25-08-08

R.I.P. Miss Aaliyah !!

Even een herdenking aan onze Aaliyah, die vandaag precies 7 jaar geleden is gestorven. Iedereen kent het verhaal. Vertrokken naar de Bahama's voor haar toen nieuwe clip 'Rock the boat', bij het terugkeren chraste het vliegtuig... ik heb er geen woorden voor. Ik schrijf dit bericht met tranen in m'n ogen, ik weet nog de dag dat mijn papa het me vertelde, ik was amper 11 jaar en fan van Aaliyah, en nu is ze er niet meer ! Ik heb hier niets meer aan toe te voegen!

We miss you Aaliyah !! R.I.P.

20:28 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

22-08-08

Druk druk druk ...

Ja beste bloggers, ik heb het de laatste tijd echt druk, vanalles staat er op m'n programma!

We zijn met een paar mensen op het idee gekomen om in onze school van vorig jaar een show te organiseren met allemaal oud leerlingen, omdat we de school echt missen. We hebben gekozen om de musical 'Grease' naar voor te brengen, wij gaan dan echt toneel spelen, ook dansen, de liedjes die gaan we wel playbacken omdat het anders te moelijk wordt om oud leerlingen te vinden die en kunnen zingen en kunnen dansen. De liedjes zijn natuurlijk in het nederlands. Het gaat echt fun worden !! We hebben al paar vergaderingen en repetities achter de rug, maar gisteren was toch het zwaarste! We hebben gans een scenario uitgeschreven, dus hoe hebben we dat gedaan. De film genomen, en bekeken, scene per scene en dan de teksten vertaald naar het nederlands en in ozne eigen woorden gezegd. Sommige scenes is gewoon onmogelijk om op een podium te brengen, dus die hebben we geknipt, voor andere dingen moeten we zien dat we tijd hebben om van decors te wisselen, kledijwissels, ... Zeker geen makkie, maar ik hou echt van dit, dus voor mij is het niet echt werken, ik noem die ontspanning en ik denk dat het resultaat goed zal zien, want we gaan er allemaal 200% voor. Kijk er zo naar uit! 2e week van september wordt onze 1e algemene repetitite met iedereen (toch proberen) en dan gaan we beginnen met oefenen hé. Hopelijk komt dat allemaal op z'n pootjes terecht, ik breng jullie zeker en vast tussendoor verslag uit.

Ondertussen heb ik ook nog de danskampen die vanaf maandag van start gaan, dus daar heb ik ook nog een beetje werk voor!
Morgen heb ik in mijn dansschool een dansstage, eindelijk terug dansen, veeel te lang geleden, dus kzie et zitten !!

Nu ff op blogronde, en raad is wat er vanavond op Tv is ?? Grease !!! Dus allemaal kijken op vijf tv om 22.15h !!!

Tot de volgende!

102-8443-grease-night-golden-oldies-jaren-50-119:46 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

17-08-08

Definitief !

Hoi iedereen,
kort berichtje vandaag! Gisteren heeft een vriendin me meegenomen naar 'De witte hoeve', een dancing, echt leuk. Het was m'n eerste keer daar en het is daar echt heel leuk, ik ga er zeker nog langs gaan.

Bedankt allemaal om jullie reacties te uiten op m'n vorig postje maar zoals de titel van dit berichtje al aangeeft heb ik definitief een punt gezet achter mijn relatie. Ik weet dat het misschien stom is, ook al zien we elkaar graag, maar we hebben een tijdje gebeld, en ze begrijpt mij volledig, maar dat neemt niet weg dat we elkaar nog graag zien. Ik kan gewoon geen relatie hebben met iemand die 300km van mij woont! Das gewoon veel te ver! Ondank alles voel ik mij niet verdrietig om wat ik gedaan heb, ik dacht dat ik er spijt van zou gehad hebben maar ik heb het niet, dus ik denk dat ik het juiste heb gedaan!

Vandaag vind ik wel ergens nog een gaatje om op blogronde te gaan!
Tot de volgende!

13:21 Gepost door Fairytaleboy in Liefde | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

16-08-08

Liefde ...

Hey allemaal,

Gisteren een avondje weg geweest deed me wel deugd. We zijn naar een barbeque geweest en daarna nog iets gaan drinken in Zottegem. Twas eens leuk om m'n gedachten eens te verzetten, want als ik hier thuis zit dan denk ik te veel na... Kijk, het zit zo. Ik ben enorm verliefd op m'n vriendin, echt waar, ik voel me zo goed bij haar, en ik ben zeker zij ook bij mij, maar gewoon, ik kan die afstand niet langer meer aan, ze heeft nu een herexamen en ik ga ze normaal niet meer zien in deze vakantie omdat ik de laatste week danskampen ga geven. Wat gaat het niet zijn als het school is, ik heb massa's werk in het weekend, dus ja afspreken zal er niet veel inzitten en ik wil gewoon geen relatie met iemand die ik nooit zie, ik kan dit niet aan en hoe graag ik haar ook zie, overweeg ik toch eerder om te stoppen met deze relatie, dat gaat voor misschien het beste zijn... Ik weet het gewoon niet ... dan vind je is iemand waarmee het klikt en dan woont ze zover ... Beste bloggers, wat moet ik doen ?

11:38 Gepost door Fairytaleboy in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

13-08-08

Hier ben ik dan eindelijk terug !

Wat heb ik dit hie rweer gemist, maar ik had echt geen tijd om de voorbije dagen te bloggen, en nu voel ik echt dat ik blij ben dat ik m'n blogje heb! Ik zal proberen om dit verslagje van de voorbije dagen zo kort mogelijk te houden.

Zaterdagmorgen 9.00h: Klaar om te helpen de tent open te zetten voor het buurtfeest. Dit jaar ging het feest door op de straat dus die werd speciaal voor ons afgesloten voor 1 dagje! De tent stond al na een uurtje open en ze stond hier recht voor ons deur, echt heel mooi. Ik was cameraman van dienst overdag dus ik zorgde dat er genoeg beeldmateriaal was. Iedereen deed iets, aardappelen klaarmaken, groentjes kuisen, hapjes,... dus ik ging overal in de huizen binnen met m'n camera om te filmen hoe goed de buren aan het werk waren! Tussendoor moest ik nog naar de winkel rijden achter nog wat water en ook de taarten moest ik gaan halen. Na de middag was het mijn beurt om te werken. Ik ben nl. de DJ op het feest dus ik mocht helemaal mijn installatie installeren: lichten, mengpaneel, laptop, ... Dat heeft me zo een 3 uurtjes gekost denk ik maar het stond wel mooi vond ik persoonlijk!

Zaterdagavond 18.45h: Het feest begon om 18.30h en ik kwam pas toe rond 18.45h omdat ik dan net klaar was. De receptie was buiten voorzien maar na een halfuur moest iedereen binnen de tent vluchten omdat het begon te regenen, wel jammer natuurlijk, maar het bleef wel gezellig. Na de receptie volgde er een lekkere barbeque en na de barbeque begon het feest. Ik en K. hadden een act voorbereid, iets kleins maar twas wel leuk, niemand wist er van en ze hadden allemaal veel plezier. Ook mijn ma en nog een buurvrouw hadden een act voorbereid, ze deden een act op Moulin rouge en ze hadden ook speciaal kleren gaan huren in de carnavalwinkel, echt de moeite om ze daar te zien lopen.
Zondagnacht 1.45h: Normaal was het feets gepland tot 3 uur, tot dan mocht er muziek gespeeld worden, maar ineens begon 1 iemand al vanalles op te ruimen, zo rond 1.45h en dus ja begon de rest ook mee op te ruimen, waarmee het feest dus afgelopen was.

Zondagmorgen 10.00h: Het opruimen was al gestart, ik hoorde iedereen praten op straat en ik lag nog in m'n bed te slapen, hoe erg eigenlijk. Ik stond op, at snel iets en maakte me klaar om ook te helpen. Het was een vermoeiend dagje, ik had echt geen zin in niets en toch ben ik die avond nog naar de cinema geweest, naar Wanted gaan kijken, echt een goede film. Daar zag ik Fairytalegirl helpen, want dat is haar vakantiejob !! Met zo een T-shirt aan, wel grappig zicht!

Maandag was er repetitie voorzien voor een show in september en 's avonds zijn we met een paar mensen van onze klas weggeweest iets gaan drinken in Gent, twas echt plezant om ze nog is allemaal terug te zien. En we hebben direct al een afspraak gemaakt voor dit weekend, dan gaan we samen uit, dus dat wordt ook leuk!

Plannen voor vandaag heb ik niet, maar morgen is er weer een repetitie, vrijdag naar een barbeque en dit weekend gaan we uit + het is kermis, dus tword weeral druuuk !!

Ik maak nu even tijd om op blogronde te gaan en eens te kijken wat er allemaal gebeurd is toen ik eventjes weg was !

Groetjes en tot de volgende !!

barbeque-bbq-6477111:52 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

08-08-08

Vergadering en cinema

MEET_DAVE_POSTER21Hello iedereen,

met dit berichtje sluit ik een mooie week af, en begint er een druk weekend voor mij ! Eerst misschien kort verslagje over de afgelopen 2 dagen. Gisteren heb ik nog 2 filmpjes bekeken, 'Take the lead' en 'Hairspray', allebei geweldige films en ik heb er nu nog 3 van de videotheek, hopelijk vind ik nog een gaatje in mijn druk weekend om deze te bekijken. Vandaag was een druk dagje, ik had vergadering voor de danskampen die ik ga geven eind augustus. We zijn samen met 3 choreografen die een groep krijgen van 38 kinderen en wij mogen een fun weekje voor hen samenstellen. Het klikt echt tussen ons 3 en al onze plannen staan vast, het gaat echt leuk worden! Weer 2 nieuwe vrienden bij. Deze avond ben ik met Fairytalegirl naar cinema geweest naar de nieuwe komedie 'Meet dave' en het was echt lang geleden dat ik nog eens goed had gelachen, heel goede film, een aanrader! De trailer kan je hieronder al bekijken, dan krijg je er misschien ook zin in!

Morgen zal het hier in straat druk worden, want dan vind ons 4e buurtfeest plaats, hopelijk niet teveel regen, maar voorlopig ziet het er droog uit! Dit jaar een kleine verandering, dit jaar gaat het hier op straat door en niet in een tuin, dus ben benieuwd wat het zal geven! En dan zondag moeten we alles snel opruimen want de straat moet terug vrij zijn om 10 uur dacht ik, dus ja. En dan in de namiddag, hup naar een verjaardagsfeestje bij familie! Maandag moeten de films ten laatste binnen, dus ik kan ze dan ook nog snel bekijken hoop ik !

dyn004_original_160_295_pjpeg_2638030_4fcfae97baf22e595cee34ccaa9ad076Eventjes wil ik Fleurin de kijker zetten, bij haar passeerde deze dag de 10.000ste bezoeker, jammer dat ik het heb gemist, maar toch wil ik ze eventjes hier feliciteren ! Op naar de 6 cijfertjes !!

Tot de volgende, groetjes !

23:14 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

06-08-08

Muziek dvd's

Hellow iedereen,

Wat is het weer een stralende dag vandaag, ik stond op met een lach op m'n gezicht en die is er nu nog altijd, ik blijf maar nagenieten van dat heerlijk dagje gisteren !

Ik besloot om vandaag naar de videotheek te gaan en een hoop films te gaan huren. Allemaal de dansfilms, ik moet me eigenlijk schamen, ik dans al zolang en toch heb ik nooit de klassiekers allemaal gezien, waaronder dirty dancing enzo.

Ik had 10 dvd's mee en heb er al 4 gezien en vanavond neem ik er nog eentje, dan heb ik er nog 5 te gaan. Degene die ik al gezien heb:

1. Dirty dancing 1
2. Dirty dancing 2
3. Footloose
4. Save the last dance 1

De 2e dirty dancings vind ik mega zalig, footloose is niet echt dansen maar eerder een verhaal en vind ik dus echt niet goed, save the last dance 1 was niet slecht maar niet top, maar heb wel al horen vertellen dat de 2e zou beter zijn, die gaan we vanavond bekijken. Welke films staan er dan nog op m'n lijstje ?

1. Save the last dance 2
2. Saturday night fever
3. Hairspray
4. Chicago
5. Flashdance
6. Take the lead

Dit zijn de films die ik geleend heb uit de videotheek en thuis heb ik zelf Grease 1 en 2 liggen, dus die zal ik dan ook nog eens moeten bekijken. Ik ben dan ook van plan de nieuwere films nog eens te bekijken waaronder Stomp the yard, step up 1 en 2, honey,... .

De clip dat ik heb gekozen als clip van de week komt uit Dirty dancing 1, de finalen 'The time of life', ik kreeg echt kippenvel van dit stuk ! Geniet er ook maar van! Hopelijk worden de volgende films even goed !dvd18:06 Gepost door Fairytaleboy in Video van de week | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

05-08-08

Verslagje Luxemburg !

Hey allemaal,

Dit verslagje dat jullie nu zullen lezen is getikt op de trein. Ik had m’n laptop meegenomen want een 3-urige reis is wel een beetje lang, zo alleen. Op dit moment zit ik op de trein van Luik naar Brussel zuid. En ik zal m’n verslagje beginnen bij deze morgen. Om 4.40h liep m’n wekker af. Ik was wel nog moe want ik had amper een uur of 4 geslapen denk ik. Ik maakte me klaar en om 5.20h zat ik al op de bus richting Zottegem om dan m’n trein te nemen om 5.45h. Het eerste gedeelte was herkenbaar voor mij, naar Brussel-Zuid. Daarna weet ik al niet meer hoe het station noemde, gelukkig had ik het papier afgeprint. Toen ik op de trein zat schoot me te binnen dat ik mijn fototoestel was vergeten! Ik stuurde een smsje naar H. om te vragen of zij het hare wou meebrengen maar zij heeft dat niet stuurde ze mij terug… Dus een teleurstelling om geen fototje te hebben maar dat was het minste van m’n zorgen.. We zien elkaar nog wel! De heenreis verliep enorm langzaam. Ik verlangde zo naar het moment dat ik zou toekomen … Met m’n mp3 in m’n oortjes telde ik de minuten af naar 8.50h, gelukkig geen vertragingen .. en dan was het moment daar…ik kwam toe in Barvaux en ze stond me op te wachten op het perron. Ik vloog rond haar nek en we waren allebei denk ik enorm gelukkig dat we elkaar zagen. Ik had honger dus gingen we eerst snel nog een chocoladekoek eten met een lekkere warme chocolademelk. Toen gingen we bij haar thuis waar ik m’n laptop mocht afzetten en daarna zag ik haar ouders. Ze waren heel vriendelijk en moesten een beetje lachen om mijn accent, maar dat heeft iedereen denk ik wel. Ze waren enorm vriendelijk en ik denk wel dat ze me aardig vonden. Heel erg naast zat ik er niet, vermits ik ondertussen een smsje heb gekregen van m’n vriendin om te zeggen dat haar ouders me heel beleefd en vriendelijk vonden. Dat is al een grote opluchting. Daarna gingen we naar het stad. In het begin zeiden we niet veel, we keken elkaar enkel in de ogen…dat was al meer dan genoeg voor mij. Veel hebben we eigenlijk niet gedaan, we hebben gewoon wat in het stad rond gelopen en in de namiddag gingen we naar een groot park…ze had handdoeken mee om op te liggen en dan was er de perfecte combinatie. Haar aanwezigheid, en de prachtige geluiden van de natuur. Mijn Frans staat sinds vandaag weeral op een hoger niveau vermits ik weer een aantal nieuwe dingen heb geleerd. Want soms was m’n zinsconstructie niet altijd goed en hielp ze me erbij. De dag was naar mijn zin veel te snel om maar ja … All good things come to an end… Tegen 16.30h gingen we terug naar haar thuis waar haar mama een broodje had klaargemaakt voor onder de baan naar huis. Was heel vriendelijk, maar ze had er tomaten op gelegd en ja dat heb ik niet zo graag, maar ik heb niets gezegd, en heb ze eruit gedaan in de trein ! H. ging met me mee tot aan het perron .. en we wachtten allebei tot het laatste moment vooraleer de conducteur op z’n fluitje ging blazen. We genoten nog allebei van onze laatste momenten samen en toen was het tijd om te gaan ! Ik gaf een dikke knuffel en stapte in. Ze bleef wachten tot de trein uit haar gezichtsveld was en daar zat ik dan op de trein richting Luik, terug naar huis.
Ik ben wel gelukkig, want ik heb op het punt gestaan het uit te maken over een week of 2 omdat ik dacht dat het nooit zou lukken .. maar ook al gaan we elkaar niet veel zien, de momenten waarop we elkaar dan wel zullen zien, zullen zoals vandaag zijn. En dan heb je iets om naar uit te kijken !!

Voila, nu ga ik m’n mp3 nog wat in m’n oortjes steken en ga nog even nagenieten van deze prachtige dag met haar !

Je t’aime !

Groetjes !

Ps: bekijk m'n nieuwe muziek blogje hier

21:52 Gepost door Fairytaleboy in Liefde | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Nieuw blogje

Hoi iedereen,

ik zat al 2 dagen na te denken om een nieuw blogje te maken rond het thema 'muziek'. Muziek is echt m'n passie en dus heb ik er mij een blogje rond gemaakt. Heb eerst goed nagedacht wat ik er allemaal zou opzetten. De titel lijkt goed op de titel van deze blog, mits kleine verandering: My music on 1 site. Ben er al aan bezig van 18.00h deze avond en nu ben ik er klaar mee en heb ik nog even tijd om hier een postje te doen. Ik zou jullie wel 1 ding willen vragen. Dit blogje, is een zeer persoonlijke blog. De muziekblog is totaal niet persoonlijk en mag dus ook door veel van mijn vrienden bekeken worden. Deze blog hoeft niet iedereen te lezen, dient meer als een uitlaatklep. Op de andere blog ben ik musicfan en niet fairytaleboy! Ik zou dan ook willen vragen om op de andere blog niets te zeggen over deze blog. Ik heb op die blog ook ingestelt dat ik zelf de reacties kan controleren, je weet toch maar nooit,... .

En nu de link: Music fan

Morgen wordt voor mij een leuk dagje, eigenlijk moest ik al lang in m'n bed liggen, maar ja ik kan toch nog niet slapen. Morgen ga ik naar Luxemburg en ik neem de trein om 5.45h, vrij vroeg dus al ... maar ja dat is niet erg, als ik weet wat mij dan 3 uur nadien staat op te wachten aan het station ... ben al volledig weg aan het dromen!
Morgenavond ofwel woensdag verslag en ga ik ook op blogronde !!

Groetjes

01:08 Gepost door Fairytaleboy in Vakantie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-08-08

Award 'rechtzetting'

Hellow iedereen,

al een tijdje wordt er druk gepraat rond de blogawards in blogwereld en iedereen die een award krijgt kopieërt zomaar het logo van de blogawards zonder daar eens naar te kijken blijkbaar want daar staat een grote fout op net zoals 'Fleur' me vertelde vandaag. Brillante staat er i.pv. Briljante. Fleur was zo vriendelijk om een nieuw logo op haar blogje te zetten en ik ga daar natuurlijk gebruik van maken om dat over te nemen, want we mochten van haar. Dus hier, een nieuw logo voor de blogawards. Als je dit leest en je hebt zelf een award ontvangen plaats deze rechtzetting dan misschien ook op je blogje. Ik licht mijn genomineerden wel in via een reactie !

dyn006_original_186_186_pjpeg_2638030_6cf69f547b0b182f613e375d70922976

Fijne zondag nog voor iedereen !

Groetjes

14:42 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

02-08-08

Tellertje steekt de 10.000 voorbij !

Hellow iedereen,

even een kort verslagje over het feestje van gisterenavond.
Onze buren waren dus naar hier geweest om iets te drinken op m'n papa's verjaardag. Rond 19.30h kwam iedereen toe, er waren hapjes en drankjes voorzien, en ook een beetje muziek. Ik had m'n installatie buiten gehaald en zette gewoon een leuk cd'tje op. Tussendoor liep ik af en toe eens naar boven om beetje te chatten. Rond 22.00h nestelde ik mij definitief bij de bende. Ze vroegen of ik beetje DJ wou zijn, dus de combinatie was snel gemaakt. M'n laptop beneden op het terras en ik kon DJ zijn en chatten. Rond 23.00h moest de muziek een beetje stiller, dan heb ik weer een cdtje opgezet en heb ik me bij de groep gezet. Het was echt lachen. Iemand deed lachtherapie met ons, weet niet of iemand dat kent, maar dat is vrij moeilijk uit te leggen, maar iedereen lacht zich er dood mee. Een andere jongen, die wel al een jaar of 15 ouder is dan mij is mijn hulpdj voor volgende week, we gaan elkaar afwisselen dat is plezanter. Hij kwam even bij me, en vroeg of we samen een act zouden doen. Hij wou iets zingen, een leuk nummertje acoustisch ofzo. Dus we gaan een act voorbereiden voor volgende week op het buurtfeest. Hij gaat 'gitaar spelen' en samen gaan we 'En dans' zingen van Clouseau. Hopelijk wordt dat niet te vals!

Ondertussen is m'n tellertje voorbij de 10.000 gesprongen en ik was er op aan het wachten dus heb ik snel printscreen genomen. En raad eens, wie er nog zo attent was, jawel Fleur!! Ze heeft er ook een speciaal postje voor gedaan op haar blogje, en wil haar daar echt voor bedanken !! Je bent echt super! 10000

Vele groetjes en tot de volgende !

16:19 Gepost door Fairytaleboy in Web | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Award !

dyn004_original_193_118_pjpeg_2638030_132cf37b111c2b2bad5ea0f643747adf

Hey,

zet ik m'n pc deze morgen op, en merk ik dat ik een award heb gekregen van Fleur. Ik ben haar daarvoor heel dankbaar. Ik ben dan ook eventjes op zoek gegaan naar mijn favoriete 7 blogjes en dan vind je ze hieronder terug. Ik vind natuurlijk al de blogjes die ik lees leuk maar ja als ik dan toch een keuze moeten maken, worden het de volgende 7. Net zoals Fleur zal ik ze ook in alfabetische volgorde plaatsen!

1. Asjuuh
2. Fairytalegirl
3. Fleur
4. Kell
5. Megahitmusic
6. Rita en haar draaimolen
7. Tragic kingdom

Dit zijn nu de spelregels:
1. De winnaar mag het logo plaatsen.

2. Plaats een link naar degene van wie je de award hebt gekregen.

3. Stuur de award naar 7 andere bloggers die jij wil nomineren.

4. Zet de links van deze sites op je blog.

5. Laat een berichtje achter op de betreffende site.

Belangrijk!
Vermits ik jullie e-mailadres niet heb, kan ik de award niet doorsturen. Wees dus zo vrij om hem van mijn blogje mee te nemen.

13:55 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

01-08-08

Bobbejaanland en Barbeque !

Hey,

Zoals ik al zei dinsdag wou ik woensdag iets plannen omdat het veel te goed weer was. Ik ben met mijn beste vriend van de middelbare school naar bobbejaanland geweest. Het was lang geleden dat ik hem nog eens had gezien en twas echt een leuk dagje. Hij is nog geen steek veranderd. De rit met de trein is wel vrij ver, een uurtje of 2, maar ja we hebben ons wel geamuseerd. We zijn gans het park afgelopen, en we hebben zo goed als alle attracties gedaan. De tyfoon ook, die is echt zalig. bjl_bananabattle_artist_impressionEr is nu ook een nieuwe attractie. Wie al naar Bobbejaanland is geweest, weet dat er ook een binnenattractie is, nl. de revolutie. Daarbinnen, waren vroeger veel tafeltjes enzo waar je kon eten. Die zijn zo goed als weg en er is plaats gemaakt voor een nieuwe attractie, 'Banana battle'. Het is eigenlijk niet zo zeer een attractien, maar wel de moeite waard. Je stapt in een bootje met 4 waterpistolen. De bedoeling is gewoon dat je elkaar nat maakt. En ik zeg het je, nat is nat. Van boven tot onder ben je kletsnat. Gelukkig was het zalig weer en deed dat water wel deugd. En het is niet van dat vies water, neen, het is echt zoet water zoals in een zwembad. Die attractie vond ik wel leuk. Voor ons was er een bootje met een koppel en dan de mama en nog een kindje. Die hadden ons echt nat gemaakt en we zijn die dan nog een paar keer tegen gekomen tijdens de dag zelf en we hebben ze dan uitgedaagd voor een revanche. Dat was wel de max ! Als afsluiter wouden we nog eens in die vogel gaan, 'de slegde hammer' en we zaten er in en hij wou niet starten. Zeker een kwartier zaten we daar gewoon, om uiteindelijk terug de attractie te mogen verlaten. Dus een beetje balen om je dag zo af te sluiten. We moesten dan eigenlijk wel lopen om onze bus te halen en uiteindelijk hadden we nog tijd, maja die bussen vertrekken altijd te laat. De terugweg was ietsje moeizamer, we moesten via Antwerpen, zo naar Gent, en dan naar Zottegem. Onze trein kwam in Gent toe om 20.12h en raad eens wanneer onze trein vertrok naar Zottegem: 20.11h, 1 minuut te laat, ben nog snel op het perron gaan kijken, maar hij was al weg. Dus zaten we daar weer een uur in Gent. Och ja, we hebben iets gedronken en het uur was snel om. Was wel een leuk dagje om zeker nog eens opnieuw te doen.

Gisterenmorgen ben ik om 9.30 wakker geworden van lawaai beneden, maar had echt geen zin om op te staan, ik voelde me zweterig en flauw. Ben blijven liggen, en heb dan nog elk uur gezien: 10.30h, 11.30h, maar ik wou niet opstaan ik voelde me echt niet goed. Rond 12 uur ben ik dan uiteindelijk opgestaan en ik heb me direct een pilletje genomen. M'n keel deed zeer en ik voelde me precies alsof ik ziek ging worden. Tegen de avond voelde ik me al veel beter. Nog een geluk, want we moesten naar een barbeque gaan bij vrienden en het was echt heel lekker, maar wel een beetje veel. Het was een zwoele zomeravond (Sorry doet me even denken aan het liedje van Clouseau, Verlangen) en tegen 10 uur kwam er zware wind op. bliksemAmaai, een geluk dat we nog met zoveel waren om alles op te ruimen. Alle tafels in de veranda, de tent uitbreken, op 10 min. was alles binnen en nog een geluk. Het was echt zwaar onweer gisterenavond. Zo donder en bliksem, niet te doen. En ik ben daar al niet zo voor. We kwamen thuis rond 0.30h en had echt geen zin om te slapen. Ik nam mijn mp3 en m'n gsm en ben beginnen smsen met dat meisje waarmee ik zo een goed gesprek heb gehad op msn, en we hebben nog liggen smsen tot 2 uur, dan werd ik een beetje moe en ben ik er maar ingekropen.
En nu is het vrijdag, 1 augustus, de verjaardag van mijn papa. Vanavond komen de buren een glas drinken en treffen we de laatste voorbereidingen voor het buurtfeest van volgende week. Wie mijn blogje al van in het begin kent, weet dat er vorig jaar een buurtfeest was. Wel dit jaar terug, volgende week zaterdag, ik kijk er al naar uit. En natuurlijk, ben ik weer DJ van dienst!

Ik wens iedereen nog een fijne vrijdag toe!
Groetjes

13:31 Gepost door Fairytaleboy in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |