16-08-07

Leuk dagje in stad

Hey iedereen,

eb0f258d776f198cTwas me een dagje hoor! Twas echt een dag vol dikke fun! Eerst en vooral hadden we allemaal gisterenavond een bericht gehad van degene die ons had uitgenodigd dat ze pas rond 13.00h zou komen, maar de rest ging wel om 10 uur al. Dus met veel goesting stap ik richting bus en P. zat al op de bus. Een twintigminuutjes rijden en dan waren we er. We zijn wat in de panos gaan wachten en ondertussen een donut gegeten met een warme chocomelk en gewacht op de rest. Toen kwam Fairytale met H. aan en toen ook nog B. en een meisje dat ik niet kon maar ik vond ze wel heel knap en heb aan B. dan haar email gevraagd, ik vond het echt een mooi meisje. Dan wat gewinkeld, wat gaan drinken en toen frietjes gaan eten. Toen kwam L. ook toe en zijn we dan naar het park gestapt voor eerst te gaan zwemmen. Ik heb beetje banen gezwommen omdat het anders te koud was en en we hebben er niet zolang ingezeten, twas ons net iets te koud. Dan zijn we naar het park gegaan en we hebben ons daar wat gezet. Ik heb me daar een beetje afgezonderd, misschien beetje associaal, maar ik moest van alles op een rijtje zetten. Eerst en vooral deed het park mij enorm denken aan m'n tijd met S. want ik heb daar ook eens met haar gezeten en das enorm gezellig en ja, ik had het wat moeilijk. En normaal gingen we morgen naar de cinema gaan, ze wou terug nog eens afspreken maar ik heb besloten om voorlopig nog niet te gaan. Ik voelde mij in het park effe niet zo goed, de mensen die mee geweest zijn, weten dat ik me effe heb afgezonderd en dat deed wel deugd, want daarna wassek weer klaar voor actie.

Dan nog een pannenkoek gaan eten met ijs en chocoladesaus en nog iets gaan drinken en dan was de dag al sneller om dan je dacht. Natuurlijk als je zo een ganse dag weg bent kom je weer leuke affiches tegen enzo en dan is de kans groot dat je weer ergens wil naar toe gaan. Namelijk, het eerste weekend van september is het Donna Soiree, dat is echt totaal mijn stijl van muziek en zie da volledig zitten, ik heb het al gevraagd en ik mag dus das super, dus kga mijn kaartjes snel bemachtigen. Zaterdag is het daar kermis, daar gaan we dan ook weer naar toe.

Ik moet zeggen we hebben al geluk gehad met het weer, ze hadden dat nochtans niet voorspeld dus we hebben sjans gehad.
Ik ben wel moe, dus ga niet zoveel meer doen, ik zal morgen is op blogronde gaan en denk dat ik nog een filmpje meepik en dan onder de lakens kruip.

Tot morgen! Slaapwel!

21:16 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

het kan goed doen om je eens af te zonderen, maar er dan geen gewoonte van maken. Ik zou alles doen om zo'n dagje te mogen meemaken. Het klonk wel heerlijk, zo gewoon met vrienden.
Groetjes.

Gepost door: Lieselotte. | 16-08-07

Fijn dat dat kan bij je vrienden, je eens afzonderen ook al ben je samen op stap. Teken dat je vrienden je respecteren.
Verder klinkt je dagje inderdaad heel leuk.
Binnenkort heb ik daar eindelijk ook weer eens tijd voor, voor leuke dingen.
groetjes

Gepost door: Nele | 16-08-07

Donna Soirée is idd leuk;; ik ben er naartoe geweest in Maarkedal; en dat is echt zalig!!!!
Ik herinner me niet veel van wat ik zelf heb uitgestokn:$
maar de muziek was goed!!

Gepost door: Lindii | 17-08-07

De commentaren zijn gesloten.