07-08-07

Sombrerojongens en nog veel meer...

Hey iedereen,

Het was echt een dagje vol dikke fun..enkel 1 negatief punt maar dat vertel ik het op het einde...

Het dagje Bellewaerde was echt geslaagd, de groep was ook zo leuk!!
Het begon allemaal deze morgen rond een uur of 8 toen we hadden afgesproken aan het station, iedereen natuurlijk nog moe..maar ja dat ging wel over. Toen zaten we op de trein richting Kortrijk en vandaar richting Ieper. Toen stond daar onze bus te wachten, ik stapte op de bus en ineens dacht ik eraan...Damn, Fairytale was er nog niet. Ik snel gebeld en ze kwam af, ze was net geariveerd aan het station...Ineens ontstond er paniek, de bus vertrok, ik zo nee daar is nog iemand die meemoet. Gelukkig stopte de buschauffeur en kon ze nog snel instappen!
Aangekomen in Bellewaerde was het direct dikke fun. Een jongen nam allemaal foldertjes zeker een stuk of 20 en deelde ze allemaal uit, twas een grappig zicht. Ja voor de rest, gewoon wat attracties gedaan, kletsnat geweest in de splash (ik zal maar zeggen de grote, want er is ook nog een kleine splash). somDat was echt leuk maar dat is voor straks, eerst iets anders. We waren met 3 in een overkop gegaan en toen we terug kwamen zagen we dat 2 jongens zo een sombrero hadden gekocht je weet wel..zo een leuke hoed. Twas echt dikke fun en toen gingen we in de kleine splash, we wouden een leuke foto hebben dus kropen we allemaal in 1 bootje. We hebben zeker 7 keer in da bootje gezeten, de foto was nooit gelukt..ofwel stond iemand er nie op, ofwel waren de ogen toe, ofwel stond er een hoed in de weg.pretpark Na een paar keer begon die man ons te kennen en stopte hij het bootje toen we zo net voor de rand van de afdaling stonden..dus ja twas echt leuk!

Dan iets minder nieuws..Ik en Fairytalegirl hebben vandaag wat gepraat en het lijkt ons het beste da we gewoon vrienden blijven dus hebben we dat ook besloten..Gewoon heel close soulmates is ook niet slecht..Ons gesprek heeft ons de oplossing gebracht maar dat wil niet zeggen dat we ruzie hebben ofzo hé..We blijven zeer close..Maar ja..het is zo...

Groetjes en tot morgen !!

22:00 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ja, Bellewaerde is altijd wel tof. Jammer van jij en Fairytale, maar zo zullen jullie waarschijnlijk veel langer met elkaar omgaan. Met een lief kan het ooit eens gedazan zijn, maar vriendschap is voor het leven. (noit gedacht dat die zeemzoete praat zoiets zo goed kon verwoorden)

Gepost door: mister iebeltje | 08-08-07

:-) het was een gezellig dagje in Bellewaerde :-)
jammer dat het niks zal worden als geliefeden, maar prachtig dat jullie daarom de vriendschap niet laten teloorgaan, het beste als dikke vrienden hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-08-07

Je hebt je duidelijk geamuseerd in Bellewaerde!
Wel wat jammer van jullie relatie, maar zo zullen jullie waarschijnlijk veel langer samen kunnen zijn, en jullie gaan niet uitelkaar in ruzie , da's ook al heel goed hé!
Groetjes

Gepost door: Jana | 08-08-07

Misschien moet ik ook eens naar Bellewaerde gaan, klinkt leuk en ik ben er nog nooit geweest.
Jammer van jullie relatie, maar beter een goede vriend(in) dan een relatie waar je je onzeker over voelt. Gelukkig is jullie band zo sterk, dat dit jullie vriendschap niet kapot maakt.
groetjes

Gepost door: Nele | 08-08-07

Dat was nog eens een gezellig dagje.
En nog een heel goed gesprek. Als jullie beide je gevoel volgen zal het allemaal wel loslopen. En is jullie vriendschap veilig hoor.
Geniet van elkaar en jullie vriendschap!!!

Gepost door: Suus | 08-08-07

Hello Je hebt je duidelijk geamuseerd in Bellewaarde.
En dan een zeer goed gesprek gehad met je vriendin
Beter een goede vriendin voor het leven
Nog een fijne dag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 08-08-07

De commentaren zijn gesloten.