23-09-07

Eerste uurtjes op Kaho + Dansen + Loose

Hey iedereen,

Dat is weer effe geleden dat ik op m'n blogje heb gezeten, maar ik heb gewoon de tijd er niet voor gevonden in deze drukke week. We zullen dus maar beginnen bij het begin!

Dinsdagavond 21.30h: Ik probeer in slaap te vallen maar dat lukt me niet echt, ik denk de hele tijd aan wat er mij de volgende dag te wachten staat...
23.00h: Nog steeds wakker...
23.30h: Het laatste uur dat ik heb gezien...
Ik ben 's nachts nog een paar keer wakker geworden, dus echt vast geslapen heb ik niet gedaan !
6.40h: Wekker loopt af, ik druk hem af, kruip uit m'n warm bedje, en neem m'n boekentas en stap richting beneden. Daar ben ik helemaal alleen. Dat is raar, want ik sta 's morgens nooit alleen op, dus nu had ik alles voor mij alleen. Mij klaarmaken en beetje eten en dan rond 7.05h stappen we richting bushalte. Ik was weer 10 minuten te vroeg, maar ik wou op m'n eerste dag zeker m'n bus niet missen. Om 7.20h kwam de bus juist op tijd aan. En dan van de bus op de trein, en dan afstappen aan ons halte. Daar moesten we onze bus halen om 8.24h en we hadden daarvoor 10 minuten de tijd. We stapten van de trein en we zagen al snel onze bushalte tevoorschijn komen van achter het stationsgebouw. We gingen er op ons gemak naar toe...8.22h...8.24h...8.28h...8.30h... geen bus te bekennen. We besloten dan maar om naar de lijn te bellen en die wisten ook niet wat er verkeerd was tot er ineens een oud vrouwtje naar buiten komt in haar nachtkleed...'' Moeten jullie een autobus hebben '', vraagt ze en wij '' Ja '' . De mevrouw zei dat we naar de vervanghalte moesten gaan, dat mogen ze dan wel eens op die bushalte hangen hé !! Ja, natuurlijk de eerst volgende bus was pas een uur later, dus direct al een uur te laat op school, er was nog 1 oplossing...liften...ik vroeg het aan 3 mensen, en de laatste hapte toe, het was een jong vriendelijk meisje en ze was echt grappig. Zij heeft ons recht voor de school afgezet dus ongeveer maar 10 minuutjes te laat, beter dan een uur hé !!

kahoslIk moest naar de klas gaan en iedereen zat daar al en ik nam plaats achter een bank dat nog vrij was. Ik voelde mij een beetje onwennig in het begin, zo helemaal alleen...het meisje van m'n dansschool vond ik nergens...en toen werden de klassenlijsten afgeroepen. Eerst klas A, daar zat ik in en ineens hoor ik de naam van het meisje dat in m'n dansschool zit, ook in m'n klas !!! Dus hoe super kan dat niet zijn. We stapten toen het lokaal uit, en toen zag ik ze ... ik was echt content dat ze bij mij in de klas zat !! We hebben een rondleiding gehad in de school, onze boeken gaan afhalen en ook al klasfoto en rond 15.50h was het gedaan. Een geslaagde dag vond ik. De dag nadien was het maar een halve dag en dan zijn er 2e jaarsstudenten komen spreken over het 1e jaar en daarna kregen we al onze klasfoto en dan onze cursussen gaan halen en richting huis !

SLToen was het tijd om mij op iets anders voor te bereiden, m'n dansles van vrijdag. Ik had al veel geoefend, en ik wilde nog een paar keer oefenen. Toen was het vrijdagavond, en ik was er al rond 18.15h, ik ging naar de zaal samen met de baas en legde mij alles uit ivm de muziekinstallatie, dat was het minste want ik ken dat allemaal al ! En toen stond ik daar, een beetje muziek op de achtergrond, en de eerste mensen kwamen binnen, ik werd een beetje zenuwachtig en rond 18.30h stond de zaal boemvol, ik schat zo een stuk of 30-35 mensen !! Dus echt super! Alles is goed verlopen, dus kwas echt content, dus we kunnen er volgende week tegen aan !

Morgen starten de lessen officiel, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat verlopen

Om m'n berichtje dan af te ronden, de nieuwe video van de week, is een video die ik deze week veel heb beluisterd, want ik vind hem echt super !! Het is een live performance van Nelly furtado die een medley zingt van haar album 'Loose'. Dus veel plezier !!

Tot de volgende !!

12:20 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

17-09-07

Fijn verjaardagsfeestje

Hey iedereen,

happyGisterenavond was er een familieverjaardagsfeest, mijn achternicht werd 15 jaar daardoor was er een klein feestje, met eerst aperitief, daarna spaghetti en daarna taart. Twas echt allemaal zeer lekker, vooral de spaghettisaus was overheerlijk, natuurlijk ze was zelf gemaakt en das altijd veeel beter dan gewoon van de slager. Ik heb me echt nog is geamuseerd. Mijn achterneef en achternicht moeten ook nog niet naar shcool, zij beginnen pas de 24e. We hebben de hele tijd zitten praten en lachen over verhalen van de eerste autorijlessen. Hoe we moesten leren vertrekken, hoe we soms stilvielen, hoe we op de baan panikeerden, het was echt grappig, zodanig dat we er soms niet meer uitgeraakten van het lachen. Mijn achterneef heeft wat meegemaakt ze, hij heeft ook autorijles gevolgd en had zo een mevrouw die constant bezig was over haar zanten die 4000 euro kosten, als je te dicht bij de kant zou rijden, zouden de 4000 euro zanten...en bla bla bla, en jij rijdt ondertussen hé, en dan moet je daarop zitten luisteren, het moet echt grappig geweest zijn volgens mij. Mijn achternicht daarentegen die heeft al eens op een muurtje gereden. Twas echt grappig. Ze moest een klein straatje inrijden maar ze durfde nie met gevolg dat ze op het muurtje zat. Er was schade aan de auto maar ondertussen hebben wij wel eens flink kunnen lachen.

Ondertussen zijn we weer een nieuwe week gestart, een zeer stressvolle week met allemaal nieuwigheden, de eerste stap in de hoge school, de eerste dansles die ik zal moeten geven,.. Ik hoop dat alles maar goed komt !! Maar ik zie alles zeer goed zitten dus das al positief zeker ...

Tot de volgende !!

12:22 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

15-09-07

Artist for 11 september

Hey iedereen,

Hier ben ik dan nog eens, de reden waarom ik niets meer heb gepost was omdat ik toch niets te vertellen had, het waren allemaal even saaie dagen van verveling, alé ja, nie echt verveling maar ik heb nie echt veel gedaan dan tv gekeken en op de computer gezeten. Dus zoals mijn vorig postje zie ik nog altijd uit naar school. Gisteren heb ik wel wat gedanst om m'n verveling tegen te gaan. Ik moest me trouwens nog een beetje voorbereiden op mijn danslessen die vanaf volgende week vrijdag van start gaan. Vandaag ga ik nog eens gaan dansen en kijk er weeral met superveel plezier naar uit é !!

Zoals ik al eerder zei in m'n vorig berichtje heeft de clip van de week te maken met 11 september. In die tijd hadden een aantal bekende artiesten de handen in elkaar geslaan om een nummer om te nemen waarvan de opbrengst integraal naar 11 september zou gaan. Sommigen zullen zich het nummer wel nog herrineren, en het noemt what's going on, en is gezongen door heel veel bekende artiesten. Naast dat de opbrengst naar 11 september gaat, vind ik het persoonlijk nog een zeer mooi nummer! Enjoy!Fijne dag nog iedereen !!

11:07 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

11-09-07

Verveling slaat toe...

Hey iedereen,

ja ja, de verveling slaat inderdaad toe. Ik kan misschien raar klinken, maar ik wil naar school, ik heb zoveel zin om mijn nieuwe school te verkennen, om nieuwe vrienden te maken, om te studeren, om alles gewoon. Ik zie mijn opleiding voor leerkracht lager onderwijs helemaal zitten. Mijn buurvrouw is daar ook in afgestudeerd, in dezelfde school als waar ik nu ga, en ik mag een hoop dingen van haar gebruiken, zoals leerplannen, dat mag ik al van haar gebruiken, dat is al geldbesparing, want het is allemaal duur ze. 500 euro inschrijvinsgeld, 200 euro boeken en dan nog eens 200 euro cursussen. Ik heb alle cursussen van mijn buurvrouw eens mogen bekijken en het ziet er allemaal leuk uit, behalve godsdienst, dat doe ik niet zo graag en psychologie ziet er moeilijk uit maar misschien valt dat allemaal wel mee. Maar ik zie alles zitten, een nieuw hoofdstuk in m'n leven dat ik echt zie zitten. Volgende week woensdag is het zover, de eerste dag, een introductiedag waarbij ik m'n klasgenoten zal leren kennen, de school zal ontdekken en ik heb al direct een proef om te ondergaan, nl een wiskundeproef. Of je nu gebuist bent ofniet dat maakt nie zoveel uit maar het dient gewoon om je geheugen nog is op te frissen over de wiskunde van het basisonderwijs, ik zal zien wat ik daar van terecht breng maar ik doe graag wiskunde, dus dat is al iets é !

11_sept_inslag_toest_24735b1Vandaag is het ook 11 september, de dag waarop de WTC torens zijn ingestort door de vliegtuigen...Daar denken we dan wel allemaal al eens aan terug als we deze datum zien...

Ik heb mijn clip van de week daardoor ook al gekozen en die zal te maken hebben met de aanslag !

Groetjes, fijne dag morgen !!

Ps: mijn muzieklijst is weeral eens aangepast !

21:43 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

10-09-07

Opendeurweekend + Stemresultaten

Hey iedereen

Zoals beloofd een verslagje over het opendeurweekend en natuurlijk ook de stemresultaten van de 5 vragen die ik op jullie heb afgevuurd de afgelopen week. Dit alles wel met een dagje vertraging omdat ik gisteren echt geen zin meer had in bloggen, ik was gewoon te moe!

Het dansopendeurweekend is vrij goed verlopen. Zaterdag was er eerst een korte vergadering over die zogezegde overgangsgroep, die gaat er eigenlijk helemaal niet komen, maar vanaf de leeftijd 18 jaar mag je niet meer in de groep zitten, alhoewel dat er wel over valt te praten. Ik wou namelijk nog een jaar of 2 - 3 bij die groep zitten om dan na mijn studies over te stappen naar de oudere groep voor optredens enzo. En de baas zei dat het ok was, en dat we er konden over praten. Na de vergadering, vol stress naar de zaal om nog wat te repeteren. Het stuk met de stoelen dat ik niet zo goed kon probeerde ik tijdens de repetitie mee te doen. Ik had veel geoefend en iedereen zat echt naar mij te kijken iedereen vingers gekruisd omdat ze zo graag hadden dat ik het ook zou meedoen. Ik zat zelf ook vol stress, maar toen ik veilig terug op mijn stoel zat begon iedereen te juichen en te klappen, kvond zo super dat ik op hen kon rekenen. Nu nog tijdens de show het goed doen en tzou super zijn. Het eerste optreden verliep vree goed, mijn beste vriendin A, stond tijdens het stoelenstuk naar mij te kijken en toen het gedaan was stond ze naar mij te kijken, stak haar duim op en begon zachtjes in haar handen te klappen, dus dan weet je wel wie er achter jou staat !!

Het tweede optreden daarentegen verliep minder goed, ik verloor mijn centuur en moest de hele tijd pogingen ondernemen om m'n broek op te houden maar het viel blijkbaar niet op, enkel m'n dansleraar heeft gezien, dus das nog niet zo erg.

En het laatste optreden, gisteren was volgens mij het beste van allemaal ! Na zo een weekend voel ik me weer eenzaam op m'n kamertje omdat ik al die mensen enorm veel mis. Echt na 2 jaar, voel je echt wa je hebt gemist, en ik heb het misschien al 10 keer gezegd maar ik vind deze groep echt geweldig, en ook al lezen ze dit blogje niet, toch bedankt om gewoon jullie zelf te zijn !!

En zoals beloofd, ook de stemresultaten van elke vraag. Jullie zullen telkens onder elke vraag ook mijn persoonlijk antwoord vinden.

Wat is je lievelingsvak

Mijn antwoord: Wiskunde

wat doe jij het minst graag

Mijn antwoord: Chemie

ga jij graag naar schoolMijn antwoord: Meestal wel

hoe bereid jij je voor op een examen


Mijn antwoord: Ik begin direct te leren als ik thuis kom en leer meestal tot 's avonds laat

strafstudie
Mijn antwoord: Ik had het normaal 1 keer moeten doen, maar ik ben er aan ontsnapt

Zo, ik hoop dat iedereen genoten van mijn blogje deze week, ik zou zeggen, back to basics, dit blogje zal dus weer normaal worden zoals vroeger. Bedankt aan iedereen die heeft gestemd op de vragen en tot morgen !!

Groetjes

11:29 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

07-09-07

Stress...

Hey iedereen,

Jaja, Fairytaleboy heeft stress voor morgen en overmorgen. Ik heb m'n pasjes al goed herhaalt, paar keer naar de video gekeken van het vorige optreden, en ik hoop dat het goed gaat. Zeker er komen een paar vrienden kijken, waaronder morgen Fairytalegirl, tijdens de eerste voorstelling en 's avonds 2 klasgenootjes, ik heb echt wel stress, ik heb da normaal nooit, maar nu ist erg ze, gelukkig is er morgen nog een repetitie ! Maar ik ga m'n beste dansbeentje opzetten ze, wees daar maar zeker van!

Ook zoals gezegd, de clip van de week een dagje vroeger omdat ik morgen niet zoveel tijd heb. Deze keer kies ik voor een iets ouder liedje. Het nummer is getiteld Forever young, en kennen jullie ongetwijfeld allemaal. Ik koos dit nummer om een speciale reden. Ik keek deze week naar de dvd van leerkrachten awards, Fairytale bezoekers weten dat dit een show was dat wij samen in elkaar hebben gestoken, en ik kreeg tranen in m'n ogen omdat ik besefte dat ik dit zo veel mis! Het was zo een super sfeer, de show was super, gewoon ons werk van 3 maanden was er op 2 uur door. Jullie zullen jullie waarschijnlijk afvragen wat dit nummer te maken heeft met de show. Wel, er was ook een filmpje gemaakt met de mooiste momenten van de voorbereidingen en dat was het eerste nummer dat je op de achtergrond hoorde, en telkens als ik dat nummer hoor denk ik aan de sfeer van de show !! Dus ik hoop dat jullie ook genieten van dit nummer ! Veel kijkplezierGroetjes, fijn weekend iedereen !

21:30 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Laatste vraag !!

Hey iedereen,

Voor de laatste vraag wil ik eens weten wie er hier al eens '' Stout '' geweest is op school, daarom is de vraag heel simpel of jullie al eens strafstudie hebben gehad.Dit is dan ook de laatste vraag. Jullie kunnen op alle 5 de vragen blijven stemmen tot morgenavond 22.00h. En zondagavond krijgen jullie dan het verslag over de stemresultaten.

pollsHoe vaak heb jij strafstudie (gehad) ?
Ik heb nog NOOIT strafstudie gehad
Ooit 1 keer maar
Ik had het normaal 1 keer moeten doen, maar ben er aan ontsnapt
Een paar keer maar
Regelmatig
Elke weekDe clip van de week zal deze avond op m'n blogje al verschijnen omdat ik morgen vroeg moet vertrekken met de trein naar m'n dansschool voor de opendeurdag. Je kent dat wel, me klaarmaken en dan ga ik geen tijd hebben om op m'n blogje te komen. Deze avond kom ik nog eens op blogronde, want jullie zullen me niet meer horen tot zondagavond !!

Veel plezier dit weekend !! En vergeet niet om jouw stem uit te brengen !!

Groetjes !

12:12 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

06-09-07

Hoe bereid je voor op een examen?

pollsHoe bereid jij je voor op een examen?
Ik kom thuis, ontspan me eerst, en begin dan pas te leren
Ik begin direct te leren als ik thuis kom en leer meestal tot 's avond laat
Ik kan mijn examen voor de volgende dag al, dus ik doe vandaag niets
Ik kan mijn examen voor de volgende dag al, dus leer ik voor het volgende examenDit is de vierde en tevens de voorlaatste vraag van deze week. Jullie kunnen blijven stemmen op de vorige 3 vragen, maar ik zou willen vragen om nog is allemaal te stemmen op de 2e vraag (wat jij het minst graag doet op school) omdat er toen een probleem was met de antwoorden, blijkbaar mogen 2 vragen niet op 1 pagina staan, anders zorgt dat voor fouten, dus ik zou willen vragen om nog is allemaal op die 2e vraag te gaan stemmen, want voorlopig staan daar nog maar 3 stemmen !

Nu even tussendoor iets anders. Jullie weten allemaal dat ik terug ga dansen maar nja hoe ziet onze toekomst er nu uit ?? Onze dansleraar had het deze week over een overgangsgroep, omdat normaal de hoogste leeftijd 15 is, terwijl er al velen 16 en ouder zijn. Hij wil blijkbaar werken op leeftijd en niet op niveau, dus komt er een overgangsgroep maar waarschijnlijk niet op woensdag en zaterdag, ik weet niet zo goed wat er allemaal gaat gebeuren, zaterdag is er daar een vergadering over, maar dat zie ik niet zo zitten, ik zat gisteren nog wat in de kleedkamer na te praten met paar vriendinnen en ook zij zien dat niet zitten, want we worden gewoon allemaal van elkaar weg gehaald. Al m'n vrienden zijn ongeveer 15 en nja, ik wordt waarschijnlijk van ze weggehaald, ik vind het vreselijk, ik hoop dat het niet zo hoeft te zijn, want deze mensen betekenen veel voor mij, sommige ken ik al jaren, we zijn samen opgegroeid in de dansschool, dat is mijn 2e thuis, en een thuis zonder familie is niets, en ik beschouw hen als m'n tweede familie. We gaan zaterdag zien hé, maar ja, er moet nog veel gerepeteerd worden voor de opendeurdag, allemaal zaterdag, dat allemaal op 2 uren, het zal snel moeten gebeuren. Dit weekend is er dus opendeurdag in m'n dansschool, dus jullie zullen me niet op m'n blogje terug vinden. Enkel zondagavond krijgen jullie een verslagje van de opendeurdag en natuurlijk ook de stemresultaten van de schoolvragen !

wallpaper_1-web1
Ik wens iedereen nog een fijne dag toe!!

Groetjes

11:18 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

05-09-07

Ga jij graag naar school ??

pollsGa jij graag naar school ?
Absoluut, elke dag even graag!!
Meestal wel
Soms wel, soms niet
Neeen, ik HAAT school !!Voila, de derde vraag, meer heb ik niet te zeggen, kijk gewoon nog even naar m'n postje van gisteren, of eerder van deze nacht :) !

Fijne dag iedereen

12:05 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

4 september is een super dagje !!

Hey iedereen,

Jullie kunnen niet geloven wat een gelukkige dag dit voor me was, het is nu 23:57h, dus nog altijd dinsdag, maar als ik het berichtje zal posten zal het waarschijnlijk al woensdag zijn. Toch kan ik jullie vertellen dat dit een zalig dagje was. Ik vertelde jullie al dat het vandaag de verjaardag was van Beyoncé, dat vind ik op zich al een gelukkige dag, ik heb vandaag gans de dag naar muziek geluisterd van haar, kheb nieuwe muziek ontdekt, dus da was wel al fijn. Maar om dan nog eens te zien dat ik vandaag in de kijker sta, en dat allemaal op 4 september ?? Wie had dat ooit kunnen denken ??? in de kijkerIk ben daar zo ontzettend blij mee, maar ik kon het niet zonder mijn bezoekers !! En ook niet zonder mijn Fairytalegirl. Zij heeft me de basisregels van bloggen geleerd, ze heeft het geduld gehad om me uit te leggen hoe alles in z'n werk gaat, en nja zonder haar was het me nooit gelukt en zou ik dus zeker niet in de kijker hebben gestaan ! Dan ook al m'n bezoekers en mensen die reacties plaatsen, is gewoon super, ik ben net op blogronde geweest en heb al mijn bloglezertjes persoonlijk bedankt en ik meen dat echt, ik hoop dat als het school zal zijn voor mij, dat ik nog tijd heb voor bloggen, maar ik wil er alleszins tijd voor maken. Het zal dan misschien niet elke dag zijn maar ik doe mijn best!!

Nogmaals bedankt aan al mijn bloglezertjes en van deze gelegenheid ga ik gebruik maken om wat andere blogjes te verkennen die ik nog niet ken !!

En zoals ik al zei, nu is het 0:03h, dus het is woensdag !! Straks als ik wakker wordt krijgen jullie de 3e vraag, er is al flink gestemt op de vorige 2 vragen, blijven stemmen zou ik zeggen; ik heb wel nog maar 1 verhaaltje binnen gekregen, dus mensen kom maar op met jullie verhaaltjes; de winnaar komt in de kijker op mijn blogje !!

Fijne nacht iedereen !!

00:05 Gepost door Fairytaleboy in Web | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

04-09-07

2e vraag + B'day

Hey iedereen,

Gisteren op m'n blogje verscheen de eerste vraag, en die luidde gewoon wat je lievelingsvak was. Wel als ik jullie lievelingsvak wil weten dan wil ik ongetwijfeld ook weten wat jullie het minst graag doen op school. Natuurlijk kunnen jullie ook blijven stemmen op de vorige vraag!

pollsWat doe jij het minst graag op school ?
Biologie
Lo (Sport)
Chemie
Fysica
Aardrijkskunde
Geschiedenis
Wiskunde
Nederlands
Engels
FransIk kan deze dag (4 september) zomaar niet laten voorbijgaan zonder dit te zeggen! Vandaag is het namelijk een speciale dag, want precies 26 jaar geleden kwam er een kleine ster op de wereld die ondertussen is uitgegroeid tot een grote ster, Beyoncé. Jaja, wie vandaag verjaart, deelt zijn of haar verjaardag met de enige echte Beyoncé. Ik wil haar alst een gelukkige B'day wensen !! Doe er nog maar vele jaartjes bij Bee !!! normal_losangeles0011.Even een kleine toelichting bij de foto. Deze foto werd genomen tijdens haar optreden in Los Angeles, zondag. De ex-Destiny's Chiild leden, Kelly & Michelle, kwamen op het einde van de show op met een grote B'day verjaardagstaart en zongen Happy B'day voor Beyoncé.

Nog een fijne dag voor iedereen!

12:52 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

03-09-07

Eerste vraag van de week !

Hey iedereen,

Zoals beloofd vandaag de eerste vraag ivm met school! En die is heel simpel, wat is je lievelingsvak op school? Ik weet dat niet alle vakken er tussen staan maar ik denk dat de belanrgijkste er wel tussen zitten. Jullie kunnen op deze vraag stemmen tot zaterdag om 22.00h, net zoals het verhaal over de perfecte schooldag, kan je mij ook blijven mailen tot zaterdagavond 22.00h.

Morgen volgt de tweede vraag!!

Ik hoop ook dat alle mensen die vandaag naar school moesten een goede start hebben gemaakt. Laat het me maar weten !!

Groetjes

pollsWat is je lievelingsvak op school ?
Frans
Engels
Nederlands
Wiskunde
Geschiedenis
Aardrijkskunde
Fysica
Chemie
LO
Biologie

13:01 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

02-09-07

Terug naar school met Fairytaleboy!

!Hey iedereen,

Jaja, voor de meesten onder ons is het morgen de eerste schooldag. Weer een nieuw schooljaar, weer een nieuw begin van hopelijk een jaar vol fun. Een nieuw schooljaar starten is altijd leuk, misschien voor sommigen een nieuwe klas, nieuwe leraren, ... . Nu het vakantie is denkt iedereen, was het maar weer school, maar eens het schooljaar bezig krijg je daar weer spijt van en wou je dat het weeral vakantie was. Maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk graag naar school ga, het is altijd leuk om je vrienden terug te zien en de sfeer in onze klas was super. Natuurlijk, voor mij wordt het nu helemaal anders, ik ga naar de hoge school dus dat betekent allemaal nieuw voor me, nieuwe school, nieuwe leraren, nieuwe vrienden, maar gelukkig ga ik iemand kennen van m'n dansschool die ook lager onderwijs gaat doen in mijn school, dus dat wordt minder eng voor me. Ik hoop dat het een beetje meevalt.

school-cartoonVoor het nieuwe schooljaar heb ik een leuk weekje in petto met verschillende dingen. Elke dag zal er een quizje te beleven zijn op m'n blogje. Elke dag een andere vraag ivm met school, jullie kunnen op elk quizje stemmen tot het einde van de week, en dan zondag maak ik een besluit op van jullie bedenkingen over school. De eerste vraag zullen jullie morgenochtend terug vinden op m'n blogje. Samen met deze vragen zal m'n blogje voor 1 weekje een andere lay-out krijgen, alles zal te maken hebben met de start van het nieuwe schooljaar.

Dan is er nog een kleine verrassing. Ik ga hier ook een klein wedstrijdje organiseren deze week. En ik zal jullie deze nu uitleggen.

Links op m'n blogje vinden jullie een mailknopje terug dat ervoor zorgt dat jullie mij een e-mail kunnen sturen. Iedereen in de blogwereld mag mij mailen maar wel met een leuk verhaal. Het verhaal moet gaan over wat de perfecte eerste schooldag zou zijn voor jullie. Dat verhaal mag spannend, leuk of triestig zijn. Het maakt niet uit. Vertel me gewoon hoe jou eerste schooldag van dit nieuwe schooljaar er zou mogen uitzien. Het verhaal mag verzonnen zijn, en wil dus zeggen dat het niet erg is als deze dag niet in het echt kan bestaan. Het mag dus pure fantasie zijn. Ik pik er het leukste verhaal uit en zet dat verhaal op m'n blogje en ik zet ook de persoon in de kijker. Dus hou er rekening mee, als je mij een verhaal stuurt dat je je skynetadres duidelijk vermeldt. Jullie mogen mij mailen tot zaterdagavond 22.00h. Dan is de wedstrijd afgelopen. En dan krijgen jullie zondag de winnaar(es) op m'n blogje.

Veel succes !!

En nog even ter info, ik heb gisteren het boek da vinci code uitgelezen, en het is een echte aanrader!! Het boek is zeer spannend en het einde is zo onvoorspelbaar, echt een aanrader voor alle boekenwormen!!

Groetjes en voor iedereen nog een fijne dag toegewenst!

13:59 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

01-09-07

Blogday werd gans de dag oefenen + Gebreken en alles..

Hey iedereen,

Ik weet dat het gisteren Blogday was, maar jammer genoeg kon ik gisteren niets meer posten. Dus ik ga het vandaag maar doen. Eerst en vooral moet ik zeggen dat ik het erg leuk vind dat er zoiets bestaat als bloggen, het feit dat je vanalles kwijt wil op internet is wel leuk. En dat er dan nog zoiets bestaat als een feestdag van het bloggen maakt het helemaal goed. Ik zit nu nog niet zolang in de blogwereld, iets langer dan een maand, en ik zou het nu al niet meer kunnen missen. Het vraagt wel even de tijd, maar het blijft interessant om ook wat meer te weten te komen over andere mensen, zowel jong als oud. Zoals ook werd gevraagd volgens de regels van de blogday moet je 5 blogs kiezen die je heel interessant vind, eigenlijk over 5 nieuwe blogs maar dat is een beetje moeilijk maar ik ga dus hier m'n top 5 geven van de blogjes die ik persoonlijk het beste vind. Ik vind het natuurlijk zeer moeilijk om een keuze te maken omdat ik nog niet zolang in blogwereld ben hé, maar ik zal proberen.

Blog Day 2007Nummer 5: Asjuuh
Dit blogje verdient het zeker om in mijn top 5 te staan, omdat ze ook heel van bloggen houdt, dat ben ik zeker, dat voel je gewoon aan de vertelstijl en net zoals mij is ze ook verzot op dansen!

Nummer 4: Fairytalegirl
Natuurlijk hoort zo iemand ook in mijn top 5. Ik heb hier maar 1 zin bij: Zo een super blogje hoort bij een super iemand ! Meer heb ik hier niet over te vertellen

Nummer 3: Lieselotte
Dit is zo een blogje met verslaving, om blijven te lezen, dit meisje heeft zo een super mooie stijl van vertellen dat je gewoon bijna zelf het avontuur hebt beleefd, dus das volgens mij wel leuk hé !

Nummer 2: Fleur
Het was zeer moeilijk om mijn nummer 2 en nummer 1 te plaatsen omdat ik allebei de blogjes één van de beste blogjes vind en die ik super graag lees maar uiteindelijk heb ik dan toch gekozen voor onze Fleur op nummer 2 te zetten en ..

Nummer 1: Nele
En mijn persoonlijke nummer 1 van alle blogs is Nele. Ze is één van m'n vaste bezoekers en dat apprecier ik heel echt!

Natuurlijk zijn alle blogjes die ik lees super goed, maar ja je moet er 5 kiezen en nja dan zijn het deze !

Nu even over gisteren, ik kon gisteren jammer genoeg niets posten omdat ik de ganse dag heb geoefend aan het dansje, rond 10 uur was mijn dansmaatje hier en rond 19.00h is ze vertrokken naar huis, wij hebben ze naar huis gebracht, het is nog redelijk ver rijden en rond 20.30h waren we terug thuis, dan ben ik een lekker warm badje gekropen en daarna ben ik in m'n bedje gekropen, heb ik nog wat gelezen en ben gaan slapen, want ik was moe.
Deze morgen heb ik snel even de dans herhaalt en het ging nog goed, dus bennek wel blij!

Zaterdag betekent hier een nieuwe clip van de week, en deze keer zonder twijfelen. Eerder deze week zag ik een prachtige video van één van m'n lievelingsnummers van haar. Het is geregistreerd tijdens haar wereldtournee in Frankfurt. Momenteel zit ze aan het einde van haar wereldtournee in Amerika en morgen wordt de dvd opgenomen in Los Angeles. Voor wie het nog niet wist, ik heb het over Beyoncé. Het nummer gaat over de liefde die ze voelt voor haar vriend, Jay-Z, het is voor haar een zeer gevoelig nummer, dus jullie gaan ook merken dat ze op het einde zal huilen. Waarom ze dat doet is gewoon omdat het voor haar zo een emotioneel nummer is dat gaat over het feit dat Jay-Z haar neemt met haar gebreken en alles. Dit nummer is prachtig als ze het live brengt, ik krijg er kippenvel van en ik hoop jullie ook. Neem even de tijd omnaar deze video te kijken, geniet en je zal zien dat deze je letterlijk bij het hart zal nemen. Het nummer is getiteld Flaws and all !
Wat ik wel moet zeggen, het is wel een amateurfilmpje dus de kwaliteit is niet 100% goed maar je kan er wel van genieten.

Veel plezier zou ik zeggen.

11:23 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |