08-08-08

Vergadering en cinema

MEET_DAVE_POSTER21Hello iedereen,

met dit berichtje sluit ik een mooie week af, en begint er een druk weekend voor mij ! Eerst misschien kort verslagje over de afgelopen 2 dagen. Gisteren heb ik nog 2 filmpjes bekeken, 'Take the lead' en 'Hairspray', allebei geweldige films en ik heb er nu nog 3 van de videotheek, hopelijk vind ik nog een gaatje in mijn druk weekend om deze te bekijken. Vandaag was een druk dagje, ik had vergadering voor de danskampen die ik ga geven eind augustus. We zijn samen met 3 choreografen die een groep krijgen van 38 kinderen en wij mogen een fun weekje voor hen samenstellen. Het klikt echt tussen ons 3 en al onze plannen staan vast, het gaat echt leuk worden! Weer 2 nieuwe vrienden bij. Deze avond ben ik met Fairytalegirl naar cinema geweest naar de nieuwe komedie 'Meet dave' en het was echt lang geleden dat ik nog eens goed had gelachen, heel goede film, een aanrader! De trailer kan je hieronder al bekijken, dan krijg je er misschien ook zin in!

Morgen zal het hier in straat druk worden, want dan vind ons 4e buurtfeest plaats, hopelijk niet teveel regen, maar voorlopig ziet het er droog uit! Dit jaar een kleine verandering, dit jaar gaat het hier op straat door en niet in een tuin, dus ben benieuwd wat het zal geven! En dan zondag moeten we alles snel opruimen want de straat moet terug vrij zijn om 10 uur dacht ik, dus ja. En dan in de namiddag, hup naar een verjaardagsfeestje bij familie! Maandag moeten de films ten laatste binnen, dus ik kan ze dan ook nog snel bekijken hoop ik !

dyn004_original_160_295_pjpeg_2638030_4fcfae97baf22e595cee34ccaa9ad076Eventjes wil ik Fleurin de kijker zetten, bij haar passeerde deze dag de 10.000ste bezoeker, jammer dat ik het heb gemist, maar toch wil ik ze eventjes hier feliciteren ! Op naar de 6 cijfertjes !!

Tot de volgende, groetjes !

23:14 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ohhhh! Wat lief van je FB om me in de kijker te zetten!
Thx!
Ik wens je nog een fijne zaterdagavond en voor morgen een mooie zondag!
Lieve groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 09-08-08

Goede morgen FB Hopelijk heeft het niet veel geregend gisteren met het buutfeest.
Veel plezier vandaag met het verjaarsdagfeestje
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 10-08-08

Hopelijk wordt het een leuk buurtfeest, maar daar twijfel ik niet aan :)
Bedankt voor de award; ik had het te laat gezien, dus mijn volgende blog zal volledig over de awards gaan ;-)

grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 10-08-08

Ik heb die film nog niet gezien maar hij ziet er echt grappig uit:p De trailer heb ik al vaak op de tv gezien en eignelijk wil ik hem best nog zien xD. Voor de rest kwam ik jou nog eens een leuke nieuwe week toewensen :p.

Gepost door: Kell | 10-08-08

Goede morgen FB Bah...Het regent weer eens een keertje.
Het ziet er zo triest uit...
Maar klagen helpt niet,we moeten het er mee doen.
Nog een fijne dinsdag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 12-08-08

De commentaren zijn gesloten.