijk niet zo zeer een attractien, maar wel de moeite waard. Je stapt in een bootje met 4 waterpistolen. De bedoeling is gewoon dat je elkaar nat maakt. En ik zeg het je, nat is nat. Van boven tot onder ben je kletsnat. Gelukkig was het zalig weer en deed dat water wel deugd. En het is niet van dat vies water, neen, het is echt zoet water zoals in een zwembad. Die attractie vond ik wel leuk. Voor ons was er een bootje met een koppel en dan de mama en nog een kindje. Die hadden ons echt nat gemaakt en we zijn die dan nog een paar keer tegen gekomen tijdens de dag zelf en we hebben ze dan uitgedaagd voor een revanche. Dat was wel de max ! Als afsluiter wouden we nog eens in die vogel gaan, 'de slegde hammer' en we zaten er in en hij wou niet starten. Zeker een kwartier zaten we daar gewoon, om uiteindelijk terug de attractie te mogen verlaten. Dus een beetje balen om je dag zo af te sluiten. We moesten dan eigenlijk wel lopen om onze bus te halen en uiteindelijk hadden we nog tijd, maja die bussen vertrekken altijd te laat. De terugweg was ietsje moeizamer, we moesten via Antwerpen, zo naar Gent, en dan naar Zottegem. Onze trein kwam in Gent toe om 20.12h en raad eens wanneer onze trein vertrok naar Zottegem: 20.11h, 1 minuut te laat, ben nog snel op het perron gaan kijken, maar hij was al weg. Dus zaten we daar weer een uur in Gent. Och ja, we hebben iets gedronken en het uur was snel om. Was wel een leuk dagje om zeker nog eens opnieuw te doen.

Gisterenmorgen ben ik om 9.30 wakker geworden van lawaai beneden, maar had echt geen zin om op te staan, ik voelde me zweterig en flauw. Ben blijven liggen, en heb dan nog elk uur gezien: 10.30h, 11.30h, maar ik wou niet opstaan ik voelde me echt niet goed. Rond 12 uur ben ik dan uiteindelijk opgestaan en ik heb me direct een pilletje genomen. M'n keel deed zeer en ik voelde me precies alsof ik ziek ging worden. Tegen de avond voelde ik me al veel beter. Nog een geluk, want we moesten naar een barbeque gaan bij vrienden en het was echt heel lekker, maar wel een beetje veel. Het was een zwoele zomeravond (Sorry doet me even denken aan het liedje van Clouseau, Verlangen) en tegen 10 uur kwam er zware wind op. bliksemAmaai, een geluk dat we nog met zoveel waren om alles op te ruimen. Alle tafels in de veranda, de tent uitbreken, op 10 min. was alles binnen en nog een geluk. Het was echt zwaar onweer gisterenavond. Zo donder en bliksem, niet te doen. En ik ben daar al niet zo voor. We kwamen thuis rond 0.30h en had echt geen zin om te slapen. Ik nam mijn mp3 en m'n gsm en ben beginnen smsen met dat meisje waarmee ik zo een goed gesprek heb gehad op msn, en we hebben nog liggen smsen tot 2 uur, dan werd ik een beetje moe en ben ik er maar ingekropen.
En nu is het vrijdag, 1 augustus, de verjaardag van mijn papa. Vanavond komen de buren een glas drinken en treffen we de laatste voorbereidingen voor het buurtfeest van volgende week. Wie mijn blogje al van in het begin kent, weet dat er vorig jaar een buurtfeest was. Wel dit jaar terug, volgende week zaterdag, ik kijk er al naar uit. En natuurlijk, ben ik weer DJ van dienst!

Ik wens iedereen nog een fijne vrijdag toe!
Groetjes

13:31 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

02-12-07

Clouseau 20 was de max !!

Hey beste bloggers,

Het was me weeral een weekje hoor ! Ik heb de hele week bijna pech gehad. Er was wel altijd iets dat er gebeurde. Ik ben deze een paar handschoenen verloren, ik heb me een paar nieuwe gekocht en de eerste dag dat ik ze aanheb, ben ik ze 's avonds ook weer kwijt. Vrijdag ga ik naar school met een grote zak met daarin een grote map, en natuurlijk scheurt die zak helemaal open, waardoor ik snel naar de panos ben gelopen om een zak te gaan halen waarin ik de map stopte. Donderdag dan, was nog het ergeste van allemaal. Ik kom aan het station van Zottegem, en ik zie in het station M. een treinticket kopen, normaal zie ik haar nooit in station maar ik stelde er mij geen vragen bij en liep gewoon naar mijn perron, zoals elke morgen. Toen ik in Aalst aankwam kreeg ik een berichtje van FG, dat ik haar en haar vriendinnen straal had genegeerd die morgen. En toen kon ik het mij herrineren, de 5e jaars gingen op daguitstap en gingen met de trein en FG had me nog zo gezegd dan zien we elkaar in het station. En ik vond het super dat ik weer een paar mensen zou terug zien, maar ja daar heb je veel aan als je het vergeet. Ik voelde me super schuldig, en heb dat ook laten blijken uit mijn smsjes. Maar er was nog hoop, 's avonds moesten ze terug keren naar Zottegem dus ik had nog kans om ze terug te zien. En ja, dat geluk had ik toch nog, ik zag een paar vrienden terug en ze reden zelfs mee met de bus !! Ik wou niet afstappen aan mijn halte, ik wou blijven zitten....

clouseauZo tot zover het weekje en nu het weekend. Ik zou zeggen, aan alle mensen die nog naar het concert van Clouseau gaan kijken en jullie willen nog niets weten, lees dan niet verder want er staan veel details in over het concert.
In 1 woord, het was gewoon super !! Op de achtergrond hing er een doek met daarop de foto van 20 jaar Clouseau. Het concert werd ingezet met allemaal stemmen die Clouseau aankondigen. Stemmen van vroeger, stemmen van nu, en overal hoorden we Clouseau, wel 100 keer en toen werden de eerste noten ingezet. En Koen kwam op met het nummer Zij is van mij, onmiddellijk een goede start en een mooi nummer om te beginnen. Het nummer Swentibold volgde Zij is van mij op en al snel werd de melodie van een nieuw nummer ingezet, de tegenpartij, en het doek dat achteraan hing viel naar beneden. De hits volgden zich op: Alleen met jou, ik wil vannacht bij je slapen, hier bij jou, keer op keer. Daarna kwam er een piano helemaal vooraan het podium en de band ging van het podium. Enkel Koen en Kris bleven staan en er werd een ganse medley gezongen begeleid op piano. Ik wil niet dat je weggaat (volgens mij 1 van de beste nummers van de avond), ik denk aan jou en passie. Daarna kwam er een beatboxer bij op het podium en die zorgde voor de beat bij Zie me graag. En toen voor het eerst in al die jaren zongen ze nog eens een Engelstalig nummer, Take me down. En toen was het tijd voor Verlangen, dat ze de mooiste is, geef het op en deel 1 werd afgesloten met een prachtige versie van altijd heb ik je lief. Deel 2 werd geopend met de superhit Oogcontact en ging verder met een leuke versie van dansen en toen was het tijd voor hun nieuwste single casanova. clouseau 20Daarna zei Koen: Dit was onze nieuwe single en de stap naar onze eerste single is slechts deze 10 seconden en Brandweer begon. En daarna was er een moment vol triestheid in de zaal als Afscheid van een vriend werd gezongen, de verdiende nummer 1 uit de poll. Ohja, shaken en grooven vervolgden het spektakel en toen ging Kris vooraan het podium zitten. Koen ging achter hem staan en ineens begonnen ze te zweven op een blok. Ze zweefden over de hele zaal in het midden en kwamen ook zo op de plaats waar wij zaten. We zaten helemaal achteraan in de blok rechtover het podium, prima plaatsen dacht ik, want zo hadden we een heel overzicht over het podium! Tijdens de zweving zongen ze de nummers domino en daar gaat ze. En toen was het tijd voor een lekker danssfeertje in het sportpaleis en het nummer Erop los zorgde voor veel ambiance. Dat is een nieuw nummer vanop hun cd, daarna kwamen er 2 gele ventjes naar beneden, je kent die 2 ventjes wel die op de cd bergen en ravijnen staan, Koen en Kris voorgesteld. Ze waren mega groot, en hun handen en benen bewogen mee op het ritme van En dans. Ik, jij, hij of zij , vanbinnen en vonken en vuur zorgden voor een mooie afsluiter. Want het was letterlijk vonken en vuur. De band verliet het podium en natuurlijk wou het publiek meer. En we kregen ook meer ! Clouseau kwam nog terug met de nobelprijs, Anne waarna er een massa vuurwerk door de hele zaal zich verspreide, en als laatste, een ware afsluiter: Heb ik ooit gezegd! En dat was Clouseau 20 !!Dus zeker voor herhaling vatbaar, maar ik denk dat het volgende concert nu niet Clouseau zal zijn maar Kylie Minogue op 7 mei !! Ik doe nogal veel concerten hé, maar ik doe da gwn graag !!

En natuurlijk de nieuwe clip van de week, een nummer van Clouseau (hoe kan het ook anders) en ik wou eerst kiezen voor het nummer waar ik het meest van heb genoten die avond, ik wil niet dat je weggaat, maar ik vond geen deftig filmpje dus dan werd het toch maar afscheid van een vriend.


Ik wens iedereen een fijne schoolweek tegemoet.

19:29 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

25-11-07

Rihanna was de max !!

rihannaHey iedereen,

Donderdag was het dan eindelijk zover, ik had m'n kaartjes al sinds de zomervakantie en eindelijk mocht ik ze afgeven voor de ingang van Vorst. De dag kroop traag voorbij en ik maakte iedereen op school jaloers dat ik die avond naar Rihanna ging kijken. Na de school moest ik natuurlijk zo snel mogelijk naar hus zien te geraken met trein en bus en gelukkig was ik al rond 16.45h in Zottegem. Ik rende naar de auto en reed richting FG. Amaai, ze zag eht ook zitten hoor en zij wist net zoals mij hoe belangrijk het wel niet was da we op tijd vertrokken. De plaatsen waren ongenummerd dus hadden we geen idee waar we nog zouden kunnen zitten. Toen we aankwamen bleek al snel dat het meeviel van de drukte, ik had veel meer verwacht. Rond 18.45h gingen de deuren open en we bleken een zeer goede plaats kunnen te bemachigen. Ik was best wel zenuwachtig om Rihanna te zien maar niet zo erg als bij Beyoncé natuurlijk. Ik hoopte dat het een goed concert zou worden omdat ik eigenlijk, net als FG best een beetje schrik had dat het vals zou zijn. Wel, we hebben ons dan toch vergist!! Want amaai, zo een concert. Dat meisje is amper 19 jaar en wat die die avond gepresteerd heeft vond ik gewoon super. Het witte doek werd beschenen door leuke kleurtjes en de intro van de show begon. Het doek viel en daar stond ze dan, de enige echt Rihanna !! Ze opende met haar eerste hit Pon de replay, en zo ging het verder, met bekende nummers en ook veel hits van haar nieuwe cd Good girl gone bad !! Haar laatste nummer was Umbrella en dat was echt heel goed. En al snel zagen we in het publiek veel Umbrella's naar boven gaan. Echt waar het was super. Als ik dan 1 nummer moet kiezen welk ik het beste vond wel dan is de keuze moeilijk. Ik twijfel tussen Unfaithful en Don't stop the music. Ze waren allebei even goed vond ik. Ik ben vree blij dat ik ben geweest !! En nu op naar het volgende concert en dat is zaterdag !! Clouseau 20, daar kijk ik enorm naar uit !!

Gisteren was mijn verjaardagsfeestje bij mij thuis met familieleden, het was een gezellige avond maar eigenlijk 3 weken te vroeg. Ik verjaar pas 13 december maar dat is en zeer moeilijke periode, velen hebben examens en ikzelf heb die week stage. Ik moet 2 dagen les geven dus ik zal weten wat ik te doen heb!

Oja, vorige week heb ik het boek van Harry potter gekocht, het zevende en laatste deel. Ik heb deze week snel nog is bohp1ek 6 herlezen en ben nu volop bezig in het 7e boek. Ik wil niets horen van bloggers die het al hebbben gelezen maar ik ben zo nieuwsgierig. Sterft hij of sterft hij niet ?? Ik zal het wel lezen !!!

Nogmaals voelt het enorm fijn om terug in blogwereld te zijn...ok da rijmt, maar da was nie de bedoeling maar toch leuk zinnetje !! Lol

Groetjes aan iedereen !! Tot de volgende !

12:28 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

07-10-07

Ik leef nog, ja !!!

Hey iedereen,

Sorry voor de lange tijd dat ik er niet ben geweest, maar ik had het erg druk met vanalles en nog wat. De eerste weken school waren echt hectisch en ik wist gewoon niet wa eerst doen, dan met de trein, dan de bus, dan was ik eens een namiddag thuis moest ik weer opzoeken wanneer ik bus of trein had, samenvattingen maken, knutselwerkjes, bladeren zoeken in een bos, ... kortweg heel druk. Maar ik heb me voorgenomen om minstens 1 keer een berichtje te posten en dat zal meestal in het weekend zijn omdat ik in de week echt redelijk laat thuis ben en dan wil ik nog eens op mijn gemak zijn. Tijdens deze 2 weken school is er echht veel gebeurd, ik amuseer me zo in die richting, alles is super, de theorie, de praktijk, en zelfs mijn klas is zalig! We zijn met ongeveer 45 en het zijn één voor één super mensen die ik nog niet zo goed ken maar dat komt wel met tijd !! Ik wil ook iedereen bedanken die in die tijd m'n blogje is blijven bezoeken en ik beloof dat ik regelmatig nog een berichtje zal posten !!!
Vorige week was er geen clip van de week doordat ik er niet was, maar ik maak dat nu goed met een supergoede videoclip van de week!Jullie zullen het nummer wel al op de radio hebben gehoord, de enige echte remix van green light van Beyoncé !!

Ik heb ook nog goed nieuws voor onze Beyoncé-fans (waaronder ik), schrijf maar in jullie agenda 20 november !! De offiele datum waarop de dvd uitkomt van Beyoncé haar zomertournee. Hieronder kan je het promotiefilmpje terug vinden !!Veel kijkplezier !!

Promotiefilmpje Beyoncé ExperienceBeyoncé - Green light (Freemasons remix)

19:21 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

17-09-07

Fijn verjaardagsfeestje

Hey iedereen,

happyGisterenavond was er een familieverjaardagsfeest, mijn achternicht werd 15 jaar daardoor was er een klein feestje, met eerst aperitief, daarna spaghetti en daarna taart. Twas echt allemaal zeer lekker, vooral de spaghettisaus was overheerlijk, natuurlijk ze was zelf gemaakt en das altijd veeel beter dan gewoon van de slager. Ik heb me echt nog is geamuseerd. Mijn achterneef en achternicht moeten ook nog niet naar shcool, zij beginnen pas de 24e. We hebben de hele tijd zitten praten en lachen over verhalen van de eerste autorijlessen. Hoe we moesten leren vertrekken, hoe we soms stilvielen, hoe we op de baan panikeerden, het was echt grappig, zodanig dat we er soms niet meer uitgeraakten van het lachen. Mijn achterneef heeft wat meegemaakt ze, hij heeft ook autorijles gevolgd en had zo een mevrouw die constant bezig was over haar zanten die 4000 euro kosten, als je te dicht bij de kant zou rijden, zouden de 4000 euro zanten...en bla bla bla, en jij rijdt ondertussen hé, en dan moet je daarop zitten luisteren, het moet echt grappig geweest zijn volgens mij. Mijn achternicht daarentegen die heeft al eens op een muurtje gereden. Twas echt grappig. Ze moest een klein straatje inrijden maar ze durfde nie met gevolg dat ze op het muurtje zat. Er was schade aan de auto maar ondertussen hebben wij wel eens flink kunnen lachen.

Ondertussen zijn we weer een nieuwe week gestart, een zeer stressvolle week met allemaal nieuwigheden, de eerste stap in de hoge school, de eerste dansles die ik zal moeten geven,.. Ik hoop dat alles maar goed komt !! Maar ik zie alles zeer goed zitten dus das al positief zeker ...

Tot de volgende !!

12:22 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

11-09-07

Verveling slaat toe...

Hey iedereen,

ja ja, de verveling slaat inderdaad toe. Ik kan misschien raar klinken, maar ik wil naar school, ik heb zoveel zin om mijn nieuwe school te verkennen, om nieuwe vrienden te maken, om te studeren, om alles gewoon. Ik zie mijn opleiding voor leerkracht lager onderwijs helemaal zitten. Mijn buurvrouw is daar ook in afgestudeerd, in dezelfde school als waar ik nu ga, en ik mag een hoop dingen van haar gebruiken, zoals leerplannen, dat mag ik al van haar gebruiken, dat is al geldbesparing, want het is allemaal duur ze. 500 euro inschrijvinsgeld, 200 euro boeken en dan nog eens 200 euro cursussen. Ik heb alle cursussen van mijn buurvrouw eens mogen bekijken en het ziet er allemaal leuk uit, behalve godsdienst, dat doe ik niet zo graag en psychologie ziet er moeilijk uit maar misschien valt dat allemaal wel mee. Maar ik zie alles zitten, een nieuw hoofdstuk in m'n leven dat ik echt zie zitten. Volgende week woensdag is het zover, de eerste dag, een introductiedag waarbij ik m'n klasgenoten zal leren kennen, de school zal ontdekken en ik heb al direct een proef om te ondergaan, nl een wiskundeproef. Of je nu gebuist bent ofniet dat maakt nie zoveel uit maar het dient gewoon om je geheugen nog is op te frissen over de wiskunde van het basisonderwijs, ik zal zien wat ik daar van terecht breng maar ik doe graag wiskunde, dus dat is al iets é !

11_sept_inslag_toest_24735b1Vandaag is het ook 11 september, de dag waarop de WTC torens zijn ingestort door de vliegtuigen...Daar denken we dan wel allemaal al eens aan terug als we deze datum zien...

Ik heb mijn clip van de week daardoor ook al gekozen en die zal te maken hebben met de aanslag !

Groetjes, fijne dag morgen !!

Ps: mijn muzieklijst is weeral eens aangepast !

21:43 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

22-08-07

Danser, c'est ma vie !!

danceHey iedereen,

Voila, het dansseizoen is begonnen en dit seizoen zal er in de zaal 1 persoon meer staan, althans voorlopig namens IK! :)
Als je zo een tijdje niet echt meer lessen hebt gevolgd, en met een tijdje bedoel ik een jaar of 2, dan merk je echt dat dansen gewoon mijn ding is. Ik zal nooit dezelfde persoon zijn als ik niet dans, als ik dans ben ik gewoon vrij in mijn eigen persoonlijkheid. Al mijn frustraties kan ik erop los gooien. Het is gewoon leuk hoe je alles van je af kan zetten als je danst. Wanneer ik in de zaal binnenkom voel ik gewoon dat je verandert. Ik voel me daarbij super, ik dans al van mijn 7 jaar. Das best ook een grappig verhaaltje dat ik effe tussendoor zal vertellen. Toen ik kind was, wou ik zoals ieder kind een hobby hebben. En wat ik ook deed, van KSA tot voetbal, ik hield het nooit vol. Mijn leven was blijkbaar muziek, dus zijn we maar op zoek gegaan naar een dansschool en sindsdien is m'n leven compleet veranderd, zowel dat van mij als van mijn ouders. En ik ben hen echt vree dankbaar, want zij voerden mij overal naartoe. Ik had ook veel optredens, van Brussel tot soms wel Limburg en toch waren m'n ouders altijd paraat om me daar naar toe te brengen. Elke week was er 2 keer repetitie, de woensdag en de zaterdag. De zaterdag waren we daar rond 4 uur, en de repetities duurden meestal tot een uur of 9, dus gans hun namiddag was daaraan verspilt. Dus ze hadden veel voor mij over. Ik heb toen de tijd van m'n leven beleefd, ik heb mogen grootste dingen doen waarvoor ik mijn dansleraar ook zo dankbaar ben, dankzij hem heb ik mogen optreden met één van de grootste latinozangeressen van het moment, Belle perez. En ik kan dat gewoon niet laten verloren gaan. M'n vrienden ontvangen me met open armen terug in hun midden. En ik heb er met mijn mama over gesproken. Als ik nu ga studeren, dan is dat in Aalst. En mijn dansschool is ook in Aalst. De woensdag is er repetitie om 16.45h, mijn school eindigt om 16.10h, dus dat komt perfect uit. En dan is er nog de zaterdag repetitie van 16.30h tot 17.30h, een uurtje ontspannen kan nooit geen kwaad. En voor de rest hoef ik niets anders te doen. Ik wil gerust enkel leven van dans en studeren. Dus dansen was en zal altijd mijn leven blijven !!

20:07 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

17-08-07

I'm so sick of it!!

edc8dbc8c2474266Hey iedereen,

Ik moet effe iets kwijt! Ik ben nog maar net wakker en het is weeral ambras. Ik kan daar gewoon niet meer in leven, echt het is teveel. Als je dan je ouders hoort praten, of althans toch mijn mama over dat ze alles beu is en dat we gaan verschieten, dan weet je het niet hoor. Ik denk de hele tijd aan vorige week vrijdag. Toen vertelde ik jullie dat we in zo een winkel waren binnengegaan van levenstenen enzo en ik vertelde dat daar die mooie boeken lagen. Wel daar was er een mevrouw die tegen mijn ma zei dat er iets van haar lever moest en misschien is het dat wel. Misschien komt dit allemaal uit. Het liefst van al zou ik me willen afzonderen en dat is hier op m'n eigen kamer. Hier kom ik tot rust en hoor ik hen niet. Misschien zullen sommige mensen dit raar vinden en verschieten van mij maar ik ben hen gewoon zo beu als iets! Die ruzie's, alles gewoon. Ik wil hier het liefst van al zo snel mogelijk buiten, maar ja waar sta je dan, zonder geld, zonder iets. Het zou hard leven worden, in de week studeren en in het weekend werken. Pff, wat een onzin dat ik hier allemaal zit te zeggen.. Waarom moet dit toch gebeuren?? Het liefst van al wil ik gewoon nu vertrekken en vanavond thuis komen en diect naar m'n kamer gaan zodat ik ze niet hoef te horen of zien... Bloggertjes, ik zie het even niet meer zitten....Wat moet ik doen ??

10:46 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

08-08-07

Is Fairytale niet super ??

9782849690703(1)Hey iedereen,

Oo ik ben echt super content!! Ook al is het niet meer aan tussen mij en Fairytalegirl ik heb besloten toch mijn bijnaam te houden, dat vind ze waarschijnlijk niet erg en nog iets. Iedereen die haar blogje leest weet dat zij nu een weekje aan zee is, wel ik heb ondertussen een klein berichtje gepost, ik mocht van haar dus ga maar is effe zien! Vandaag is ze naar Frankrijk en rond 13.00h deze middag kreeg ik telefoon en ze zei tegen me, ik heb hier iets gevonden waar jij al lang naar zoekt. Ik zo onee, je meent het !! Ik zoek namelijk al super lang naar een boek / biografie van Beyoncé en nergens te vinden. Ik weet dat die in het nederlands niet te vinden is maar in het Engels of Frans wel. Toen ik in april naar Londen ben geweest dacht ik daar vind ik wel een boek maar tevergeefs en je raad het of niet Fairytale vind toch wel een boek zeker !! Maar liefst 191 pagina's, maar 15 euro en ja van het jaar 2007 !! Het boek heet Beyoncé, la diva du rnb, van Vincent Guillot! Ik heb het al opgezocht en de frontpagina heb i kals afbeelding bijgevoegd!! Super gewoon, ik ben echt blij dat ze me heeft gebeld, ik zeg haar ik betaal het je wel terug !! Och, ik ben haar zoooooo dankbaar !!!Echt waar !! Thx voor Fairytale !!

Het weer daarentegen is minder om blij over te lopen !!Het is weer triestig ik hoop dat het nog wat beter wordt want er staat nog veel op het programma. Morgen bijvoorbeeld ga ik waarschijnlijk een dagje naar zee bij Fairytale op bezoek, vrijdag weer naar zee want dan gaan we naar een show gaan kijken van een komiek en maandag weer naar de zee maar dat zie ik zitten hoor want maandag gaan we naar Natalia ! Ik, Fairytale en een vriendin dus dat wordt super. En dan natuurlijk is er nog de kamping en disneyland, dus allemaal hopen dat het goed weer wordt !!

Goretjes en nog een fijne dag voor iedereen!

17:16 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

06-08-07

Een rustig dagje..

Happy_Relax_logo

Eindelijk seg,
eens een rustig dagje...geen zorgen over wat er nog allemaal moet gebeuren..geen zorgen wat we nog niet hebben...dat is echt zalig na zo een vermoeiend weekendje.

Morgen ga ik naar Bellewaerde met een hele hoop vrienden omdat er iemand verjaart. Ik hoop dat het zonnetje er ook zal zijn want dat zou de dag pas echt afmaken !

Ik heb iets gevonden waarmee je foto's in een slideshow op je blog kan laten verschijnen..Misschien wisten sommigen onder ons dat al maar ik heb het pas ontdekt en ik ga proberen om een aantal foto's in zo een slideshow te zetten over suikerrock dan kunnen jullie ook een beetje genieten.

Oja, nog iets..Vrijdag tussen de voorbereidingen door, alé ja vrijdag moest ik nog niet zoveel enkel tegen de avond wel, maar overdag had ik niet zoveel werk. Ik wou al een tijdje mijn kamer een beetje veranderen, alé altans wat aan de muur hong toch..Ik heb enorm veel posters van Beyoncé en Destiny's Child en had een paar nieuwe of zal ik zeggen oude gevonden op zolder in m' map en ik wou die ook een plaatsje geven..maar ik had geen plaats meer dus moest ik kiezen. Dus na een halfuurtje waren mijn muren zo leeg als iets..alles lag gesorteerd op m'n bed van groot naar klein en daarna heb ik gekozen wat ik zou omhoog zou hangen en wat niet en toen kon ik mijn fantasie laten werken en ik laat het je weten..ik slaap hier heel goed en wakker worden tussen al die Beyoncé's is echt leuk !!

Morgen geen artikeltje, maar woensdag wel een verslagje van het dagje Bellewaerde.

14:45 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

02-08-07

In 1 woord... Fantastisch

hartjesHey iedereen

Zoals mijn titel kan ik deze dag maar in 1 woord omschrijven, gewoon fantastisch!Een heel dagje samen met Fairytale is echt super zalig!! We hebben echt allebei genoten maar ook gelachen hoor !!

Ik kan er niet zoveel over zeggen, twas gewoon ... ZALIG!! Kzie haar zo graag en khoop dak haar nooit moet verliezen !!

Ik heb nog een drukke avond voor de boeg,
ik wou nog snel naar de bib gaan achter wat cdtjes, blijkt dat m'n ketting van m'n fiets ligt en ik heb geen zin om dat nu nog goed te leggen want ik kan dat niet zo heel goed en de bib is maar open tot 20.00h dus ja...

Wat ik jullie nog niet vertelt heb is dat er zaterdag een buurtfeest is. Wat dat feest precies zal inhouden zullen jullie waarschijnlijk zondag wel horen. Het is nu al het derde jaar dat we hier met een stuk of 25 geburen een feest geven, eerst een aperitief daarna barbeque en dan een feestje bouwen en ik ben DJ van de avond. Ik heb me al wat voorbereid, ik heb het tenslotte ook de 2 vorige feesten ook gedaan, maar ja ik ben maar 17 en de mensen waarvoor ik moet spelen zijn al ene generatie ouder en ja ik moet voor hen spelen dus ik moet de cdtjes nog is allemaal aflopen, meestal ken ik de liedjes wel ze als ik ze hoor, maar niet bij de titel! Maar ik zie dat wel zitten hoor, DJ zijn, ik doe dat graag!

En ja, geloof of het of niet, maar ik zal niet anders kunnen dan de video van de week morgen te posten...Want zaterdag wordt het zeer druk, de voorbereidingen starten al van in de voormiddag dus zaterdag zullen jullie me niet op m'n blogje zien..Morgen nog de nieuwe video van de week en dan zondag of misschien maandag (want zondag moet alles worden afgebroken) een uitgebreid verslagje over het buurtfeest!

Tot morgen !
Groetjes!!

19:23 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

01-08-07

Weeral the simpsons + No more Big Brother

Hey beste bloggertjes,

Gisteren was een zalig dagje, goed weer, leuk gezelschap, wat moet je meer hebben ?
Eerst zijn ik en Fairytalegirl naar het stad geweest om wat te winkelen en om een cadeautje te kopen voor iemands verjaardag van volgende week.
Daarna hadden we wat free-time (jullie zullen één van deze dagen wel te weten komen wat dat is) en daarna naar de cinema. We gingen eerst door het park en ik vond een paar leuke straatjes en ik vond dat ze er goed en gezellig uitzagen dus wou ik daar instappen maar we kwamen aan een kapel uit die eigenlijk de hele andere kant ligt van de cinema. We zijn dan maar Fairytale's route gevolgd en we kwamen aan de cinema uit, och ja twas wel leuk hoor ! We zijn weer naar the simpsons gaan kijken omdat mijn vriend hem ook nog is wou zien en ja 2 keer is niet slecht, maar 3 keer zou teveel zijn!
Zonsondergang-021Na de film nog even free-time en geen Big Brother in de buurt, dus met een mooie zonsondergang is dat de perfecte afsluiter van een super dagje!

Nog een fijne woensdag aan al mijn lezertjes !!
Groetjes

14:17 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

26-07-07

Autorijles & Kippenvelmoment

Hey beste bloggers,

auto stuur1Vandaag was het mijn laatste autorijles, die duurde 4 uren, en het is wel vermoeiend. Ik heb nu 12 uren met de rijschool les gevolgd en ik moet zeggen daar leer je heel veel bij. Het is nu gewoon een kwestie van oefenen en regelmatig rijden. Vandaag heb ik zo een uur of 2 in een dorp gereden waar er bijna niets anders was dan zone 30. Ik kan je verzekeren dat dat echt niet leuk is. Maar toch de meneer die mij alles vertelde enzo was heel vriendelijk en hij heeft me echt geholpen. Nu ga ik wel uitblazen met het autorijden. Ik ga een weekendje ontspannen en dan vanaf volgende week probeer ik zoveel mogelijk te rijden dat ik het goed leer. Tenslotte verjaar ik pas in december en heb ik nog wat tijd om te oefenen.

Nu iets helemaal anders,

ik had eigenlijk niet gedacht dat ik na 2 dagen al slecht nieuws op m'n blogje zou moeten zetten. Alé voor mij is het slecht nieuws, ik weet niet of jullie dat ook zo gaan opnemen maar ik zal beginnen bij het begin.

Gisterenavond is er bezoek geweest en ik had me voorgenomen om niet te laat te gaan slapen omdat ik deze morgen vroeg op moest maar dat is er dus nie van gekomen. We zijn video's van vroeger beginnen bekijken en het was al snel middernacht. Toen het bezoek weg was ging ik naar boven en ik zag dat m'n pc nog aanstond, ik had hem nog niet afgesloten. Ik zag een pinkend msn berichtje beneden in m'n balk en toen ik het openklikte zag ik dat er iemand mij het volgende vertelde. Beyoncé is gevallen op het podium. Ik dacht eerst dat hij het verkeerd had gezegd en dat het Kelly Rowland was die op het podium gevallen was omdat zij eerder deze week in elkaar is gezakt op het podium door uitdroging. Ik vertelde hem dat maar hij zei dat het niet over Kelly ging maar over Beyoncé. Hij zocht de link dan voor mij en op die moment dacht ik gewoon, och ja Beyoncé zal tijdens het dansen verkeerd gedraaid zijn en zal gewoon effe gevallen zijn en er was niets aan de hand, maar toen ik die video bekeek was ik er echt niet goed van. Ik bekeek de video opnieuw en opnieuw en kon het maar niet geloven. Dat was echt een kippenvelmoment en ik zeg het je, geen positief! Beyoncé is momenteel op wereldtournee en zit nu in Amerika. Haar podium bestaat eigenlijk uit allemaal trappen waar de band tussen staat. Bovenaan is er nog een kleiner podium en daar stond ze op. beyonce-lemar 0491Ze had een lange cape aan die tot op de grond kwam en het nummer dat ze toen aan het zingen was, was nogal een snel en hevig nummer. Daarbij rent ze altijd de trap af maar bij de tweede trede moet ze zijn gestruikelt over haar cape en ze viel eerst achterover en toen voorover. Het was nog redelijk hoog. Het publiek reageerde verbijsterd toen Beyoncé ineens beneden op de grond lag. Gelukkig had zij net op tijd haar handen voor zich weten te plaatsen kwam ze daarop terecht. Beyoncé stond gewoon op alsof er niets was gebeurd en zong gewoon verder. Ik ben wel blij dat er niets is gebeurt maar je kan je voorstellen dat dat raar doet. Zij is al 10 jaar mijn idool en als je zoiets ziet dan doet dat raar hoor. Het gebeurde 2 dagen geleden en het nieuws verspreide zich gisterenavond doorheen de wereld.
Op de foto zien jullie Beyoncé haar podium en ook de kledij die ze nu draagt is de lange cape die de val veroorzaakt heeft.

IK was eerst van plan om er de video bij te zetten maar ik heb net nog een filmpje gevonden van het einde van Beyonce's optreden. En na haar laatste nummers bedankt ze iedereen en dan begint ze over 'val' te praten. Ze begint eigenlijk zo goed als te lachen en ze vraagt aan haar fans en het publiek een gunst. Moest iemand die val geregistreerd hebben op camera is het dan mogelijk om die niet op internet te plaatsen. Wel jammer genoeg kan je zoiets niet tegen houden en staat het wel op internet. Dus ik ben een grote fan en ik respecteer wat zij vertelde dus ik zet de video er niet bij zodat hij niet verder doorgaat. Ik zou willen vragen om niet op zoek te gaan naar de video en als je dat doet, wel dan ben ik zeer tevreden!
Groetjes en tot de volgende!

14:26 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

25-07-07

Een gewone dag...

Hey allemaal,

Vandaag staat er niet zoveel op programma. Het zal gewoon kalmtjes worden. Ik ga wel is vroeg in mijn bedje kruipen want morgen heb ik mijn allerlaatste autorijles. cars-bliksem-mcqueen1Ik moet 4 uren rijden, van 9uur tot 13.00uur. Dat wil zeggen vroeg uit de veren maar ik heb het er wel voor over. Denk eens aan de mogelijkheden die opengaan wanneer ik mijn rijbewijs heb. In het begin ging het niet zo goed maar dat is wel logisch zeker maar nu begint het al redelijk te lukken. Maar ja ik heb nog tijd om te oefenen want ik word pas 18 jaar in december en eerder mag je toch niet je autorijexamen afleggen dus heb ik nog wat tijd om te oefenen.

Nu even iets anders voor de bloggertjes die graag lezen. Een 3-tal dagen geleden heb ik een boek uitgelezen dat ik echt prachtig vind. Het draagt de titel 'Echt sexy' van de schrijfsters Renate Dorrestein.9025416993Het boek gaat over het leven van tienermeisje van 13 jaar. Wanneer haar beste vriendin ineens verdwijnt wil ze haar kost wat kost terug vinden. Terwijl ze op zoek gaat naar haar vriendin kruip je in de huid van het meisje en maak je heel wat mee. En de spanning blijft erin zitten omdat je pas tegen het einde meer te weten zal komen over het vermiste meisje. En wat ik zo goed vind aan het boek is dat het in de ik-vorm is geschreven. Dan lijkt het echt of je zelf in het verhaal zit. Een goede aanrader dus voor bloggertjes die graag lezen.

Dus zoals ik al zei, vandaag een kalm dagje, dat wil zeggen dat ik op blogronde zal gaan om mijn site een beetje te promoten!Groetjes

11:11 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

24-07-07

Effe mezelf voorstellen...

Hallo iedereen

ik ben P. en ben een jongen van 17 jaar. Ik ben net afgestudeerd aan het secundair onderwijs en heb het diploma Techniek-Wetenschappen. Na de vakantie neem ik een grote stap in mijn leven en zal ik mijn voet zetten op het terrein van KAHO Sint. Lieven in Aalst waar ik de opleiding voor 'Lager onderwijs" ga volgen. Ik zeg het al heel lang en hoop dat ik erin slaag om mijn creativiteit over te brengen naar de kinderen toe. Ik heb ook een hobby en dat is dansen. Ik doe het al 11 jaar lang en het is echt één van mijn grootste bezigheden. Door al dat dansen ben ik ook een grote muziekfan en mijn hele leven staat dus ook in het teken van muziek. Mijn grootste idool is Beyoncé en ik heb ook al een blogje over haar dat vrij goed draait. De link vinden jullie links op mijn blog. Naast dansen lees ik ook zeer graag en Harry potter zijn dan ook mijn lievelingsboeken. 1 van mijn lievelingsseries is Friends, en ik heb ook al alle afleveringen meer dan 1 keer gezien. Voor de rest hou ik ervan om op mijn pc te zitten en om tot rust te komen met mijn muziek. Zo dat ben ik ongeveer en in een paar regels.

Ik zal proberen om dit blogje heel goed bij te houden en ik hoop dat jullie mijn verhalen met veel plezier zullen lezen. En als jullie je skynetadres achterlaten zal ik zeker en vast een kijkje komen nemen op jullie blogs en een commentaartje plaatsen!

18:17 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |