25-08-08

R.I.P. Miss Aaliyah !!

Even een herdenking aan onze Aaliyah, die vandaag precies 7 jaar geleden is gestorven. Iedereen kent het verhaal. Vertrokken naar de Bahama's voor haar toen nieuwe clip 'Rock the boat', bij het terugkeren chraste het vliegtuig... ik heb er geen woorden voor. Ik schrijf dit bericht met tranen in m'n ogen, ik weet nog de dag dat mijn papa het me vertelde, ik was amper 11 jaar en fan van Aaliyah, en nu is ze er niet meer ! Ik heb hier niets meer aan toe te voegen!

We miss you Aaliyah !! R.I.P.

20:28 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

22-08-08

Druk druk druk ...

Ja beste bloggers, ik heb het de laatste tijd echt druk, vanalles staat er op m'n programma!

We zijn met een paar mensen op het idee gekomen om in onze school van vorig jaar een show te organiseren met allemaal oud leerlingen, omdat we de school echt missen. We hebben gekozen om de musical 'Grease' naar voor te brengen, wij gaan dan echt toneel spelen, ook dansen, de liedjes die gaan we wel playbacken omdat het anders te moelijk wordt om oud leerlingen te vinden die en kunnen zingen en kunnen dansen. De liedjes zijn natuurlijk in het nederlands. Het gaat echt fun worden !! We hebben al paar vergaderingen en repetities achter de rug, maar gisteren was toch het zwaarste! We hebben gans een scenario uitgeschreven, dus hoe hebben we dat gedaan. De film genomen, en bekeken, scene per scene en dan de teksten vertaald naar het nederlands en in ozne eigen woorden gezegd. Sommige scenes is gewoon onmogelijk om op een podium te brengen, dus die hebben we geknipt, voor andere dingen moeten we zien dat we tijd hebben om van decors te wisselen, kledijwissels, ... Zeker geen makkie, maar ik hou echt van dit, dus voor mij is het niet echt werken, ik noem die ontspanning en ik denk dat het resultaat goed zal zien, want we gaan er allemaal 200% voor. Kijk er zo naar uit! 2e week van september wordt onze 1e algemene repetitite met iedereen (toch proberen) en dan gaan we beginnen met oefenen hé. Hopelijk komt dat allemaal op z'n pootjes terecht, ik breng jullie zeker en vast tussendoor verslag uit.

Ondertussen heb ik ook nog de danskampen die vanaf maandag van start gaan, dus daar heb ik ook nog een beetje werk voor!
Morgen heb ik in mijn dansschool een dansstage, eindelijk terug dansen, veeel te lang geleden, dus kzie et zitten !!

Nu ff op blogronde, en raad is wat er vanavond op Tv is ?? Grease !!! Dus allemaal kijken op vijf tv om 22.15h !!!

Tot de volgende!

102-8443-grease-night-golden-oldies-jaren-50-119:46 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-08-07

Muziek, muziek en nog eens muziek !

Hey iedereen,

Hier ben ik dan, na 2 vermoeiende dagen. Hoe dat komt zal ik jullie nu vertellen.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een programma waarmee ik uit een videoclip de muziek kan halen. En zaterdagavond zocht ik nog maar eens en ik ahd geluk, ik had een programma gevonden dat gene registratiecode nodig heeft. Dus al m'n video's die ik op m'n pc had staan, daar heb ik direct de muziek uitgehaald, en natuurlijk ook vele nieuwe videoclips van op you tube. Ik heb ook zo een programmatje waarmee je de filmpjes vanopyou tube you tube kan afhalen en naar je hade schijf kopiëren, dus ik heb gans de tijd filmpjes gezocht en de muziek uitgehaald. Ik wou dan ook m'n pc is een grondige beurt geven, want al m'n muziek stond niet echt deftig gerangschikt. Ik ben dan begonnen met rangschikken en allemaal deftige titels gegeven, ik ben eindelijk klaar en nu nog enkel alles op m'n mp3tje zetten en klaar is kees.
Maar na al dat werk, heb ik wel een mooie beloning, heeel veel mooie muziek. En daar bennek echt tevreden mee. Vanaf donderdag ga ik alles op cd zetten, dat ik het nooit meer kan kwijt geraken.

Morgen ga ik een dagje met Fairytale naar Bobbejaanland, dus morgen zien jullie me niet, maar deze avond ga ik nog is rond op blogronde!

Ik wens jullie nog een fijne dag toe allemaal!
Groetjes

16:42 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

24-08-07

Ik heb de job!!

shall we dance1Hey iedereen,

Sinds gisteren ben ik teweten gekomen dat ik de job als dansleraar heb. Elke vrijdagavond van 18.30h tot 19.30h zal je mij in het fitnesscentrum kunnen vinden met m'n eigen lessen. Ik ga RnB/New style geven. Ik ben al de ganse dag op zoek naar geschikte nummers voor opwarming, nummers voor te dansen en dan natuurlijk ook op zoek naar de juiste techniek om dansles te geven. De lessen zullen waarschijnlijk starten midden september, dat geeft mij nog wat tijd om le voor te bereiden. Voor vandaag heb ik althans genoeg gedaan, ik heb een heleboel muziek dat ik kan gebruiken, ik heb al een stukje dans ook gevonden, dus dat zit voorlopig goed. Ik hoop echt dat er veel volk zal zijn, de reclame wordt deze week ingezet, vooral dan bij jeugdclubs enzo. Ik kijk er enorm naar uit, maar kben nu wel moe, na zo een ganse dag werken. Let op, het is wel enorm leuk werk, muziek zoeken en dansjes zoeken. Morgen is een nieuwe dag met nieuwe inspiratie, maar ik vrees dat er morgen niet veel tijd zal zijn. Eerst ga ik m'n autotje wassen, binnen en buiten, want tis nogal vuil en in de namiddag is terug dansles, en na de dansschool rijden we waarschijnlijk door naar bezoek, maar dat is nog niet zeker. Nu ga ik eerst wat eten en daarna kom ik op blogronde en dan ga ik m'n televisie aanzetten en rustig een filmpje meenemen en nog wat lezen.

Tot morgen allemaal (of overmorgen)
Groetjes

De foto heeft ook te maken met dans, en is nl. een shoot uit 1 van mijn lievelingsdansfilms 'Shall we dance'.

18:07 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

14-08-07

She has given us Everything and more !!

Dat is de zin die voor mij het concert perfect samenvat!
Het is echt zo, haar tournee heet Everything and more en daar zit veel waarheid in, ze heeft alles gegeven wat ze kon !! Echt super
En jullie vroegen naar een uigebreid verslag, wel dat zullen jullie krijgen want eens ik begin te tikken, kan ik niet meer stoppen.

We zullen dan maar beginnen bij het begin, de treinreis.
We begonnen te praten over mijn ex S. (Mensen die het blogje van Fairytale lezen, weten dat ik daar een berichtje heb gepost nog voor dat mijn blogje bestond over mijn verleden met haar.) Ik ben tijdens de treinreis nog meer dingen te weten gekomen en ze zijn niet positief hoor, integendeel...Maar enfin, na zeker een halfuur te hebben gepraat wouden we een ander onderwerp en ik wou daar een grapje bij maken door het verhaal '' weg te smijten '' in de vuilbak, maar toen ik de vuilbak opendeed krakte hij helemaal over en er kwam vieze smurrie uit, vloeibaar..en dat kwam op mijn hand, het rook echt vies. Dus ik wou mijn handen gaan wassen in de trein maar dat water was zo helemaal bruin en veel zin had dat dus niet. Gelukkig waren we snel in Gent en kon ik daar mijn handen mooi proper maken met zeep. In gent moesten we 40 minuten wachten voor onze trein, dus gingen we naar de wereldwinkel achter chocoladenootjes, die zijn daar echt heel lekker en daarna besloten we naar het perron te gaan en nog wat te babbelen. En nog een vriendin die mee was, begon te praten over geesten en dat zij elke dag in contact staat met de geesten van haar overleden grootouders. Je moet daar wel heel voorzichtig mee zijn omdat als je bepaalde verkeerde vragen zou stellen zou er een boze geest je je hele leven kunnen achtervolgen. IK weet niet of ik daar veel van geloof..Tis maar raar. Wat is jullie mening daarover ?
Rond 16.40h was onze trein naar Oostende en rond 17.20h kwamen we toe aan de kust. We besloten om eerst nog wat naar de winkels te gaan, vooral dan de muziekwinkels, en daarna iets te gaan eten. We hebben lang aan tafel gezeten en veel herrineringen opgehaald die heel mooi zijn maar spijtig dat dat allemaal voorbij is. Toen gingen we met de tram richting Sleuyter Arena voor het concert van Natalia. We zaten in blok X en we vonden dat niet. We gingen helemaal naar links en helemaal naar rechts overal stonden er letters van K tot S tot T maar nergens X. We besloten het dus om te vragen en toen ze ons ticket zagen zeiden ze, '' U hebt geluk, u zit in de middengang helemaal vooraan ''. Wij zo, wow, mega sjiek. En inderdaad we zaten helemaal vooraan in het midden. De spanning was er hoor, ik was echt benieuwd naar het concert. Ik had al een paar dingen gezien op suikerrock en die vond ik ook al super.

En toen begon haar concert, met de gebruikelijke intro, op de achtergrond hoor je Natalia op de maat van de muziek Whoow roepen en die vind ik echt leuk. Tijdens de intro komen er 2 gitaristen naar voor en dan sterft de muziek weg klaar voor de eerste drumslagen van I'v only begun to fight. Daar komt ze dan, handen in de lucht, een smile op haar gezicht en direct in form. Goeie opening zou ik zo zeggen. Tijdens dat nummer sprong iedereen al van z'n stoel en iedereen kroop vooraan naar het podium dus wij ook. Na het nummer begon ze tegen het publiek te praten en ze zei: '' Ik ga direct met de deur in huis vallen, ik heb een kleine verkoudheid maar ik ga toch mijn best doen om ervoor te zorgen dat jullie een fantastische show krijgen ''. Ik was echt blij dat ze dat eerlijk vertelde, maar moest ze het niet hebben gezegd, niemand zou het gemerkt hebben. Ze vertelde ook dat er een aantal nieuwe nummers zouden komen en dat begon dan direct ook goed met Kind of love. Dat was (vóór gisteren) mijn lievelingsnummer van de cd, maar het concert heeft me van gedacht doen veranderen. Nu kan ik niet kiezen wat mijn lievelingsnummer is, ofwel I survived you ofwel Everyting and more.. Ik weet het niet. Na Kind of love zei ze hetzelfde als op Suikerrock. Het volgende nummer gaat eigenlijk over een bedanking wat ik hier allemaal op het podium sta te doen. I was born, baby! O yeah, voor de mensen die het een beetje weten, I was born is de nieuwe single van Natalia en die is echt super mooi. Daarna was het tijd voor een traag nummer en ik hoorde direct aan de eerste pianonoten welk nummer het was, Shelter. Heel mooi gezongen. Ze wou blijkbaar een beetje in dezelfde genre blijven want na Shelter volgde nog een traag nummer maar eerst zei ze nog iets over haar nieuw album. Ze vertelde dat het album vol stond met nummers die een positieve tekst hebben maar dat betekent natuurlijk niet dat het allemaal uptempo nummers zijn geworden. Ze vertelde ons ook dat ze dit nummer het liefst live bracht, I survived you. Ook weeral, heel prachtig gezongen. En toen vlogen de vlammen eraf, Ridin by..Ja amaai, wat een beest seg op het podium! Daarna vroeg ze naar de jongens in de zaal en ze zei dat we moesten opletten..en toen klonken de noten van Like a lady. Als je de cd hebt dan weet je dat dit zoals alle andere nummers weer een krachtig nummer is met een zeer leuke en mooie tekst. Toen zong ze een nummer dat ik niet kon, maar toen ik het refrein hoorde, hoorde ik dat ze addicted to love zong, een heel mooi nummer. En als afsluiter van het eerste deel bedankte ze iedereen die haar heeft gesteund tijdens haar stemproblemen en dat ze daarvoor een nummer had uitgebracht maar door die omstandigheden nooit had live kunnen brengen. Ze wou dat dan ook volledig goed maken op haar zomertour,..Rid of you.
Voila, dat was het eerste deel, en de reden waarom ik dit nog zo goed weet (vooral de nummervolgorde) komt doordat er op het einde een meisje de tracklist had gekregen van deel 1 en ik had gevraagd of ik er een foto mocht van nemen zo kon ik jullie ook laten meegenieten. Jammer genoeg, geen tracklist van het tweede deel maar ik doe mijn best om het zo goed mogelijk te vertellen. Tijdens de pauze vroeg er ons wel iemand om onze plaatsen terug in te nemen op de stoel en pas tijdens de bisnummers naar voor te komen.
Ze kwam op met een beige, bruine cape aan en begon te zingen. Het was eerst redelijk traag maar toen begon het refrein, the show must go on, van Queen. Een zeer mooi nummer en prachtig gezongen door Natalia. Daarna vroeg ze aan het publiek of er meisjes waren die een ladies night hadden. Daarna vroeg ze dat ook aan de mannen maar er kwam minder reactie. Toen kreeg ze een doos en ze vroeg of ze die mocht openmaken en toen hoorde je in de zaal roepen 'The show must go on', kvond wel leuk en ze kon er gelukkig mee lachen. Daarna een nummer dat ik niet had verwacht dat ze zou zingen, Let it ride. Vind ik persoonlijk niet haar beste nummer. En toen...ik hoorde het onmiddellijk, de eerste noten van Unspeakable !! O das zo een super mooi nummer é !! Voor diegenen die het niet kennen, het is een onbekende track op haar 2e album, Back for more, en twas echt mega leuk gezongen. Als ik mij niet vergis zong ze daarna I want you back, of zal ik eerder zeggen dat het publiek dat zong, en daarna Everything and more. Ze heeft ook nog een cover gezongen dat denk ik Higher noemt. Dan heeft ze ook nog een Italiaans nummer gezongen. Ze vroeg ons ook nog op een bepaald moment ' Do you wanna party ' en toen dacht ik natuurlijk dat ze dat nummer zou zingen We're gonna party, maar het was gewoon Fragile not broken. Gone to stay heeft ze daar ook nog ergens tussen gezongen en dan natuurlijk Risin, als afsluiter. Natuurlijk wou het publiek nog meer en ze kwam terug om Free your mind te zingen, een nummer van En Vogue en toen de perfecte afsluiter Little precious. Voila en dat was het einde van het concert, ik heb echt genoten, twas heel mooi. En toen gingen we de zaal verlaten toen ik iemand hoorde zeggen ' Waar ga je de handtekeningen uitdelen ' Ow ow, ik vroeg direct of er nog een signeersessie was en waar die doorging. En ja hoor, we hebben Natalia ontmoet. Rondom hongen overal posters, we hebben er elk één afgetrokken en laten signeren en gelukkig had ik mijn camera mee en konden we op de foto. En ik denk dat het daarom eens tijd is geworden dat jullie mij is zien. Ik ga dit waarschijnlijk maar eenmaal doen maar hieronder staat dus de foto van mij en Natalia !!
DSC01734
Wat betreft haar kledij, ze had 3 verschillende outfits. Het eerste was een zwarte broek met een zwart vestje dat openstond met zo ene groene beha. Ze had een mooie groene centuur om met allemaal diamanten op. Voor het tweede deel kwam ze zoals ik al zei op met een cape en deed die dan uit. Onder de cape zat een groen, redelijk kort kleedje en toen wisselde ze nog is van outfit door een paars basket tenuetje aan te doen, da was echt leuk!

Zo, ik hoop dat jullie genoten hebben van het verslagje, ik heb er bijna 3 kwartiers aan getikt maar jullie hebben erom gevraagd en jullie hebben het gekregen! Ik hoop ook dat jullie begrijpen dat ik deze keer mijn foto's niet op mijn blogje zal tonen omdat ik die liever hou voor eigen gebruik. Ik heb wel nog een kleine verrassing en ik hoop dat jullie er zullen van genieten. Voor alle duidelijkheid dit is niet de video van de week maar gewoon een stukje uit Natalia's concert. Dit is een gedeelte van I survived you. Veel plezier

Nog een fijne dinsdag voor iedereen!

11:57 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

06-08-07

Foto's van suikerrock voor de liefhebbers

Hello iedereen,

hier vinden jullie een slideshow van ongeveer een 50-tal foto's van mijn beste foto's van het weekendje Tienen. De artiesten die jullie zullen tegenkomen zijn achtereenvolgens: Krezip, Leki, Sarah, Stan & Roel, Natalia en Clouseau. Veel plezier!!

16:51 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

30-07-07

Back from Tienen - Een weekend vol man, man, man

Hey iedereen,

Ik had beloofd om nog een artikel te plaatsen zaterdagavond of gisterenmorgen maar toen ik dat deed viel de verbinding ineens weg dus dat vond ik jammer want ik stond net op het punt om het te posten.
Maar ja dat is niet erg, dan komt het verslagje gewoon nu! Eerst even over zaterdag. Zaterdag zijn we niet naar suikerrock geweest maar zijn wij naar Leuven geweest en het was echt nog leuk. Je kent dat é, wat winkelen en dan koop je zoal vanalles. Ik heb een poster gevonden van Beyoncé die ik nog niet had, ik heb een nieuw boek gekocht en dan ook nog een internationaal magazine. In Leuven was er een winkel met allemaal magazines van games tot muziek en Fairytale zag een boekje met op de voorpagina Kelly Rowland en ik keek in dat boekje en er stonden megaveel foto's in en zelfs ook een mooie nieuwe poster van Beyoncé en dus heb ik dat maar gekocht.
kotmadam1We hebben ook het standbeeld van de kotmadam gezien. Waarschijnlijk kennen jullie dat ook (Zie foto).

's Avonds zijn we naar de cinema geweest en we hebben de Simpsons movie gezien. Hij is echt leuk en een aanrader want deze film zal jammer genoeg nooit op dvd uitkomen!

En dan tot slot een verslagje over zondag. Zondag vond ik persoonlijk de leukste dag. Niet alleen de artiesten ze, gewoon zondag was geslaagd ! Rond 12 uur waren we al op suikerrock en de optredens begonnen pas om 16.00h met gevolg dat we dus helemaal vooraan stonden. Eerst was Sarah aan de beurt, dat was echt super! Ik dacht dat ik niet veel liedjes van haar ging kennen maar toen ze speelde dacht ik, is dat Sarah ? Dus een geslaagde opening voor zondag. Daarna was het de beurt aan Stan van Samang en Roel vanderstukken. Ik moet zeggen dat ik persoonlijk Stan beter vind. Naast ons stond er trouwens een iets oudere vrouw en ze was hevige fan van Roel. Maar echt hevig ze had zelfs een foto mee met Roel op en toen Roel opkwam was ze aan het roepen en ik denk zelfs bijna aan het wenen !! (Wel grappig om te zien)Na Stan en Roel was het tijd voor de persoon waarop ik had zitten wachten, Natalia! En man, wat is dat een talent seg !! Amaai, al van bij de eerste noten is ze er gewoon. Met zowel haar mooie stem als haar kracht op het podium neemt ze dat hele publiek mee in zowel nieuwe als oudere nummers! Echt super en na Natalia uiteindelijk Clouseau die er natuurlijk voor zorgde dat het hele publiek meezong en dat je het kon horen tot in de gemeente ernaast!

Een weekend vol man, man, man is mijn titel van dit artikeltje, ik kan het moeilijk uitleggen maar ik denk dat Fairytale wel zal begrijpen waarom ! En nog voor Fairytale: Zondag was Big Brother daar zelfs ook en zijn ogen waren scherp gericht ze :) :) !!Groetjes voor iedereen !Vandaag ga ik zeker op blogronde !!foto suikerrock


14:06 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

28-07-07

Live vanuit Tienen!!

Hey allemaal,

Jaja, jullie zien het allemaal goed, live vanuit Tienen! Fairytale heeft haar laptop mee en we kunnen er mee op internet dus super é ! Ik was eerst van plan om elke avond een verslagje uit te tikken om dan maandag op m'n blog te zetten maar dat hoeft nu niet meer! Ik zal maar beginnen bij het begin en dat is dus de eerste dag, gisteren.

Vrijdag 27 juli, 01.00P.M : Aankomst bij het huis van Fairytalegirl. De auto staat al klaar, hun bagage zit er al in, enkel die van mij nog en we kunnen vertrekken. Fairytale, haar broer en ik zitten al klaar in de auto omdat we niet kunnen wachten om te vertrekken naar suikerrock. De reis naar Tienen verloopt rustig, we kijken wat muziekdvd's van Robbie Williams en Jennifer Lopez. Eens aangekomen gaan we eerst naar onze kamer en dat is een gasterkamer bij een gezin. Ik zeg het je, het is iets totaal anders dan een hotel, maar het is ook best leuk! We kregen een mooie ontvangst, de kamers zijn proper en zo hoort het te zijn. Toen we gisteren aankwamen moesten we ons eerst inschrijven en we waren al goed op baan naar een goed gesprek, maar het ging over Kongo of moet ik zeggen Congo? We wisten niet of het met een K of een C was! En uiteindelijk weten we het nog niet.

03.30P.M : Vertek naar Suikerrock. Onder de baan werd Fairytale een beetje nerveus, hoe zou jezelf zijn als je drie uren nadien je idool zou zien. Haar vader parkeerde auto ergens in straat en Fairytale werd een beetje zenuwachtig want we wisten niet hoever we moesten stappen dus ze dacht dat we niet op tijd gingen komen maar natuurlijk hadden wij nog tijd genoeg.

04.00P.M : Aankomst aan de ingang van Suikerrock. Daar was ons eindpunt met Fairytale's ouders. We namen afscheid en ruilden ons ticket in voor een bandje. Al snel waren we binnen en toen we om de hoek kwamen zagen we een podium staan met een leeg plein ervoor, ofnee ik zou liegen er stonden al drie mensen! Fairytale was echt content. We zouden helemaal vooraan staan. We besloten dus om daar vooraan te blijven staan tot Krezip zou opkomen.

04.30P.M : Etenstijd, we kregen honger. We hadden ons broodje mee dus we zaten daar op de grond voor het podium ons broodje op te eten. Toen mijn broodje op was stond ik recht en ik zag op het podium Jacqueline haar microstatief al staan. Je kon het makkelijk herkennen aan de roze sjaal die er altijd rondhangt. Fairytale werd nog zenuwachiger

05.00P.M : Nog een uur en een half voor Krezip op het podium staat.......

06.00P.M : We komen dichter bij het moment........

06.28P.M : Ilse van Jim TV die festivalitis presenteert komt op het podium en ze vroeg of we klaar waren voor de opening van Suikerrock, tuurlijk waren we dat! Wa dacht je nu met zo een opening !!

06.30P.M: Daar is de band, en de band begint het eerste nummer en dan komt Jaqueline op en dan begint ze te zingen. Echt ook al kon ik niet zo heel veel van hen, maar ik begin fan te worden, ik heb me gedurende het uur echt niet verveeld het was echt zalig! Al die zalige nummers, van I would stay tot Plug it in tot All unsaid!! Zelfs twee covers, Sweet Dreams en Venus!

DSC01302(1)07.30P.M : Krezip verlaat het podium en de presentatrice kondigt aan dat Sarah Bettens de volgende groep zou zijn. Daar waren we niet zo geintereseerd in en we gingen wat wandelen en iets drinken. We wisten dat na Sarah Bettens, Leki ook nog zou komen en we besloten om ook naar haar te gaan kijken. Ik heb er geen minuut spijt van, ze heeft een aantal nieuwe nummers gezongen dan natuurlijk haar oude bekende nummers en toen Trouble begon ging ik helemaal uit m'n dak.... You've got the cha cha cha, You've got that bla bla bla....

11.30P.M : Aankomst gastenkamer, klaar voor een rustige nacht zou je denken wel dat had je gedacht! Het vervolg krijgen jullie deze avond, want ik moet mij nu nog douchen en dan hup de auto in voor een bezoekje aan Leuven.

Als ik tijd heb zal ik deze avond is op blogronde gaan!!

10:37 Gepost door Fairytaleboy in Muziek | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |