17-08-07

I'm so sick of it!!

edc8dbc8c2474266Hey iedereen,

Ik moet effe iets kwijt! Ik ben nog maar net wakker en het is weeral ambras. Ik kan daar gewoon niet meer in leven, echt het is teveel. Als je dan je ouders hoort praten, of althans toch mijn mama over dat ze alles beu is en dat we gaan verschieten, dan weet je het niet hoor. Ik denk de hele tijd aan vorige week vrijdag. Toen vertelde ik jullie dat we in zo een winkel waren binnengegaan van levenstenen enzo en ik vertelde dat daar die mooie boeken lagen. Wel daar was er een mevrouw die tegen mijn ma zei dat er iets van haar lever moest en misschien is het dat wel. Misschien komt dit allemaal uit. Het liefst van al zou ik me willen afzonderen en dat is hier op m'n eigen kamer. Hier kom ik tot rust en hoor ik hen niet. Misschien zullen sommige mensen dit raar vinden en verschieten van mij maar ik ben hen gewoon zo beu als iets! Die ruzie's, alles gewoon. Ik wil hier het liefst van al zo snel mogelijk buiten, maar ja waar sta je dan, zonder geld, zonder iets. Het zou hard leven worden, in de week studeren en in het weekend werken. Pff, wat een onzin dat ik hier allemaal zit te zeggen.. Waarom moet dit toch gebeuren?? Het liefst van al wil ik gewoon nu vertrekken en vanavond thuis komen en diect naar m'n kamer gaan zodat ik ze niet hoef te horen of zien... Bloggertjes, ik zie het even niet meer zitten....Wat moet ik doen ??

10:46 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Tja, wat moet ik daar op zeggen?
Misschien moet je eens tegen je ouders zeggen dat je het niet apprecieert dat ze ruzie maken en dat ze er misschien eens iets aan moeten doen.
En verder... als ik jou was ging ik me een dagje goed amuseren samen met iemand om dan vanavond thuis te komen en inderdaad gelijk naar je kamer te gaan. Dan heb je er het minste last van. Maar een oplossing is het natuurlijk niet.
Sterkte!

Gepost door: Nele | 17-08-07

Misschien moet je gewoon zelf zoveel mogelijk plezier maken met vrienden, en je zo weinig mogelijk aantrekken van je ouders, zodat jij je toch amuseerd en er geen last van hebt.
Groetjess en veel sterkte.

Gepost door: Jana | 17-08-07

Ik zeg al 1 ding, wat je nu geschreven hebt, is géén onzin, of zever. Da magj echt ni denke, ik ben het eens met zowel nele als jana, Langs de ene kant moet je met je ouders praten en dan alles is laten bezinke, je hart luchte is al een super ding vo te doen, en dan wat jana zegt, ja amuseren voor zover het kan met vriende. Zo'n dinge mag je ni op je lever laten ligge ( om het zo te zeggen ) das echt ni gezond, da's frustrerend, en dan komen die gevoelens eruit met agressie. Dus, vinnek dan er goe aan gedaan ebt om dit te schrijven. Blogs zijn er voor, en de lezers, ook al ken je ze niet, kennen zij u niet, heb je ze mss nog nooit gezien ( geld ni voor iedreen, weet k wel ) ze gaan het wel begrijpen. Dat wel. sterkte.. Xx

Gepost door: Lieselotte. | 17-08-07

Hallo Lieselotte heeft helemaal gelijk dit wat je geschreven hebt is helemaal geen zever. Het is goed om je hart eens te luchten. Ik zou je aanraden om eens met je ouders te praten over wat je voelt, denkt ,... over die ruzie.
Veel sterkt
(je hebt een hele moooie (nieuwe) achtergrond)
Ik wens je een heel fijn weekend toe dat alles mag opgelost worden.
groetjes

Gepost door: la fille | 17-08-07

Ik kan niet zoveel meer toevoegen aan wat er al is gezegd. Erover praten met je ouders zal, denk ik, ook niet zo gemakkelijk zijn. Het 'gemakkelijkste' zal zijn gewoon je gevoelens te vertellen.

Jij zal er heus weer bovenop komen hoor! En hopelijk zij ook... Met vrienden weggaan zal niet direct een oplossing bieden, maar je kan je ondertussen wel wat ontspannen en aan andere dingen denken. Leukere dingen... ;-).
Succes en hou je sterk.

Groetjes xx,
MissD

Gepost door: MissD | 17-08-07

Goedeavond Wat kan men daar op zeggen.
Ruzie is nooit aangenaam,als dat maar af en toe is.
Zou ik zeggen ieder huis heeft zijn kruisje.
Maar je heb je blog nog voor alles van je te schrijven.
En een goed gesprek niet uit de weg gaan,
met je ouders.
Nu is het eventjes moeilijk maar morgen is terug een andere dag.
Maak er een aangename avond van
En een fijn weekend
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 17-08-07

ruzie maken is nooit bevorderlijk voor een goeie samenleving

Gepost door: Felix | 17-08-07

Hii, relatietherapeute van dienst, als je wil magj altijd een mailtje sturen dervoor. - visitekaartjes zijn in maak daarvoor moet je me excuseren :p - Echt.. je mag da doen.
x

Gepost door: Lieselotte. | 17-08-07

Oei Fairytaleboy! Dat is moeilijk! Ik heb het zelf nooit meegemaakt, dus ik kan je niet echt raad geven vrees ik... Misschien toch eens openlijk praten met je ouders? Dat kan opluchten hoor!
Hou je goed!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 17-08-07

De commentaren zijn gesloten.