30-08-07

Janet's dance mix + Schoolgerief

Hey iedereen,

Gisteren was het weeral dansles, maar vooraleer ik daarover begin wil ik met jullie even terug keren in de tijd...

Begin juni was er een verjaardagsfuif in m'n dansschool maar vooraleer we daar naar toe moesten gaan, moesten we eerst bij de jarige thuis gaan. Daar lieten ze mij een dvd zien van een show van een 2tal weken daarvoor en ze deden een dans van 10 minuten, een ganse janet jackson medley, dat heb ik altijd al graag willen doen en de mix en dans is echt zalig, dus ja ik zou hem graag gekend hebben.

Nu, zaterdag had onze dansleraar gezegd dat ze voor de opendeurdag van volgende week die Janet mix zouden doen en hij zou beginnen herhalen. Nja, voor mij was het zeer moeilijk om te volgen, veel te veel pasjes op 1 uur. Ik kreeg 3 minuten dans door mijn hoofd gedurende de les. Ik kon het onmogelijk allemaal onthouden, ik viel in wat ik kon, maar toch wil ik kost wat kost meedoen aan de opendeurdag. Daarom komt er morgen een meisje bij, een dansmaatje en gaat me alles leren, dus een ganse dag, dat is gewoon super!! En dan zaterdag een nieuwe les en ik ga meekunnen, enkel nog goed oefenen.

kleurpotloden1Vandaag ben ik dan achter m'n schoolgerief geweest, zo de belangrijkste dingen, stylo's, potloden, ook eens een nieuwe voorraad stiftjes en kleurpotloden want die waren al oud, en vermist ik naar hoge school ga werd het eens tijd. Ik heb dan ondertussen mijn kamer een beetje geschikt zodat nu een kastje vrijheb voor m'n cursussen enzo. De rest heb ik allemaal in een schuif geduwd en dat zal ik volgende week dan proper opkuisen.

Zo, kga der weer is vandoor!

Voor iedereen nog een gezellige avond toegewenst!
Groetjes

21:17 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

29-08-07

Bobbieland was super!

Hey allemaal,

Eerst en vooral sorry dat ik niet meer op blogronde ben geweest maandag, maar ik was nog laat bezig met muziek en ben dan gaan slapen omdat ik moe was.

logo_bobbejaanland1


Gisteren dan om 7.40h opgestaan, maar kwas al wakker van 7 uur dus ik heb ondertussen een aflevering van friends bekeken. Daarna ben ik opgestaan, mij op het gemak klaargemaakt om rond 8.20h mijn bus te nemen naar het station. Ik dacht echt dat ik ging te laat komen é, elke halte van de bus stapten er wel 5 of 6 mensen op en die moesten dan allemaal nog een ticket kopen, tging echt traag. maar enfin kwas nog op tijd. Rond 11 uur waren we dan in Bobbieland (waarom ik Bobbielang zeg, leg ik straks wel uit...). We zijn gestart met de piratenboot, en dan zo van die bootjes die rond draaien en op en neer gaan. Toen we daaruit kwamen zagen we direct de ingang van de tyfoon, ik wou er zeker en vast ingaan maar Fairytalegirl wou niet, ze durfde niet, ik heb haar proberen om te praten, dat lukte eerst niet, maar kheb haar gewoon meegesleurd. Vol stress stond ze aan te schuiven en weet je wa ze zei toen ze eruit kwam. Twas wel plezant !! Ze twijfelde wel of ze er nog zou ingaan, maar uiteindelijk hebben we er nog 4 keer ingezeten ofzo, dus ik denk dat Fairytale's angst voor overkop bijna weg is. Wat ben ik goed! Etenstijd... We stonden aan te schuiven en ik wist niet wat ik moest nemen, overal op de menu's zag je Bobbie, een bobbiehamburger, bobbiefrietjes, bobbiedrink, zelfs de attracties werden voorafgegaan met Bobbie. Het was daar wel duur om te eten, en we hadden allebei kipnuggets die naar vis smaakten, kvond raare smaak hebben. En ik lust dus geen vis é !!
Dus vandaar kan je het even goed Bobbieland noemen é ! speedy bobWe zaten ook met een leuk liedje in ons hoofd, nl. van Spider Pig, van de film van The simpsons. En toen gingen we in een attractie die speedy bob heette, das echt wijs, en ik begon te zingen...Willen jullie de songtekst zien ??

.....

Zeker ??

....

Ok, dan omdat je zo aandringt....

Speedy bob, speedy bob,
does whatever speedy bob does
can he swing ?
No, he can't
because he is a speedy bob,
Look out..He is a speedy bob !!

Voila, dat was weer een leuk liedje.
vogel1Dan was er nog een attractie zoals de gforce, zo een rond ding waarin je zit en je voeten hangen eruit en dan ga je zo van links naar rechts omhoog, ik weet niet echt de naam, maar toen wij er wouden ingaan had er net iemand overgegeven met als gevolg dat de stoeltjes vuil waren, alé de omringende stoeletjes dan, ze hebben die dan nat gemaakt en afgedroogd enzo, en dan de molen eens laten draaien om al het water er te laten uitvliegen. Iedereen wou natuurlijk zover mogelijk van die stoel zitten. Gelukkig waren wij er ver van..
Dan, wat ik de ergste attractie vind, is wanneer je een attractie verlaat heb je zo van die baartjes die ronddraaien, en jij moet daar dan tussen lopen, ik vind dat zo raar, voor je zit je vast en achter jou ook en soms moet je snel zijn, dus een erge attractie en nja je raadt het ofniet, we hebben ook een naam gevonden voor onze ''gevaarlijke'' attractie, euhm... Wil je het weten ??

...Zeker??

....

Ok dan,...

Draaideur!! (Lol)

Letter-B-140En toen was het tijd om het park te verlaten, maar ik wou nog 1 ding doen.
Overal op de grond en op de muren zag je zo een mooie B staan, natuurlijk de B van Bobbejaanland, maar voor mij had ze een heel andere betekenis. De B staat bij mij voor Beyoncé, ik vond dat die B daar zo goed op lijkte dat ik er een foto heb van genomen met m'n gsm en nu staat dat mooi op m'n achtergrond, en ik vind het zeer geslaagd, niemand die weet dat da de B van Bobbejaanland is é, behalve jullie natuurlijk, maar da blijft tussen ons é :) !!

Nog een fijne dag iedereen !!

12:10 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

27-08-07

Muziek, muziek en nog eens muziek !

Hey iedereen,

Hier ben ik dan, na 2 vermoeiende dagen. Hoe dat komt zal ik jullie nu vertellen.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een programma waarmee ik uit een videoclip de muziek kan halen. En zaterdagavond zocht ik nog maar eens en ik ahd geluk, ik had een programma gevonden dat gene registratiecode nodig heeft. Dus al m'n video's die ik op m'n pc had staan, daar heb ik direct de muziek uitgehaald, en natuurlijk ook vele nieuwe videoclips van op you tube. Ik heb ook zo een programmatje waarmee je de filmpjes vanopyou tube you tube kan afhalen en naar je hade schijf kopiëren, dus ik heb gans de tijd filmpjes gezocht en de muziek uitgehaald. Ik wou dan ook m'n pc is een grondige beurt geven, want al m'n muziek stond niet echt deftig gerangschikt. Ik ben dan begonnen met rangschikken en allemaal deftige titels gegeven, ik ben eindelijk klaar en nu nog enkel alles op m'n mp3tje zetten en klaar is kees.
Maar na al dat werk, heb ik wel een mooie beloning, heeel veel mooie muziek. En daar bennek echt tevreden mee. Vanaf donderdag ga ik alles op cd zetten, dat ik het nooit meer kan kwijt geraken.

Morgen ga ik een dagje met Fairytale naar Bobbejaanland, dus morgen zien jullie me niet, maar deze avond ga ik nog is rond op blogronde!

Ik wens jullie nog een fijne dag toe allemaal!
Groetjes

16:42 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

25-08-07

Shall we dance? + Bib + Rihanna

Hey iedereen,
Der is weeral veel gebeurd op een avond en een voormiddag, ik zal je daar proberen een kort verslagje van te schetsen. Dus gisterenavond ging ik nog shall%20we%20dance1een filmpje meenemen en nja het werd '' Shall we dance '', een echte aanrader. En ik weet dat ik vroeger ook zo zot was van die film. Ik weet nog toen ik hem de eerste keer zag, dat ik hem vaak heb herbekeken op die dag ze. Tis een echte mooie film en de soundtrack is ook zeer mooi. Dus was ik blij dat ik de film nog eens terug zag, ik vind het op het einde een beetje jammer wat er gebeurt, maar ja, voor wie hem nog niet heeft gezien verklap ik niets.
Toen ik gisterenavond dan m'n nachtlampje wou uitdoen kreeg ik ineens inspiratie voor een dansje, ik heb m'n mp3 in m'n oren gestoken en ben zachtjes beginnen dansen met gevolg dat ik weer een leuk stukje heb gevonden. Lag het aan de film dat ik net had gezien of wat was het nu ?
Toen ik even later weer onder lakens kroop bedacht ik dat ik toen ik wakker zou zijn, eerst naar de bib zou gaan om m'n cd's binnen te geven en eens te kijken naar een ander boek.bibliotheek Ik had eerder dit jaar een boek moeten lezen voor school van Renate Dorrestein, '' Het duister dat ons scheidt ''. Ik heb het nog eens meegenomen omdat ik het wel een goed boek vond, er stonden nog een heleboek boeken van deze schrijfster en heb nog eentje meegenomen. Toen ik dacht dat ik naar huis wou vertrekken dacht ik ineens aan iets. Ik wil allang een boek lezen, een boek dat naar het schijnt zo populair is, iedereen spreekt erover, en telkens als ik het zie liggen in een boekenwinkel wil ik het kopen om te lezen. Daarom dat ik snel naar de computer liep om de naam in te tikken. Ik had eigenlijk niet veel hoop dat het boek er zou zijn, omdat het bijna altijd uitgeleend was, dus ik tikte in: Dan Brown en kwam zo aan bij al zijn boeken, waaronder ook '' The da vinci code'', en het boek was aanwezig. Ik haastte me naar de B, en daar was het dan, ik twijfelde niet en nam het onmiddellijk mee. Ik was Harry potter aan het lezen, maar dat kan even wachten...

Omdat ik het vorige week zo moeilijk vond om te kiezen tussen Natalia of Rihanna, kies ik nu voor Rihanna, vermits vorige week Natalia aan de beurt was voor clip van de week. Ik kies voor mijn lievelingsnummer op de nieuwe cd, jammer genoeg is er nog geen clip van het nummer, daarom maar de liveversie. Enjoy. Rihanna - Breakin dishes

Door al deze redenen zijn m'n favoriete liedjes ook veranderd. Beyoncé staat er nog altijd tussen met Freakum dress, 2 nummers van de film Shall we dance, nl. Sway van The pusscat dolls en dan Book of love, ook heel mooi. Daarna is er natuurlijk Rihanna, breakin dishes, en ook het nummer van Timbaland, The way i are, behoort ook tot m'n lievelingsnummers van het moment!

Ik wens iedereen nog een fijne dag verder!
Groetjes

13:35 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

24-08-07

Ik heb de job!!

shall we dance1Hey iedereen,

Sinds gisteren ben ik teweten gekomen dat ik de job als dansleraar heb. Elke vrijdagavond van 18.30h tot 19.30h zal je mij in het fitnesscentrum kunnen vinden met m'n eigen lessen. Ik ga RnB/New style geven. Ik ben al de ganse dag op zoek naar geschikte nummers voor opwarming, nummers voor te dansen en dan natuurlijk ook op zoek naar de juiste techniek om dansles te geven. De lessen zullen waarschijnlijk starten midden september, dat geeft mij nog wat tijd om le voor te bereiden. Voor vandaag heb ik althans genoeg gedaan, ik heb een heleboel muziek dat ik kan gebruiken, ik heb al een stukje dans ook gevonden, dus dat zit voorlopig goed. Ik hoop echt dat er veel volk zal zijn, de reclame wordt deze week ingezet, vooral dan bij jeugdclubs enzo. Ik kijk er enorm naar uit, maar kben nu wel moe, na zo een ganse dag werken. Let op, het is wel enorm leuk werk, muziek zoeken en dansjes zoeken. Morgen is een nieuwe dag met nieuwe inspiratie, maar ik vrees dat er morgen niet veel tijd zal zijn. Eerst ga ik m'n autotje wassen, binnen en buiten, want tis nogal vuil en in de namiddag is terug dansles, en na de dansschool rijden we waarschijnlijk door naar bezoek, maar dat is nog niet zeker. Nu ga ik eerst wat eten en daarna kom ik op blogronde en dan ga ik m'n televisie aanzetten en rustig een filmpje meenemen en nog wat lezen.

Tot morgen allemaal (of overmorgen)
Groetjes

De foto heeft ook te maken met dans, en is nl. een shoot uit 1 van mijn lievelingsdansfilms 'Shall we dance'.

18:07 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

22-08-07

Danser, c'est ma vie !!

danceHey iedereen,

Voila, het dansseizoen is begonnen en dit seizoen zal er in de zaal 1 persoon meer staan, althans voorlopig namens IK! :)
Als je zo een tijdje niet echt meer lessen hebt gevolgd, en met een tijdje bedoel ik een jaar of 2, dan merk je echt dat dansen gewoon mijn ding is. Ik zal nooit dezelfde persoon zijn als ik niet dans, als ik dans ben ik gewoon vrij in mijn eigen persoonlijkheid. Al mijn frustraties kan ik erop los gooien. Het is gewoon leuk hoe je alles van je af kan zetten als je danst. Wanneer ik in de zaal binnenkom voel ik gewoon dat je verandert. Ik voel me daarbij super, ik dans al van mijn 7 jaar. Das best ook een grappig verhaaltje dat ik effe tussendoor zal vertellen. Toen ik kind was, wou ik zoals ieder kind een hobby hebben. En wat ik ook deed, van KSA tot voetbal, ik hield het nooit vol. Mijn leven was blijkbaar muziek, dus zijn we maar op zoek gegaan naar een dansschool en sindsdien is m'n leven compleet veranderd, zowel dat van mij als van mijn ouders. En ik ben hen echt vree dankbaar, want zij voerden mij overal naartoe. Ik had ook veel optredens, van Brussel tot soms wel Limburg en toch waren m'n ouders altijd paraat om me daar naar toe te brengen. Elke week was er 2 keer repetitie, de woensdag en de zaterdag. De zaterdag waren we daar rond 4 uur, en de repetities duurden meestal tot een uur of 9, dus gans hun namiddag was daaraan verspilt. Dus ze hadden veel voor mij over. Ik heb toen de tijd van m'n leven beleefd, ik heb mogen grootste dingen doen waarvoor ik mijn dansleraar ook zo dankbaar ben, dankzij hem heb ik mogen optreden met één van de grootste latinozangeressen van het moment, Belle perez. En ik kan dat gewoon niet laten verloren gaan. M'n vrienden ontvangen me met open armen terug in hun midden. En ik heb er met mijn mama over gesproken. Als ik nu ga studeren, dan is dat in Aalst. En mijn dansschool is ook in Aalst. De woensdag is er repetitie om 16.45h, mijn school eindigt om 16.10h, dus dat komt perfect uit. En dan is er nog de zaterdag repetitie van 16.30h tot 17.30h, een uurtje ontspannen kan nooit geen kwaad. En voor de rest hoef ik niets anders te doen. Ik wil gerust enkel leven van dans en studeren. Dus dansen was en zal altijd mijn leven blijven !!

20:07 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Weeral kermis !!

Hey iedereen,

Gisteren was het de laatste dag kermis, en natuurlijk moeten we van de partij zijn!! Twas echt nen super leuke dag, en die begon dus al om 10 uur 's morgens. Ge kent dat é, eerst ist markt en dan kermis enzo. Twas echt leuk. We zijn onze dag gestart in de panos, zoals bijna altijd. En daar werd ik direct verrast door een surprise. Ik had zaterdag voor een vriendin ene mix gemaakt, ik doe dat al vree lang en ja, ik vind da niet zo erg zo een mix maken, ik verveelde me toch en ze had voor mij een cadeau mee omda ik mij daar had mee bezig gehouden. De nieuwe cd van Rihanna heb ik gekregen. Kun je je dat nu voorstellen ?? Alé, ik heb dat zomaar gekregen. IK vond da echt int begin raar, alé kwou da echt nie aannemen maar ja, ze stonden erop, dus wat kun je er aan doen? Ik kan die toch goed gebruiken tijdens mijn komende danslessen. Onze dag bestond uit de g-force, drinken en watergevecht. Lol, dat was eigenlijk wel fun, want een vriendin die daar ergens in een café werkte had blijkbaar zo een waterpistool en ja ineens was ik nat...Ik heb ze dan wel etrug nat gemaakt en nja toen stonden we gelijk, toen hebbek ze niet meer gezien. We hebben ook veel in de J. gezeten, een café, daar ist echt gezellig. En in de namiddag wast nog niet te druk, dus konden we zelf kiezen naar wa we luisterden, dus twas wel goeie muziek. 's Avonds hadden we zin om te dansen, maar blijkbaar was alles gesloten waar er te dansen valt. Maar er was wel buiten iets te doen aan een café, en twas daar echt goeie muziek. Rnb, beetje dance, techno en ook de plopdans ! Dus twas wel leuk.

Vandaag gaat m'n dansschool terug open, en ik ga dus weer herbeginnen. Tis nu al een tijdje geleden dak daar ben geweest, dus kga nu is herbeginnen é. We gaan zien wat et wordt é !
Ik wens iedereen nog een fijne dag toe.
Ps: voor mensen die geintereseerd zijn, hieronder maak ik een beetje promotie voor m'n dansschool, dit is nl. het promotiefilmpje :)
Groetjes en fijne dag nog iedereen.

12:53 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

19-08-07

Verslagje van een avondje vol fun!

Hey iedereen,

Vooraleer ik aan m'n verslagje begin, zou ik graag zeggen dat het me spijt dat ik niet zoveel op blogronde ben gegaan de laatste 2 dagen, maar ik ga dat vandaag goed maken. Nu over gisteren,

We gingen dus met een redelijk grote bende naar de kermis. En het meisje dat ik had leren kennen ging normaal niet mee, omdat ze met haar ouders weg moest, maar ze had blijkbaar veel gezaagd en ze moest dan uiteindelijk toch niet mee, met als gevolg dat ze ook naar de kermis is gekomen samen met haar zus. Dus mijn avond was al op voorhand geslaagd. Aangekomen op de kermis moesten we nog wachten op 1 iemand maar die was het blijkbaar vergeten of dacht dat het niet meer zou doorgaan ofzo..Nja, we zijn dan maar zonder gegaan hé! We zijn eerst iets gaan drinken maar er waren duidelijk meer mensen die een voorkeur hadden voor de attracties, ik ook wel. Ik drink graag iets, maar tis toch ook kermis é. Dus dan hebben we wat attracties gedaan. De eerste keer dat ik in de g-force ging Kermis1zat J. (Het meisje, dat ik heb leren kennen) naast mij en ineens nam ze mijn hand, ik was even verschoten, maar twas gelijk of er een ganse warmte door mij ging. De tweede keer deed ze dat nog een keer, en kvond het helemaal niet erg, hoor. Daarna gingen we naar het vliegend tapijt, en op de terugweg wouden we dan in het leuke rio de janeiro, of hoe noemt dat, dat leuk ding voor kinderen waar je zo allemaal die hindernissen, zoals die bewegende trappen en op het einde kan je dan met een glijbaan naar beneden, is wel nog is leuk. Er was ook een persoon mee, die we eigenlijk niet zo goed afkonden en we hebben dan ook geprobeerd om die zo snel mogelijk weg te spelen, dat is ons dan ook gelukt. Toen we in de rups waren zijn we hem wel weer tegengekomen maar hij had niets door dus ja..In de rups werd het per 2, en B. zorgde ervoor dat ik naast J. kwam te zitten. Het was een fijne babbel, veel gelachen, en eerlijk gezegd niet zoveel pijn, de persoon achter mij had meer last denk ik. En eerlijk, dat ze zo dicht bij me was, vonnek nie zo erg. We hebben goed gelachen dan en goed gepraat. Toen wouden er nog een paar mensen nog een rondje doen, maar dat was niet meer voor mij weggelegd, wij zijn dan maar in het spookhuis geweest, daar wast ook fijn. Met 3 in het spookhuis. B. vooraan, ik in het midden en J. achter mij. B. deed ons altijd verschieten en toch loopten we er altijd in. Ik moest J. wel tijdig waarschuwen als er iets was waar je je hoofd kon aanstoten of je voeten kon aan verstuiken. Nog eens iets gaan drinken, en nog is op de g-force en de avond was volledig. En oja, de avond kon niet beter worden afgesloten, of zeg ik eerder slechter. Er was een meisje A. van school waar er een grappig verhaal aan verbonden is en ik kon mij gewoon niet inhouden van lachen, niemand denk ik. Ze heeft een enorm raar gezicht en is volgens mij nie normaal, maar twas wel lachwekkend. Voila, dat was onze avond.

Toen ik in m'n bed lag stuurde ik nog een paar berichtjes en kheb er terug gekregen dus twas wel nen leuke afsluiter.

Mensen die m'n blogje lezen weten dat ik donderdag me wat heb afgezonderd om over vanalles en nog wat na te denken. En sinds gisterenavond heb ik mij over S. gezet, ik kan er niet blijven aan denken. Ik zie haar toch niet veel meer en hoe zou mijn leven eruit zien als ik maar zou blijven denken aan S., dat wil ik echt niet. En ik heb er mij definitef overgezet, dus we kunnen dit hoofdstuk afsluiten, dus ik zou zeggen, op naar het volgende hoofdstuk, en ik hoop dat het een hoofdstuk vol geluk is...

Groetjes allemaal.

11:51 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

18-08-07

Zalig nachtje + Nieuwe video van de week

quiet%20design
Hey iedereen,

Zoals mijn titel al voorspeld, heb ik een zalige nacht achter de rug. Ik heb echt goed geslapen en leuk gedroomd maar over wat juist, weet ik niet meer. Meestal vergeet je zulke dingen. Maar twas wel fijn. IK heb gisterenavond nog een tijdje gesmst met dat meisje en deze morgen stuurde me ze ook al! Ze is echt heel open, net zoals mij, en ik voel echt aan dat het klikt tussen ons en volgende week gaan we samen afspreken om elkaar wat beter te leren kennen dus dat wordt volgens mij wel leuk ! Ik hoop dat haar innerlijk even mooi is als haar uiterlijk, want dan heb je volgens mij gewoon een super meisje...

Ik ben ook blij dat ik ondertussen weer op internet kan want ik probeer dus al de hele morgen om een berichtje te posten en dat ging maar niet, m'n internet viel gewoon constant aan en uit, maar dat is nu weer opgelost.

Voor de clip van de week heb ik echt lang getwijfeld, eerst twijfelde ik tussen 2 artiesten, nl. Natalia en Rihanna. Ja waarom Natalia, die reden is volgens mij duidelijk, maar waarom Rihanna ? Wel, ik heb deze week haar nieuw album ontdekt en ik vind het gewoon schitterend, het is echt de moeite waard, vol pure goeie r&b. Maar uiteindelijk had ik toch al die knoop kunnen doorhakken, dus het werd Natalia. Ik was zo onder de indruk van het concert dat het eigenlijk wel Natalia moest zijn é. Dan was er natuurlijk nog de hartsverscheurende keuze om een nummer te kiezen. Na lang twijfelen tussen een uptempo bekende hit van haar, ofwel een nieuw gevoelig en trage ballad heb ik uiteindelijk toch kunnen kiezen. Om jullie wat nieuwe dingen van Natalia te laten leren kennen, kies ik dus voor de trage ballad. Het nummer is ook de titelsong van haar nieuwe album. Het is een amateurfilmpje dat werd geregistreerd tijdens haar donna showcase. Ik wens jullie er veel plezier mee, Everything and more...Zoals ik al zei gisteren ga ik vanavond naar de kermis. We zijn weeral met een grote groep, dus dat wordt weeral dikke fun hé !!

Nog een fijne dag voor iedereen

12:55 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

17-08-07

Mijn dag is weer goed...

z84944545Hey iedereen

Na het depri berichtje van deze morgen zal dit een iets leuker en vrolijker berichtje zijn. Sinds het middageten is het blijkbaar weer goed. Het zal wel overgewaaid zijn, ik vind het maar best want ik vond het echt niet leuk. Dus ja, nu wat vrolijker nieuws, ik ben deze middag nog is gaan rijden met de auto en amaai ik verschoot van m'n eigen, het ging echt vrij vlot. Dus weeral iets positief.
Ik vertelde jullie in mijn verslagje gisteren dat er een meisje bij was die ik wel aantrekkelijk vond. En ik had haar email adres en gsmnummer maar ze verkeerde. Och ja, ik vond het niet direct erg, het is tenslotte een meisje dak nog nie ken. En ik had ze toegevoegd aan m'n contactpersonen en zo ongeveer een 2tal uurtjes geleden is ze online gekomen. En we zijn beginnen praten. Ze verkeert dus maar het gaat niet zo goed. En ja, ze is echt vree sociaal, ze wil afspreken en ze vroeg ok ik een vriendin had .. Dat wil niet altijd iets zeggen, maar we gaan alleszins afspreken en elkaar leren kennen dat willen we allebei even graag. We praten met elkaar alsof we elkaar al een tijdje kennen, dus et klikt enorm tussen ons, dus ik hoop dat ik er een nieuwe vriendin bij heb!

Ik wens jullie nog allemaal een fijne avond toe!
Groetjes

21:29 Gepost door Fairytaleboy in Vriendschap | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

I'm so sick of it!!

edc8dbc8c2474266Hey iedereen,

Ik moet effe iets kwijt! Ik ben nog maar net wakker en het is weeral ambras. Ik kan daar gewoon niet meer in leven, echt het is teveel. Als je dan je ouders hoort praten, of althans toch mijn mama over dat ze alles beu is en dat we gaan verschieten, dan weet je het niet hoor. Ik denk de hele tijd aan vorige week vrijdag. Toen vertelde ik jullie dat we in zo een winkel waren binnengegaan van levenstenen enzo en ik vertelde dat daar die mooie boeken lagen. Wel daar was er een mevrouw die tegen mijn ma zei dat er iets van haar lever moest en misschien is het dat wel. Misschien komt dit allemaal uit. Het liefst van al zou ik me willen afzonderen en dat is hier op m'n eigen kamer. Hier kom ik tot rust en hoor ik hen niet. Misschien zullen sommige mensen dit raar vinden en verschieten van mij maar ik ben hen gewoon zo beu als iets! Die ruzie's, alles gewoon. Ik wil hier het liefst van al zo snel mogelijk buiten, maar ja waar sta je dan, zonder geld, zonder iets. Het zou hard leven worden, in de week studeren en in het weekend werken. Pff, wat een onzin dat ik hier allemaal zit te zeggen.. Waarom moet dit toch gebeuren?? Het liefst van al wil ik gewoon nu vertrekken en vanavond thuis komen en diect naar m'n kamer gaan zodat ik ze niet hoef te horen of zien... Bloggertjes, ik zie het even niet meer zitten....Wat moet ik doen ??

10:46 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

16-08-07

Leuk dagje in stad

Hey iedereen,

eb0f258d776f198cTwas me een dagje hoor! Twas echt een dag vol dikke fun! Eerst en vooral hadden we allemaal gisterenavond een bericht gehad van degene die ons had uitgenodigd dat ze pas rond 13.00h zou komen, maar de rest ging wel om 10 uur al. Dus met veel goesting stap ik richting bus en P. zat al op de bus. Een twintigminuutjes rijden en dan waren we er. We zijn wat in de panos gaan wachten en ondertussen een donut gegeten met een warme chocomelk en gewacht op de rest. Toen kwam Fairytale met H. aan en toen ook nog B. en een meisje dat ik niet kon maar ik vond ze wel heel knap en heb aan B. dan haar email gevraagd, ik vond het echt een mooi meisje. Dan wat gewinkeld, wat gaan drinken en toen frietjes gaan eten. Toen kwam L. ook toe en zijn we dan naar het park gestapt voor eerst te gaan zwemmen. Ik heb beetje banen gezwommen omdat het anders te koud was en en we hebben er niet zolang ingezeten, twas ons net iets te koud. Dan zijn we naar het park gegaan en we hebben ons daar wat gezet. Ik heb me daar een beetje afgezonderd, misschien beetje associaal, maar ik moest van alles op een rijtje zetten. Eerst en vooral deed het park mij enorm denken aan m'n tijd met S. want ik heb daar ook eens met haar gezeten en das enorm gezellig en ja, ik had het wat moeilijk. En normaal gingen we morgen naar de cinema gaan, ze wou terug nog eens afspreken maar ik heb besloten om voorlopig nog niet te gaan. Ik voelde mij in het park effe niet zo goed, de mensen die mee geweest zijn, weten dat ik me effe heb afgezonderd en dat deed wel deugd, want daarna wassek weer klaar voor actie.

Dan nog een pannenkoek gaan eten met ijs en chocoladesaus en nog iets gaan drinken en dan was de dag al sneller om dan je dacht. Natuurlijk als je zo een ganse dag weg bent kom je weer leuke affiches tegen enzo en dan is de kans groot dat je weer ergens wil naar toe gaan. Namelijk, het eerste weekend van september is het Donna Soiree, dat is echt totaal mijn stijl van muziek en zie da volledig zitten, ik heb het al gevraagd en ik mag dus das super, dus kga mijn kaartjes snel bemachtigen. Zaterdag is het daar kermis, daar gaan we dan ook weer naar toe.

Ik moet zeggen we hebben al geluk gehad met het weer, ze hadden dat nochtans niet voorspeld dus we hebben sjans gehad.
Ik ben wel moe, dus ga niet zoveel meer doen, ik zal morgen is op blogronde gaan en denk dat ik nog een filmpje meepik en dan onder de lakens kruip.

Tot morgen! Slaapwel!

21:16 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

15-08-07

Das lang geleden seg...

Hey iedereen,

Gisterenavond had ik zin om nog eens een filmpje te bekijken. En na al die Harry Potter boeken die ik aan het lezen was wou ik er toch nog eens een film van bekijken. Het werd de tweede, HP en de geheime kamer. Als je zo net dat boek hebt gelezen verschiet je ervan wat er allemaal wordt weggelaten, redelijk veel hoor. Maar de film blijft wel goe. Ik was beginnen kijken rond 22.00h, iets te laat dus, want de film duurt 2 uur en een half, dus ik besloot na 1 uur en een half om hem te stoppen en vandaag verder kijken. Ik werd wakker rond 9 uur en wou nog wat verder kijken, toen rond 9.30h mijn mama me opriep. Ik moest beneden komen want mijn tv was gemaakt. Mijn tv op mijn kamer was al een week kapot en we hebben hem dan binnengebracht en ja wij hadden zo nog een oud tvtje op zolder staan dus dat heel even geinstalleerd en toen mocht ik verder kijken naar het laatste deel van HP. Wat een verschil op zo een groter scherm...Gelukkig is m'n tv weer gemaakt en kan ik weer volop geniet van grote mensen ipv zo piepkleine mensjes met superkleine ondertitels !

Rond de middag zijn we vetrokken naar een barbeque waar we elk jaar naar toe gaan, van de voetbal. En daar is het altijd wel lang wachten, zeker 2 uur, dus we hadden ons eten tegen 15.00h, maar ja dat is niet erg, ondertussen beetje bijpraten. We konden buiten de tent aperitieven dus dat was ook leuk. En deze barbeque is altijd met kroketjes, ik vind deze echt overheerlijk! En toen na het eten, ineens hoor ik mijn naam. En ik draai me om, en wie zie ik ?? Het is F., een oude schoolvriendin, die bij mij nog in de klas heeft gezeten, amaai da was lang geleden. Althans zij beweerde van niet, want we hadden elkaar vorig jaar nog gezien in een dancing en toen herrinerde ik mij dat ook weer. Het was wel effe leuk bijpraten. Voor de rest heb ik niet zoveel meer gedaan en oja morgen ga ik naar het stad met een groep vrienden waaronder ook Fairytale en gaan we ja, zoals iemand zei verstoppertje spelen in het park, lol..en ook gaan zwemmen dus dat wordt dikke fun!

ist2_437828_giant_smiley_big_smileNog een fijne avond iedereen!

19:49 Gepost door Fairytaleboy in Vriendschap | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

14-08-07

She has given us Everything and more !!

Dat is de zin die voor mij het concert perfect samenvat!
Het is echt zo, haar tournee heet Everything and more en daar zit veel waarheid in, ze heeft alles gegeven wat ze kon !! Echt super
En jullie vroegen naar een uigebreid verslag, wel dat zullen jullie krijgen want eens ik begin te tikken, kan ik niet meer stoppen.

We zullen dan maar beginnen bij het begin, de treinreis.
We begonnen te praten over mijn ex S. (Mensen die het blogje van Fairytale lezen, weten dat ik daar een berichtje heb gepost nog voor dat mijn blogje bestond over mijn verleden met haar.) Ik ben tijdens de treinreis nog meer dingen te weten gekomen en ze zijn niet positief hoor, integendeel...Maar enfin, na zeker een halfuur te hebben gepraat wouden we een ander onderwerp en ik wou daar een grapje bij maken door het verhaal '' weg te smijten '' in de vuilbak, maar toen ik de vuilbak opendeed krakte hij helemaal over en er kwam vieze smurrie uit, vloeibaar..en dat kwam op mijn hand, het rook echt vies. Dus ik wou mijn handen gaan wassen in de trein maar dat water was zo helemaal bruin en veel zin had dat dus niet. Gelukkig waren we snel in Gent en kon ik daar mijn handen mooi proper maken met zeep. In gent moesten we 40 minuten wachten voor onze trein, dus gingen we naar de wereldwinkel achter chocoladenootjes, die zijn daar echt heel lekker en daarna besloten we naar het perron te gaan en nog wat te babbelen. En nog een vriendin die mee was, begon te praten over geesten en dat zij elke dag in contact staat met de geesten van haar overleden grootouders. Je moet daar wel heel voorzichtig mee zijn omdat als je bepaalde verkeerde vragen zou stellen zou er een boze geest je je hele leven kunnen achtervolgen. IK weet niet of ik daar veel van geloof..Tis maar raar. Wat is jullie mening daarover ?
Rond 16.40h was onze trein naar Oostende en rond 17.20h kwamen we toe aan de kust. We besloten om eerst nog wat naar de winkels te gaan, vooral dan de muziekwinkels, en daarna iets te gaan eten. We hebben lang aan tafel gezeten en veel herrineringen opgehaald die heel mooi zijn maar spijtig dat dat allemaal voorbij is. Toen gingen we met de tram richting Sleuyter Arena voor het concert van Natalia. We zaten in blok X en we vonden dat niet. We gingen helemaal naar links en helemaal naar rechts overal stonden er letters van K tot S tot T maar nergens X. We besloten het dus om te vragen en toen ze ons ticket zagen zeiden ze, '' U hebt geluk, u zit in de middengang helemaal vooraan ''. Wij zo, wow, mega sjiek. En inderdaad we zaten helemaal vooraan in het midden. De spanning was er hoor, ik was echt benieuwd naar het concert. Ik had al een paar dingen gezien op suikerrock en die vond ik ook al super.

En toen begon haar concert, met de gebruikelijke intro, op de achtergrond hoor je Natalia op de maat van de muziek Whoow roepen en die vind ik echt leuk. Tijdens de intro komen er 2 gitaristen naar voor en dan sterft de muziek weg klaar voor de eerste drumslagen van I'v only begun to fight. Daar komt ze dan, handen in de lucht, een smile op haar gezicht en direct in form. Goeie opening zou ik zo zeggen. Tijdens dat nummer sprong iedereen al van z'n stoel en iedereen kroop vooraan naar het podium dus wij ook. Na het nummer begon ze tegen het publiek te praten en ze zei: '' Ik ga direct met de deur in huis vallen, ik heb een kleine verkoudheid maar ik ga toch mijn best doen om ervoor te zorgen dat jullie een fantastische show krijgen ''. Ik was echt blij dat ze dat eerlijk vertelde, maar moest ze het niet hebben gezegd, niemand zou het gemerkt hebben. Ze vertelde ook dat er een aantal nieuwe nummers zouden komen en dat begon dan direct ook goed met Kind of love. Dat was (vóór gisteren) mijn lievelingsnummer van de cd, maar het concert heeft me van gedacht doen veranderen. Nu kan ik niet kiezen wat mijn lievelingsnummer is, ofwel I survived you ofwel Everyting and more.. Ik weet het niet. Na Kind of love zei ze hetzelfde als op Suikerrock. Het volgende nummer gaat eigenlijk over een bedanking wat ik hier allemaal op het podium sta te doen. I was born, baby! O yeah, voor de mensen die het een beetje weten, I was born is de nieuwe single van Natalia en die is echt super mooi. Daarna was het tijd voor een traag nummer en ik hoorde direct aan de eerste pianonoten welk nummer het was, Shelter. Heel mooi gezongen. Ze wou blijkbaar een beetje in dezelfde genre blijven want na Shelter volgde nog een traag nummer maar eerst zei ze nog iets over haar nieuw album. Ze vertelde dat het album vol stond met nummers die een positieve tekst hebben maar dat betekent natuurlijk niet dat het allemaal uptempo nummers zijn geworden. Ze vertelde ons ook dat ze dit nummer het liefst live bracht, I survived you. Ook weeral, heel prachtig gezongen. En toen vlogen de vlammen eraf, Ridin by..Ja amaai, wat een beest seg op het podium! Daarna vroeg ze naar de jongens in de zaal en ze zei dat we moesten opletten..en toen klonken de noten van Like a lady. Als je de cd hebt dan weet je dat dit zoals alle andere nummers weer een krachtig nummer is met een zeer leuke en mooie tekst. Toen zong ze een nummer dat ik niet kon, maar toen ik het refrein hoorde, hoorde ik dat ze addicted to love zong, een heel mooi nummer. En als afsluiter van het eerste deel bedankte ze iedereen die haar heeft gesteund tijdens haar stemproblemen en dat ze daarvoor een nummer had uitgebracht maar door die omstandigheden nooit had live kunnen brengen. Ze wou dat dan ook volledig goed maken op haar zomertour,..Rid of you.
Voila, dat was het eerste deel, en de reden waarom ik dit nog zo goed weet (vooral de nummervolgorde) komt doordat er op het einde een meisje de tracklist had gekregen van deel 1 en ik had gevraagd of ik er een foto mocht van nemen zo kon ik jullie ook laten meegenieten. Jammer genoeg, geen tracklist van het tweede deel maar ik doe mijn best om het zo goed mogelijk te vertellen. Tijdens de pauze vroeg er ons wel iemand om onze plaatsen terug in te nemen op de stoel en pas tijdens de bisnummers naar voor te komen.
Ze kwam op met een beige, bruine cape aan en begon te zingen. Het was eerst redelijk traag maar toen begon het refrein, the show must go on, van Queen. Een zeer mooi nummer en prachtig gezongen door Natalia. Daarna vroeg ze aan het publiek of er meisjes waren die een ladies night hadden. Daarna vroeg ze dat ook aan de mannen maar er kwam minder reactie. Toen kreeg ze een doos en ze vroeg of ze die mocht openmaken en toen hoorde je in de zaal roepen 'The show must go on', kvond wel leuk en ze kon er gelukkig mee lachen. Daarna een nummer dat ik niet had verwacht dat ze zou zingen, Let it ride. Vind ik persoonlijk niet haar beste nummer. En toen...ik hoorde het onmiddellijk, de eerste noten van Unspeakable !! O das zo een super mooi nummer é !! Voor diegenen die het niet kennen, het is een onbekende track op haar 2e album, Back for more, en twas echt mega leuk gezongen. Als ik mij niet vergis zong ze daarna I want you back, of zal ik eerder zeggen dat het publiek dat zong, en daarna Everything and more. Ze heeft ook nog een cover gezongen dat denk ik Higher noemt. Dan heeft ze ook nog een Italiaans nummer gezongen. Ze vroeg ons ook nog op een bepaald moment ' Do you wanna party ' en toen dacht ik natuurlijk dat ze dat nummer zou zingen We're gonna party, maar het was gewoon Fragile not broken. Gone to stay heeft ze daar ook nog ergens tussen gezongen en dan natuurlijk Risin, als afsluiter. Natuurlijk wou het publiek nog meer en ze kwam terug om Free your mind te zingen, een nummer van En Vogue en toen de perfecte afsluiter Little precious. Voila en dat was het einde van het concert, ik heb echt genoten, twas heel mooi. En toen gingen we de zaal verlaten toen ik iemand hoorde zeggen ' Waar ga je de handtekeningen uitdelen ' Ow ow, ik vroeg direct of er nog een signeersessie was en waar die doorging. En ja hoor, we hebben Natalia ontmoet. Rondom hongen overal posters, we hebben er elk één afgetrokken en laten signeren en gelukkig had ik mijn camera mee en konden we op de foto. En ik denk dat het daarom eens tijd is geworden dat jullie mij is zien. Ik ga dit waarschijnlijk maar eenmaal doen maar hieronder staat dus de foto van mij en Natalia !!
DSC01734
Wat betreft haar kledij, ze had 3 verschillende outfits. Het eerste was een zwarte broek met een zwart vestje dat openstond met zo ene groene beha. Ze had een mooie groene centuur om met allemaal diamanten op. Voor het tweede deel kwam ze zoals ik al zei op met een cape en deed die dan uit. Onder de cape zat een groen, redelijk kort kleedje en toen wisselde ze nog is van outfit door een paars basket tenuetje aan te doen, da was echt leuk!

Zo, ik hoop dat jullie genoten hebben van het verslagje, ik heb er bijna 3 kwartiers aan getikt maar jullie hebben erom gevraagd en jullie hebben het gekregen! Ik hoop ook dat jullie begrijpen dat ik deze keer mijn foto's niet op mijn blogje zal tonen omdat ik die liever hou voor eigen gebruik. Ik heb wel nog een kleine verrassing en ik hoop dat jullie er zullen van genieten. Voor alle duidelijkheid dit is niet de video van de week maar gewoon een stukje uit Natalia's concert. Dit is een gedeelte van I survived you. Veel plezier

Nog een fijne dinsdag voor iedereen!

11:57 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

12-08-07

Barbeque bij familie

konijnHey iedereen,

Vooraleer ik iets zeg over vandaag, eerst nog iets over gisteren. Jullie weten dat ik naar het fitnesscentrum ging om te '' solliciteren '' voor een job en waarschijnlijk heb ik hem. Ik heb mijn gegevens moeten doorgeven en ik zal waarschijnlijk de vrijdagavond les mogen geven. Hij ging ook nog is kijken voor de woensdag maar als dat niet lukt wordt het de vrijdag van 18.30h tot 19.30h. Maar hij ging me nog iets laten weten maar normaal komt alles in orde. Ik hoop dat ik kan starten van oktober dat ik nog wat tijd heb om me voor te bereiden want het is niet zo heel gemakkelijk é !
Voor de rest was het gisteren een kalm dagje.

Vandaag opgestaan rond een uur of 10 en dan ben ik richting bibliotheek gereden. logo_irene-badminton1Ik heb eens gekeken voor een boek over Egypte en er zijn er veel maar ik heb een algemeen boek mee waarmee ik het land is kan leren kennen. Rond 16.00h zouden we dan vertekken bij familie om te gaan barbequen. Het was echt lekker en dan heb ik met mijn achterneef in de tuin wat gebadmintond en dat is echt nog is plezant. Toen heeft zijn zusje (alé ja, zusje ze is nu al 12 jaar) haar nieuwe dwergkonijntjes laten zien. Ze heeft er 2, en tzijn mooie ze, amaai!En lief, kheb er zelfs eentje in m'n hand gehad en das echt zacht en leuk om vast te nemen.

Morgen is het zover.. Natalia in Oostende. Om 15.00h vertrekken we met de trein en dan gaan we nog iets eten en dan zien we wel é ! Jullie mogen dinsdag zeker een uitgebreid verslagje verwachten!

Voor iedereen die nog aan het lezen is een fijne avond en nacht toegewenst!

22:32 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

11-08-07

Eindelijk nog is wat tijd !

Hallo iedereen,

Amaai, ik heb eindelijk nog is een gaatje gevonden in m'n agenda om nog is een postje te plaatsen! Normaal plaats ik elke dag een berichtje dat jullie toch op de hoogte blijven maar de voorbije 2 dagen is het echt niet gelukt en ik zal jullie nu ook uitleggen hoe dat komt.

zee+strand1Zoals ik dus woensdag zei, in m'n laatste postje ging ik misschien naar de zee Fairytalegirl bezoeken, wel dat heb ik dus gedaan. Mijn ouders gingen ook naar zee om geburen te bezoeken, dus rond 10 uur vertrokken we met de auto richting zeetje, ze dropten mij af aan het station van Oostende. Daar kwamen Fairytale's ouders me ophalen om te vertrekken richting Bredene, naar hun camping. Daar lag mijn boek op mij te wachten van Beyoncé.. Echt toen ik het zag, ik vond het super ! Daarom nog is bedankt aan Fairytalegirl !! Dan was het natuurlijk etenstijd, snel in de caravan nog iets gegeten en dan zijn ik en Fairytale vertrokken met de tram richting Oostende. We hadden besloten om eerst even de Sea arena te zoeken, de zaal waar wij maandag naar Natalia gaan kijken en het leek ons veilig om die op voorhand al te vinden. Na een tijdje zoeken en hier en daar vragen vonden we het, en dan nog wel boven een enorm grote mediamarkt. Amaai, daar zijn we dan natuurlijk binnengeweest om heel veel cd's te beluisteren want daar kan je namelijk de barcode inscannen en van elk nummer 30 seconden beluisteren, amaai da was plezant ze !! Op de terugweg met de tram naar het centrum van Oostende, want die Sea arena is nl. op de rand van Oostende, zagen we nog eenkinepolis_gr kinepolis en we zijn dan maar eens uitgestapt om te kijken welke films ze allemaal draaiden maar eigenlijk zijn we niet veel te weten gekomen omdat er een winkel was met niet alleen het gewone dat je in een cinema vind (popcorn, snoep en drank) maar ook dvd's en boeken en posters..Amaai, een grote bioscoop hoor. En zo een bordje wanneer de films spelen hebben we niet gevonden dus zijn we maar verder gegaan met de tram.
Na muziektijd is er nog een maagje dat moet gevuld worden en aan zee kan dat altijd dus zijn we maar een lekkere pannenkoek gaan eten. Ik een pannenkoek met bananen en ijs en Fairytale een wafel met ijs en chocoladesaus. Ik had geen saus maar natuurlijk ben ik zo eenmaal en heb ik mij wat genomen van Fairytale..Maar dat was geen probleem want er was nog genoeg in!
Daarna zijn we weer naar een muziekwinkel geweest maar daar kon je redelijk oudere dingen kopen en dat is goed voor mij en Fairytale! En eindelijk seg, ik zoek al lang achter een dvd van Janet jackson van haar tournee. Ja, die dvd is al redelijk oud, van 1998 maar ik hoopte hem ergens te vinden en ja hoor, daar vind ik hem. Ik heb hem natuurlijk gekocht!
Daarna zijn we terug gekeerd naar de camping om een boterhammetje te eten en we vertelden dat er nog een cinema was en ja mijn ouders zouden me pas laat komen halen omdat ze nog op restaurant gingen dus zijn we nog naar een film gaan kijken, nl. Ratatouille. Ik vond hem niet zo goed, ik heb betere walt disney films gezien.
En na de film terug gekeerd richting huisje, om een nachtje te slapen en dan rond 10 uur terug wakker te worden vol spanning om naar mijn nieuwe dvd te kijken. Hij duurde 2 uren, dus tegen ongeveer etenstijd was ik klaar en hij is echt prachtig! In de namiddag zouden we terug naar zee vertrekken en ik wou echt nog de muziek uit de dvd halen. Ik heb zo een programmatje waarmee je uit een dvd de muziek kan halen, das echt leuk. Ik hoopte dat ik nog op tijd zou klaar zijn, dus tussendoor snel in bad geweest en raad is, net op tijd klaar, net op tijd gekleed, net op tijd stond het op m'n mp3, dus super hé!
Toen we aan zee waren, deze keer was het Blankenberge hebben we nog een beetje gewandeld, iets gegeten en ik heb iets gevonden waarin ik ineens geintereseerd ben. Trouwe fans van Fairytale's blogje weten dat zij zeer geintereseerd is in Australie en ik wou dat ook zo iets waar ik enorm geintereseerd kon zijn en gisteren waren we in een winkel binnen, zo met wierrook en geneesstenen enzo en achteraan stonden allemaal boeken. egypte%20pirmanidenHet waren zeer geleerde boeken en het trok mij wel aan en er stond een boek over de geschiedenis van de piramiden in Egypte. En toen wist ik het gewoon, Egypte, daar ben ik enorm in geintereseerd omdat ik een paar jaar geleden eens een spreekbeurt heb gedaan over Egypte met een vriendin en we hebben daar echt met veel plezier aan gewerkt en we hadden de meeste punten en het is echt een interessante geschiedenis met die piramiden enzo. Echt, toen ik dat boek zag, wist ik het gewoon! Dus vanaf nu ga ik mij een beetje verdiepen in de lectuur over Egypte!!
Na iets gegeten te hebben stapten we richting casino om naar onze show te gaan kijken. Oja, show dat had ik nog niet gezegd..We zijn naar de zomershow gaan kijken van Dirk van vooren, ik weet niet of jullie die kennen maar de voorbije jaren stond hij altijd op het podium samen met Luc caals, dat was dan de Caals&Vanvooren zomershow, maar sinds dit jaar staan ze apart op de planken. dirkvanvorenJa, voor diegene die het niet kennen, het is een komiek, dus een grappige show met sketches afgewisseld met zang en dans. En vader Ambraham was daar ook als special gast en hij is in het publiek gegaan om het publiek te laten meezingen en vermits wij op de 2e rij zaten mocht mijn mama meezingen! Er was zelfs een camera en die filmde voor Focus tv in West Vlaanderen, dus mensen die dat kunnen nemen zullen mij misschien kunnen vinden!
En ja, maandag weer naar het zeetje voor Natalia é maar daar kijk ik enorm naar uit!

En het is zaterdag, dus een nieuwe video en die komt uit de dvd van Janet Jackson, één van mijn lievelingsnummers van haar, ' If '.

Zo, nu heb ik nog 3 dingen te melden. Als eerste bedankt voor de super reacties allemaal op mijn vorig berichtje. Ten tweede, straks ga ik naar een fitness centrum om te solliciteren voor een job. Ik zou graag dansles geven en ik heb een afspraak met die mensen om er over te praten dus we gaan zien wat het zal worden hé ! En als laatste toen ik gisteren in de auto zat had ik een nieuw ideetje ivm mijn blogje. Ik ga telkens mijn lay-out veranderen naar gelang het seizoen. Met lay-out bedoel ik dan de foto's erond en natuurlijk ook de achtergrond, maar die is zomers genoeg. Dus dat wil zeggen dat jullie je op 21 september mogen verwachten aan een verandering!!

Ps: Toen ik het berichtje nalas, zag ik dat het nogal lang was, ik hoop dat het niet te eentonig is maarja, als je 2 dagen niet hebt kunnen posten begin je te tikken en dan kan je niet stoppen hé maar ik hoop dat jullie het met plezier hebben gelezen!

Deze middag ga ik op blogronde!!
Tot morgen allemaal !

12:04 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

08-08-07

Is Fairytale niet super ??

9782849690703(1)Hey iedereen,

Oo ik ben echt super content!! Ook al is het niet meer aan tussen mij en Fairytalegirl ik heb besloten toch mijn bijnaam te houden, dat vind ze waarschijnlijk niet erg en nog iets. Iedereen die haar blogje leest weet dat zij nu een weekje aan zee is, wel ik heb ondertussen een klein berichtje gepost, ik mocht van haar dus ga maar is effe zien! Vandaag is ze naar Frankrijk en rond 13.00h deze middag kreeg ik telefoon en ze zei tegen me, ik heb hier iets gevonden waar jij al lang naar zoekt. Ik zo onee, je meent het !! Ik zoek namelijk al super lang naar een boek / biografie van Beyoncé en nergens te vinden. Ik weet dat die in het nederlands niet te vinden is maar in het Engels of Frans wel. Toen ik in april naar Londen ben geweest dacht ik daar vind ik wel een boek maar tevergeefs en je raad het of niet Fairytale vind toch wel een boek zeker !! Maar liefst 191 pagina's, maar 15 euro en ja van het jaar 2007 !! Het boek heet Beyoncé, la diva du rnb, van Vincent Guillot! Ik heb het al opgezocht en de frontpagina heb i kals afbeelding bijgevoegd!! Super gewoon, ik ben echt blij dat ze me heeft gebeld, ik zeg haar ik betaal het je wel terug !! Och, ik ben haar zoooooo dankbaar !!!Echt waar !! Thx voor Fairytale !!

Het weer daarentegen is minder om blij over te lopen !!Het is weer triestig ik hoop dat het nog wat beter wordt want er staat nog veel op het programma. Morgen bijvoorbeeld ga ik waarschijnlijk een dagje naar zee bij Fairytale op bezoek, vrijdag weer naar zee want dan gaan we naar een show gaan kijken van een komiek en maandag weer naar de zee maar dat zie ik zitten hoor want maandag gaan we naar Natalia ! Ik, Fairytale en een vriendin dus dat wordt super. En dan natuurlijk is er nog de kamping en disneyland, dus allemaal hopen dat het goed weer wordt !!

Goretjes en nog een fijne dag voor iedereen!

17:16 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

07-08-07

Sombrerojongens en nog veel meer...

Hey iedereen,

Het was echt een dagje vol dikke fun..enkel 1 negatief punt maar dat vertel ik het op het einde...

Het dagje Bellewaerde was echt geslaagd, de groep was ook zo leuk!!
Het begon allemaal deze morgen rond een uur of 8 toen we hadden afgesproken aan het station, iedereen natuurlijk nog moe..maar ja dat ging wel over. Toen zaten we op de trein richting Kortrijk en vandaar richting Ieper. Toen stond daar onze bus te wachten, ik stapte op de bus en ineens dacht ik eraan...Damn, Fairytale was er nog niet. Ik snel gebeld en ze kwam af, ze was net geariveerd aan het station...Ineens ontstond er paniek, de bus vertrok, ik zo nee daar is nog iemand die meemoet. Gelukkig stopte de buschauffeur en kon ze nog snel instappen!
Aangekomen in Bellewaerde was het direct dikke fun. Een jongen nam allemaal foldertjes zeker een stuk of 20 en deelde ze allemaal uit, twas een grappig zicht. Ja voor de rest, gewoon wat attracties gedaan, kletsnat geweest in de splash (ik zal maar zeggen de grote, want er is ook nog een kleine splash). somDat was echt leuk maar dat is voor straks, eerst iets anders. We waren met 3 in een overkop gegaan en toen we terug kwamen zagen we dat 2 jongens zo een sombrero hadden gekocht je weet wel..zo een leuke hoed. Twas echt dikke fun en toen gingen we in de kleine splash, we wouden een leuke foto hebben dus kropen we allemaal in 1 bootje. We hebben zeker 7 keer in da bootje gezeten, de foto was nooit gelukt..ofwel stond iemand er nie op, ofwel waren de ogen toe, ofwel stond er een hoed in de weg.pretpark Na een paar keer begon die man ons te kennen en stopte hij het bootje toen we zo net voor de rand van de afdaling stonden..dus ja twas echt leuk!

Dan iets minder nieuws..Ik en Fairytalegirl hebben vandaag wat gepraat en het lijkt ons het beste da we gewoon vrienden blijven dus hebben we dat ook besloten..Gewoon heel close soulmates is ook niet slecht..Ons gesprek heeft ons de oplossing gebracht maar dat wil niet zeggen dat we ruzie hebben ofzo hé..We blijven zeer close..Maar ja..het is zo...

Groetjes en tot morgen !!

22:00 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-08-07

Foto's van suikerrock voor de liefhebbers

Hello iedereen,

hier vinden jullie een slideshow van ongeveer een 50-tal foto's van mijn beste foto's van het weekendje Tienen. De artiesten die jullie zullen tegenkomen zijn achtereenvolgens: Krezip, Leki, Sarah, Stan & Roel, Natalia en Clouseau. Veel plezier!!

16:51 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Een rustig dagje..

Happy_Relax_logo

Eindelijk seg,
eens een rustig dagje...geen zorgen over wat er nog allemaal moet gebeuren..geen zorgen wat we nog niet hebben...dat is echt zalig na zo een vermoeiend weekendje.

Morgen ga ik naar Bellewaerde met een hele hoop vrienden omdat er iemand verjaart. Ik hoop dat het zonnetje er ook zal zijn want dat zou de dag pas echt afmaken !

Ik heb iets gevonden waarmee je foto's in een slideshow op je blog kan laten verschijnen..Misschien wisten sommigen onder ons dat al maar ik heb het pas ontdekt en ik ga proberen om een aantal foto's in zo een slideshow te zetten over suikerrock dan kunnen jullie ook een beetje genieten.

Oja, nog iets..Vrijdag tussen de voorbereidingen door, alé ja vrijdag moest ik nog niet zoveel enkel tegen de avond wel, maar overdag had ik niet zoveel werk. Ik wou al een tijdje mijn kamer een beetje veranderen, alé altans wat aan de muur hong toch..Ik heb enorm veel posters van Beyoncé en Destiny's Child en had een paar nieuwe of zal ik zeggen oude gevonden op zolder in m' map en ik wou die ook een plaatsje geven..maar ik had geen plaats meer dus moest ik kiezen. Dus na een halfuurtje waren mijn muren zo leeg als iets..alles lag gesorteerd op m'n bed van groot naar klein en daarna heb ik gekozen wat ik zou omhoog zou hangen en wat niet en toen kon ik mijn fantasie laten werken en ik laat het je weten..ik slaap hier heel goed en wakker worden tussen al die Beyoncé's is echt leuk !!

Morgen geen artikeltje, maar woensdag wel een verslagje van het dagje Bellewaerde.

14:45 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

05-08-07

Verslagje over buurtfeest !

Hey iedereen,

Zoals beloofd een verslagje over het buurtfeest van vorige avond/nacht. Na heel wat voorbereidingen in de namiddag kon het feest van start gaan. Een betere start kon je niet nemen. Lekkere hapjes, goede aperitief en het zonnetje dat scheen. De andere DJ die mij die avond helpte met spelen gaf een korte speech maar mijn mama nam al snel de micro over. Ze ging de hele kring rond en en vroeg aan iedereen of ze wat wilden zeggen. Ik kan je verzekeren dan hebben we wat afgelachen hoor. Toen de cirkel rond was kwam ze terug bij het begin, dus terug bij de andere DJ. Samen met mijn mama hadden ze de voorbije week zitten dansen op Goeiemorgen, goeiemorgen. Wel ze begonnen dat toch wel niet te zingen. Ik dacht, dit is de kans. Ik zoek tussen mijn cd's, vind het nummer en zet het op. De ambiance zat er direct in, alhoewel de tekst wel een beetje werd veranderd.

Na de aperitief konnen we aan tafel. Tijd voor de barbeque. Daar kan ik niet zoveel over zeggen, behalve dat we veeeeeeeel te veeeeeel hadden. Maar ja dat was goed voor deze middag, zo moesten we niet koken :) !
Na het eten kwam de ambiance erin. Een beetje shlagers en iedereen zit mee te zingen en te dansen.
feestDaarna was er natuurlijk nog wat ijs, taart en koffie. En toen kon het feest pas echt beginnen. Een van de buurvrouwen waarmee ik zeer goed overeenkom is een echt fuifbeest. Normaal staat ze altijd op de dansvloer maar ineens was ze weg. We zagen haar niet meer en plots komt ze de tent binnen, gekleed als.. ja eigenlijk weet ik het niet.. ze had zo een kapje op, en haar wangen waren vol met rood, twas gelijk roodkapje. Enfin, twas grappig! Iedereen kon zich niet inhouden van lachen, echt super!

Na een uurtje te hebben gedanst was het zover. 4 dames van het gezelschap hadden een act ingestudeerd, die ik hen had aangeleerd. Het was een Abba mix, en ze hadden zelfs pakjes enal gehuurd dus twas in orde. Toen ze opkwamen weeral ambiance. Echt de moeite en je raad het of niet maar meezingen konden ze bijna niet, enkel de grote woorden zoals mamma mia en waterloo. Wat wil je, engels is niet zo gemakkelijk voor hen, ik hoorde meer la la la en ching ching ching maar da was wel leuk voor de ambiance!!

Rond een uur of 3 begon de sfeer wat te verminderen. Iedereen werd moe dus we begonnen op te ruimen en rond 4 uur lagen we in ons bed... Eindelijk rust.. na een prachtig feest waar ik met veel plezier aan terug denk! Op naar volgend jaar!!

Ik zie jullie morgen allemaal en dan ga ik nog eens op blogronde want ik heb nog niet veel tijd gehad, ik ben dus benieuwd wat jullie allemaal hebben meegemaakt dit weekend.

(Toen ik het bericht herlas merk ik op dat ik veel het woord ambiance heb gebruikt maar ja ik zeg het je, er was ambiance ze !!)

21:57 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

04-08-07

Ready to party !!

Hey beste bloggers,

Ik kom hier nog snel een berichtje posten voor het feest begint.
De voorbereidingen zitten erop, het was nog een zware dag maar we zijn er volledig klaar voor. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen dus dat viel dan ook nog mee. Ik zie het volledig zitten ! Zeker met zo een leuk gebuurte hier, ik denk niet dat dat bij vele mensen zo leuk is onder de geburen. Hier is echt een leuke sfeer en das echt vree plezant voor te feesten!

barbecueIk denk dat iedereen er klaar voor is dus.. waar wachten we nog op! Let's Party , maar vooraleer het feest begint moet er natuurlijk nog gegeten worden (en niet te vergeten de aperitief). Mmmmm.. Barbeque...

Tot morgen !!

18:00 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

03-08-07

Bedankt aan Felix + Oogcontact

Hey iedereen,

eerst en vooral zou ik Felix willen bedanken, hij heeft een artikeltje op zijn blogje gezet waarbij hij zegt dat hij net ontdekt heeft dat er zich een koppeltje heeft gevormd in de blogwereld. Wel ik vind dit echt super van hem en echt waar bedankt !! Klik hier om zijn blogje te bekijken.

En nog net op tijd zie ik dat er nog iemand ons in de kijker heeft gezet, nl Fleur. Echt waar ik moet zeggen dat Fleur ofwel Dagsprokkels behoorde tot één van mijn lievelingsblogjes wel nu nog meer!!Echt waar bedankt. Klik hier als je haar blogje wil bekijken.

Zoals beloofd, de 2e video van de week! En dit is echt een nummer dat super bij deze week past! Jullie kennen het nummer ongetwijfeld allemaal, nl. de nieuwe van Clouseau, Oogcontact. Waarom ik het liedje heb gekozen heeft 2 redenen. Eerst en vooral Clouseau was één van de artiesten op Suikerrock en ten tweede de tekst is zo toepasselijk voor mij. De tekst vertelt over een jongen die gevoelens heeft voor een meisje en het eerst niet durfde te zeggen maar dat uiteindelijk toch wel doet en daarna heel gelukkig is. Wel, en voor de mensen die het verhaal hebben gelezen dan moeten jullie eens naar het liedje luisteren en jullie kunnen de tekst hieronder meelezen. Jullie zullen onmiddellijk de link begrijpen.Zij staat lenig te dansen
Iedereen kijkt ernaar
Velen wagen hun kansen maar
Ik voel echt iets voor haar

Waarom sta jij daar dan zo te staan?
Geen idee, nee
Morgen is ‘t misschien alweer te laat

Zij, haar blik op oneindig
Ik, mijn hart in m’n keel
Ooit moet ik het vertellen maar
Ik twijfel veel te veel

Haal diep adem, aarzel niet en praat
Ik zoek naar woorden
God weet wie er morgen voor haar staat
Dat is waar

Oogcontact is in orde
Zelfcontrole is goed
Een beetje last van verlegenheid
Maar ik stap haar toch tegemoet

Kijk, zij zijn geboren voor elkaar
Zo zie je maar, yeah
Als je wil dan worden dromen waar
Met haar

Ook al had ik beter moeten weten
En hier veel eerder kunnen staan
Toch ben ik bij jou
Ben ik bij jou
Hier vandaag

Ik stond zolang te wachten op een teken
En heb die nacht m’n kans gewaagd
Nu ben ik bij jou
Ben ik bij jou
Heel de dag

(Voor altijd ben ik bij jou)
En ik wil je nooit meer kwijt
Nu ben ik bij jou,
Ben ik bij jou

Groetjes en voor iedereen nog een fijne vrijdag!!

12:53 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

02-08-07

In 1 woord... Fantastisch

hartjesHey iedereen

Zoals mijn titel kan ik deze dag maar in 1 woord omschrijven, gewoon fantastisch!Een heel dagje samen met Fairytale is echt super zalig!! We hebben echt allebei genoten maar ook gelachen hoor !!

Ik kan er niet zoveel over zeggen, twas gewoon ... ZALIG!! Kzie haar zo graag en khoop dak haar nooit moet verliezen !!

Ik heb nog een drukke avond voor de boeg,
ik wou nog snel naar de bib gaan achter wat cdtjes, blijkt dat m'n ketting van m'n fiets ligt en ik heb geen zin om dat nu nog goed te leggen want ik kan dat niet zo heel goed en de bib is maar open tot 20.00h dus ja...

Wat ik jullie nog niet vertelt heb is dat er zaterdag een buurtfeest is. Wat dat feest precies zal inhouden zullen jullie waarschijnlijk zondag wel horen. Het is nu al het derde jaar dat we hier met een stuk of 25 geburen een feest geven, eerst een aperitief daarna barbeque en dan een feestje bouwen en ik ben DJ van de avond. Ik heb me al wat voorbereid, ik heb het tenslotte ook de 2 vorige feesten ook gedaan, maar ja ik ben maar 17 en de mensen waarvoor ik moet spelen zijn al ene generatie ouder en ja ik moet voor hen spelen dus ik moet de cdtjes nog is allemaal aflopen, meestal ken ik de liedjes wel ze als ik ze hoor, maar niet bij de titel! Maar ik zie dat wel zitten hoor, DJ zijn, ik doe dat graag!

En ja, geloof of het of niet, maar ik zal niet anders kunnen dan de video van de week morgen te posten...Want zaterdag wordt het zeer druk, de voorbereidingen starten al van in de voormiddag dus zaterdag zullen jullie me niet op m'n blogje zien..Morgen nog de nieuwe video van de week en dan zondag of misschien maandag (want zondag moet alles worden afgebroken) een uitgebreid verslagje over het buurtfeest!

Tot morgen !
Groetjes!!

19:23 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

01-08-07

The girl I love ... + Nieuwe bijnaam

Hey iedereen,

Ik moet jullie iets vertellen...

…Het begon zo een jaar geleden. We waren vrienden… we werden closer… we gingen veel met elkaar weg…we werden nog closer… en uiteindelijk werden we een koppel…

Ik ben al een tijdje zeer close met iemand en echt het was een supervriendin.. en soms dacht ik eraan hoe het zou zijn om haar in m’n armen te nemen of hoe het zou zijn om haar te kussen… dan betrapte ik me er zelf op dat ik gevoelens kreeg voor dat meisje…Dat meisje heeft een lange tijd op mij verliefd geweest… heel lang, ik wist dat zelfs maar ik had haar de hele tijd gezegd dat ik niets voor haar voelde buiten vriendschap, misschien later zei ik… en ja die later is er nu denk ik…Na zoveel maanden van pure vriendschap zijn we een koppel geworden en nog wel in het midden van de nacht…

Vooraleer ik verder ga met mijn verhaal ga ik niet langer rond de pot draaien…Het meisje waar ik over bezig ben kennen jullie tenslotte ook in de blogwereld…Fairytalegirl…Ja, jullie horen het goed…P. en Fairytalegirl uit blogland vormen een koppel…
couple27Mensen die onze blogjes lezen weten dat wij dit weekend naar suikerrock zijn geweest…wel toen is alles begonnen…ik wou het haar op de één of andere manier zeggen…ik wist echt niet hoe ik moest beginnen…de tweede nacht kwam het ervan…ik moest het haar vertellen…we waren aan het praten over vanalles en nog wat.. en toen werd het stil…ik dacht dit is de moment…maar het bleef stil..tot op het moment dat ik mijn eerste zin inzette…we zouden eens moeten praten over iets …lap, wat een idiote openingszin…geen probleem niets aan de hand, gewoon verder gaan… Wel, toen vertelde ik haar dat ik al een tijdje met het idee loop dat ik gevoelens heb voor haar en dat ik de ene moment dacht ja en de andere dan weer neen… PENG, dacht ik, ze verklaart mij zot…tuurlijk denkt zij daar zo niet over..tenslotte gaat het maar over mij… Ik heb dat gevoel ook soms zei ze… Een tweede peng..Wow, wat moest ik doen…Blijdschap en vreugde ging door me heen…Ik nam haar hand.. en toen bleef het lange tijd stil…en ineens waren we aan het kussen…

Voila, voor de mensen die ons blogje lezen zullen dus begrijpen waarom de nachten zo leuk waren…Aja, nog 4 dingen.

1. Free-time valt nu heel simpel te verklaren, gewoon even een onderons-momentje zonder dat er iemand anders bij komt kijken, zoals Big Brother en zo kom ik bij punt 2…
2. Big Brother was het streng opziend oog van Fairytalegirl’s ouders…..De zondag was het echt geheimzinnig doen…op elke mogelijke manier probeerden we elkaar aan te raken.. het was echt grappig..we moesten natuurlijk opletten…Op een bepaald moment zocht ik mijn flesje Fanta in Fairytale’s rugzak en ze zocht mee, in de zak… ik denk dat we lang in die zak hebben gezocht ze .. lol..we dachten dat haar ouders het door hadden…voorlopig nog niet…
3. Bij deze heb ik in een blogland een nieuwe bijnaam…Fairytaleboy…en tot slot…
4. Morgen komt Fairytale op bezoek, we gaan naar de video kijken van suikerrock…samen…

b10562517Voor een ander verslagje over deze ervaringen gewoon doorklikken bij Fairytale
Groetjes en een fijne donderdag toegewenst!! (Alvast voor morgen)

22:06 Gepost door Fairytaleboy in Liefde | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Weeral the simpsons + No more Big Brother

Hey beste bloggertjes,

Gisteren was een zalig dagje, goed weer, leuk gezelschap, wat moet je meer hebben ?
Eerst zijn ik en Fairytalegirl naar het stad geweest om wat te winkelen en om een cadeautje te kopen voor iemands verjaardag van volgende week.
Daarna hadden we wat free-time (jullie zullen één van deze dagen wel te weten komen wat dat is) en daarna naar de cinema. We gingen eerst door het park en ik vond een paar leuke straatjes en ik vond dat ze er goed en gezellig uitzagen dus wou ik daar instappen maar we kwamen aan een kapel uit die eigenlijk de hele andere kant ligt van de cinema. We zijn dan maar Fairytale's route gevolgd en we kwamen aan de cinema uit, och ja twas wel leuk hoor ! We zijn weer naar the simpsons gaan kijken omdat mijn vriend hem ook nog is wou zien en ja 2 keer is niet slecht, maar 3 keer zou teveel zijn!
Zonsondergang-021Na de film nog even free-time en geen Big Brother in de buurt, dus met een mooie zonsondergang is dat de perfecte afsluiter van een super dagje!

Nog een fijne woensdag aan al mijn lezertjes !!
Groetjes

14:17 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |