05-08-07

Verslagje over buurtfeest !

Hey iedereen,

Zoals beloofd een verslagje over het buurtfeest van vorige avond/nacht. Na heel wat voorbereidingen in de namiddag kon het feest van start gaan. Een betere start kon je niet nemen. Lekkere hapjes, goede aperitief en het zonnetje dat scheen. De andere DJ die mij die avond helpte met spelen gaf een korte speech maar mijn mama nam al snel de micro over. Ze ging de hele kring rond en en vroeg aan iedereen of ze wat wilden zeggen. Ik kan je verzekeren dan hebben we wat afgelachen hoor. Toen de cirkel rond was kwam ze terug bij het begin, dus terug bij de andere DJ. Samen met mijn mama hadden ze de voorbije week zitten dansen op Goeiemorgen, goeiemorgen. Wel ze begonnen dat toch wel niet te zingen. Ik dacht, dit is de kans. Ik zoek tussen mijn cd's, vind het nummer en zet het op. De ambiance zat er direct in, alhoewel de tekst wel een beetje werd veranderd.

Na de aperitief konnen we aan tafel. Tijd voor de barbeque. Daar kan ik niet zoveel over zeggen, behalve dat we veeeeeeeel te veeeeeel hadden. Maar ja dat was goed voor deze middag, zo moesten we niet koken :) !
Na het eten kwam de ambiance erin. Een beetje shlagers en iedereen zit mee te zingen en te dansen.
feestDaarna was er natuurlijk nog wat ijs, taart en koffie. En toen kon het feest pas echt beginnen. Een van de buurvrouwen waarmee ik zeer goed overeenkom is een echt fuifbeest. Normaal staat ze altijd op de dansvloer maar ineens was ze weg. We zagen haar niet meer en plots komt ze de tent binnen, gekleed als.. ja eigenlijk weet ik het niet.. ze had zo een kapje op, en haar wangen waren vol met rood, twas gelijk roodkapje. Enfin, twas grappig! Iedereen kon zich niet inhouden van lachen, echt super!

Na een uurtje te hebben gedanst was het zover. 4 dames van het gezelschap hadden een act ingestudeerd, die ik hen had aangeleerd. Het was een Abba mix, en ze hadden zelfs pakjes enal gehuurd dus twas in orde. Toen ze opkwamen weeral ambiance. Echt de moeite en je raad het of niet maar meezingen konden ze bijna niet, enkel de grote woorden zoals mamma mia en waterloo. Wat wil je, engels is niet zo gemakkelijk voor hen, ik hoorde meer la la la en ching ching ching maar da was wel leuk voor de ambiance!!

Rond een uur of 3 begon de sfeer wat te verminderen. Iedereen werd moe dus we begonnen op te ruimen en rond 4 uur lagen we in ons bed... Eindelijk rust.. na een prachtig feest waar ik met veel plezier aan terug denk! Op naar volgend jaar!!

Ik zie jullie morgen allemaal en dan ga ik nog eens op blogronde want ik heb nog niet veel tijd gehad, ik ben dus benieuwd wat jullie allemaal hebben meegemaakt dit weekend.

(Toen ik het bericht herlas merk ik op dat ik veel het woord ambiance heb gebruikt maar ja ik zeg het je, er was ambiance ze !!)

21:57 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Dat is ook niet zo belangrijk, de tekst kennen. Zo te horen, zat de ambiance er wel in.

Gepost door: mister iebeltje | 05-08-07

Klinkt reuzeleuk!
Jammer dat ze dat bij ons niet kunnen doen (te lange straat om iedereen uit te nodigen).
groetjes

Gepost door: Nele | 06-08-07

Wat een leuk verslagje.. wij hebben ook een leuke buurt, zaten gisterenavond nog buiten met kaarsjes, fakkels etc. superleuk en gezellig.

Fijne maandag, liefs

Gepost door: Suus | 06-08-07

Het boek van Donna Tartt is een soort van thriller. Het boek dat ik nu aan het lezen ben gaat over een zweed die een Afrikaans jongetje meeneemt naar Zweden, maar dat jongetje kan er niet aarden en vlucht samen met een verstandelijk gehandicapt meisje.
groetjes

Gepost door: Nele | 06-08-07

Hello Wat is dat gezellig geweest gisteren.
De ambiance zat er wel in.
In het weekend op een terrasje gaan zitten
En genoten van een lekker ijsje en een koel glaasje wijn
Ik kom je nog een fijne week toewensens
Groetje

Gepost door: Rita | 06-08-07

hééjj txs voor de leuke reactie! Kvoel me al heel wat beter hoor!

Gepost door: asjuuh | 06-08-07

Ik wens je een fijne maandagnamiddag

Gepost door: Felix | 06-08-07

De commentaren zijn gesloten.