11-08-07

Eindelijk nog is wat tijd !

Hallo iedereen,

Amaai, ik heb eindelijk nog is een gaatje gevonden in m'n agenda om nog is een postje te plaatsen! Normaal plaats ik elke dag een berichtje dat jullie toch op de hoogte blijven maar de voorbije 2 dagen is het echt niet gelukt en ik zal jullie nu ook uitleggen hoe dat komt.

zee+strand1Zoals ik dus woensdag zei, in m'n laatste postje ging ik misschien naar de zee Fairytalegirl bezoeken, wel dat heb ik dus gedaan. Mijn ouders gingen ook naar zee om geburen te bezoeken, dus rond 10 uur vertrokken we met de auto richting zeetje, ze dropten mij af aan het station van Oostende. Daar kwamen Fairytale's ouders me ophalen om te vertrekken richting Bredene, naar hun camping. Daar lag mijn boek op mij te wachten van Beyoncé.. Echt toen ik het zag, ik vond het super ! Daarom nog is bedankt aan Fairytalegirl !! Dan was het natuurlijk etenstijd, snel in de caravan nog iets gegeten en dan zijn ik en Fairytale vertrokken met de tram richting Oostende. We hadden besloten om eerst even de Sea arena te zoeken, de zaal waar wij maandag naar Natalia gaan kijken en het leek ons veilig om die op voorhand al te vinden. Na een tijdje zoeken en hier en daar vragen vonden we het, en dan nog wel boven een enorm grote mediamarkt. Amaai, daar zijn we dan natuurlijk binnengeweest om heel veel cd's te beluisteren want daar kan je namelijk de barcode inscannen en van elk nummer 30 seconden beluisteren, amaai da was plezant ze !! Op de terugweg met de tram naar het centrum van Oostende, want die Sea arena is nl. op de rand van Oostende, zagen we nog eenkinepolis_gr kinepolis en we zijn dan maar eens uitgestapt om te kijken welke films ze allemaal draaiden maar eigenlijk zijn we niet veel te weten gekomen omdat er een winkel was met niet alleen het gewone dat je in een cinema vind (popcorn, snoep en drank) maar ook dvd's en boeken en posters..Amaai, een grote bioscoop hoor. En zo een bordje wanneer de films spelen hebben we niet gevonden dus zijn we maar verder gegaan met de tram.
Na muziektijd is er nog een maagje dat moet gevuld worden en aan zee kan dat altijd dus zijn we maar een lekkere pannenkoek gaan eten. Ik een pannenkoek met bananen en ijs en Fairytale een wafel met ijs en chocoladesaus. Ik had geen saus maar natuurlijk ben ik zo eenmaal en heb ik mij wat genomen van Fairytale..Maar dat was geen probleem want er was nog genoeg in!
Daarna zijn we weer naar een muziekwinkel geweest maar daar kon je redelijk oudere dingen kopen en dat is goed voor mij en Fairytale! En eindelijk seg, ik zoek al lang achter een dvd van Janet jackson van haar tournee. Ja, die dvd is al redelijk oud, van 1998 maar ik hoopte hem ergens te vinden en ja hoor, daar vind ik hem. Ik heb hem natuurlijk gekocht!
Daarna zijn we terug gekeerd naar de camping om een boterhammetje te eten en we vertelden dat er nog een cinema was en ja mijn ouders zouden me pas laat komen halen omdat ze nog op restaurant gingen dus zijn we nog naar een film gaan kijken, nl. Ratatouille. Ik vond hem niet zo goed, ik heb betere walt disney films gezien.
En na de film terug gekeerd richting huisje, om een nachtje te slapen en dan rond 10 uur terug wakker te worden vol spanning om naar mijn nieuwe dvd te kijken. Hij duurde 2 uren, dus tegen ongeveer etenstijd was ik klaar en hij is echt prachtig! In de namiddag zouden we terug naar zee vertrekken en ik wou echt nog de muziek uit de dvd halen. Ik heb zo een programmatje waarmee je uit een dvd de muziek kan halen, das echt leuk. Ik hoopte dat ik nog op tijd zou klaar zijn, dus tussendoor snel in bad geweest en raad is, net op tijd klaar, net op tijd gekleed, net op tijd stond het op m'n mp3, dus super hé!
Toen we aan zee waren, deze keer was het Blankenberge hebben we nog een beetje gewandeld, iets gegeten en ik heb iets gevonden waarin ik ineens geintereseerd ben. Trouwe fans van Fairytale's blogje weten dat zij zeer geintereseerd is in Australie en ik wou dat ook zo iets waar ik enorm geintereseerd kon zijn en gisteren waren we in een winkel binnen, zo met wierrook en geneesstenen enzo en achteraan stonden allemaal boeken. egypte%20pirmanidenHet waren zeer geleerde boeken en het trok mij wel aan en er stond een boek over de geschiedenis van de piramiden in Egypte. En toen wist ik het gewoon, Egypte, daar ben ik enorm in geintereseerd omdat ik een paar jaar geleden eens een spreekbeurt heb gedaan over Egypte met een vriendin en we hebben daar echt met veel plezier aan gewerkt en we hadden de meeste punten en het is echt een interessante geschiedenis met die piramiden enzo. Echt, toen ik dat boek zag, wist ik het gewoon! Dus vanaf nu ga ik mij een beetje verdiepen in de lectuur over Egypte!!
Na iets gegeten te hebben stapten we richting casino om naar onze show te gaan kijken. Oja, show dat had ik nog niet gezegd..We zijn naar de zomershow gaan kijken van Dirk van vooren, ik weet niet of jullie die kennen maar de voorbije jaren stond hij altijd op het podium samen met Luc caals, dat was dan de Caals&Vanvooren zomershow, maar sinds dit jaar staan ze apart op de planken. dirkvanvorenJa, voor diegene die het niet kennen, het is een komiek, dus een grappige show met sketches afgewisseld met zang en dans. En vader Ambraham was daar ook als special gast en hij is in het publiek gegaan om het publiek te laten meezingen en vermits wij op de 2e rij zaten mocht mijn mama meezingen! Er was zelfs een camera en die filmde voor Focus tv in West Vlaanderen, dus mensen die dat kunnen nemen zullen mij misschien kunnen vinden!
En ja, maandag weer naar het zeetje voor Natalia é maar daar kijk ik enorm naar uit!

En het is zaterdag, dus een nieuwe video en die komt uit de dvd van Janet Jackson, één van mijn lievelingsnummers van haar, ' If '.

Zo, nu heb ik nog 3 dingen te melden. Als eerste bedankt voor de super reacties allemaal op mijn vorig berichtje. Ten tweede, straks ga ik naar een fitness centrum om te solliciteren voor een job. Ik zou graag dansles geven en ik heb een afspraak met die mensen om er over te praten dus we gaan zien wat het zal worden hé ! En als laatste toen ik gisteren in de auto zat had ik een nieuw ideetje ivm mijn blogje. Ik ga telkens mijn lay-out veranderen naar gelang het seizoen. Met lay-out bedoel ik dan de foto's erond en natuurlijk ook de achtergrond, maar die is zomers genoeg. Dus dat wil zeggen dat jullie je op 21 september mogen verwachten aan een verandering!!

Ps: Toen ik het berichtje nalas, zag ik dat het nogal lang was, ik hoop dat het niet te eentonig is maarja, als je 2 dagen niet hebt kunnen posten begin je te tikken en dan kan je niet stoppen hé maar ik hoop dat jullie het met plezier hebben gelezen!

Deze middag ga ik op blogronde!!
Tot morgen allemaal !

12:04 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

amai dat zag er mij een leuk weekje uit! If is inderdaad een supermooi liedje, niet zo bekend bij de jeugd, maar in de dansschool hebben we op if, so excited en together again gedanst, echt superleuk! Voordeel van clipdance, sommige moves van janet heb ik nu zelf onder de knie! =)
Nog een prettige namiddag gewenst!

Gepost door: asjuuh | 11-08-07

Hey
Je daagjes aan zee klinken zeer leuk.
Ikzelf ben niet zo'n fan van Janet Jackson, maar "Together again" vind ik wel een supernummer.
Blijkbaar hebben wel meer mensen een voorliefde voor een bepaald land, Fairytale voor Australië, jij nu voor Egypte, mijn zus voor Italië,... Ik heb meer een voorliefde voor Scandinavische landen, de Scandinavische talen klinken heel mooi naar mijn mening en de mensen daar hebben mooie voornamen.
groetjes

Gepost door: Nele | 11-08-07

amai! je hebt je precies wel goed geamuseerd de laatste dagen! Hopelijk is je weekend even fijn!
groetjes! x

Gepost door: Silke | 11-08-07

Veel succes in het fitnescentrum en hopelijk krijg je er een leuke job!
En voor mij zijn alle landen goed, als het er maar warm is! ;-)
Groetjess

Gepost door: Jana | 11-08-07

Hello De laatste dagen zijn druk geweest.
Het boek heb je nu toch al in je bezit.
En als men in de Media Markt binnen gaat weet men niet wanneer je daar buiten komt.Blijf daar ook altijd plakken.
Egypte dat zal wel een prachtig land zijn.
Nee ik ken Dirk Van Vooren niet,maar Focus Tv kan ik wel nemen.
Veel succes in het fitnescentrum en hopelijk krijg je er een leuke job!
Nog een fijne zondag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 12-08-07

Haha, je mama wordt een echte ster, eerst nicole en hugo en nu op de tv! ;-)
Enja, die cd's luisteren in Mediamarkt was inderdaad heel leuk...

Groetjes!

Gepost door: Fairytalegirl | 12-08-07

amai ik zie(lees) dat je heel veel gedaan hebt en je waarschijnlijk super geamuseerd hebt de voorbije dagen !!! Veel plezier morgen bij Natalia !!!
groetjes

Gepost door: la fille | 12-08-07

piep! ik dans bij dansschool rose de leyn, in brugge!
http://www.rosedeleyn.be
kijk anders maar eens een kijkje op de site!
Ligt zottegem ver van Brugge?? :)

Gepost door: asjuuh | 12-08-07

Ik wens je een aangename zondagavond

Gepost door: Felix | 12-08-07

De commentaren zijn gesloten.