02-09-07

Terug naar school met Fairytaleboy!

!Hey iedereen,

Jaja, voor de meesten onder ons is het morgen de eerste schooldag. Weer een nieuw schooljaar, weer een nieuw begin van hopelijk een jaar vol fun. Een nieuw schooljaar starten is altijd leuk, misschien voor sommigen een nieuwe klas, nieuwe leraren, ... . Nu het vakantie is denkt iedereen, was het maar weer school, maar eens het schooljaar bezig krijg je daar weer spijt van en wou je dat het weeral vakantie was. Maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk graag naar school ga, het is altijd leuk om je vrienden terug te zien en de sfeer in onze klas was super. Natuurlijk, voor mij wordt het nu helemaal anders, ik ga naar de hoge school dus dat betekent allemaal nieuw voor me, nieuwe school, nieuwe leraren, nieuwe vrienden, maar gelukkig ga ik iemand kennen van m'n dansschool die ook lager onderwijs gaat doen in mijn school, dus dat wordt minder eng voor me. Ik hoop dat het een beetje meevalt.

school-cartoonVoor het nieuwe schooljaar heb ik een leuk weekje in petto met verschillende dingen. Elke dag zal er een quizje te beleven zijn op m'n blogje. Elke dag een andere vraag ivm met school, jullie kunnen op elk quizje stemmen tot het einde van de week, en dan zondag maak ik een besluit op van jullie bedenkingen over school. De eerste vraag zullen jullie morgenochtend terug vinden op m'n blogje. Samen met deze vragen zal m'n blogje voor 1 weekje een andere lay-out krijgen, alles zal te maken hebben met de start van het nieuwe schooljaar.

Dan is er nog een kleine verrassing. Ik ga hier ook een klein wedstrijdje organiseren deze week. En ik zal jullie deze nu uitleggen.

Links op m'n blogje vinden jullie een mailknopje terug dat ervoor zorgt dat jullie mij een e-mail kunnen sturen. Iedereen in de blogwereld mag mij mailen maar wel met een leuk verhaal. Het verhaal moet gaan over wat de perfecte eerste schooldag zou zijn voor jullie. Dat verhaal mag spannend, leuk of triestig zijn. Het maakt niet uit. Vertel me gewoon hoe jou eerste schooldag van dit nieuwe schooljaar er zou mogen uitzien. Het verhaal mag verzonnen zijn, en wil dus zeggen dat het niet erg is als deze dag niet in het echt kan bestaan. Het mag dus pure fantasie zijn. Ik pik er het leukste verhaal uit en zet dat verhaal op m'n blogje en ik zet ook de persoon in de kijker. Dus hou er rekening mee, als je mij een verhaal stuurt dat je je skynetadres duidelijk vermeldt. Jullie mogen mij mailen tot zaterdagavond 22.00h. Dan is de wedstrijd afgelopen. En dan krijgen jullie zondag de winnaar(es) op m'n blogje.

Veel succes !!

En nog even ter info, ik heb gisteren het boek da vinci code uitgelezen, en het is een echte aanrader!! Het boek is zeer spannend en het einde is zo onvoorspelbaar, echt een aanrader voor alle boekenwormen!!

Groetjes en voor iedereen nog een fijne dag toegewenst!

13:59 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

:-) jaja die eerste schooldag :-)
zal voor velen weer aanpassen worden
zowel de kinderen als de ouders
fijne zondag nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-09-07

hey, Een heel leuk idee en een mooie achtergrond met bijpassende prentjes.
Een verhaal schrijven is niet echt mijn ding. Maar ik zal meedoen met het quizje.
Groetjes

Gepost door: la fille | 02-09-07

Jij gaat dus lager onderwijs doen. Daar heb ik ooit ook over gedacht.
Die quiz lijkt me leuk. En dat verhaal, misschien probeer ik dat wel. Als ik wat inspiratie heb, school in de traditionele zin is bij mijn nogal lang geleden. Ik volg nu volwassenenonderwijs en dat is helemaal anders.
groetjes en by the way, mooie achtergrond, leuke kleurtjes

Gepost door: Nele | 02-09-07

Veel succes... ... op je nieuwe school en met je studie!!!
Je gaat dus lager onderwijs studeren: da's een superkeuze en nadien echt een heeeeeeeeel toffe job! :-))))))))
Voor mij zijn de vele uitstapjes ook weer gedaan: ik begin er morgen ook weer aan in het eerste leerjaar.
Ik ben benieuwd naar de verslagjes die hier zullen volgen over je studie.
Oh ja: ook nog eens bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.
Groetjes.

Gepost door: Heidi | 02-09-07

Da Vinci Code Is inderdaad een supergoed boek! Je moet dan zeker ook eens de andere Dan Brown-boeken lezen. Na het lezen van "Da Vinci Code", las ik "Het Bernini Mysterie" en vond dit zelfs nog spannender en beter! Zeker doen!

Gepost door: Heidi | 02-09-07

:-) oowla, toffe wedstrijd... kga der eerst wel keer een nachtje over slapen! Kga zeker iets mailen!
Groetjes!

Gepost door: asjuuh | 02-09-07

Veel succes in dit nieuwe schooljaar

Gepost door: Felix | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.