21-11-07

Welcome again !!

rekenenpalmscr1Hey iedereen,
Tijdje geleden dat ik hier nog eens ben geweest, ik heb er nog is de drang naar. Nu ga ik het echt volhouden, echt waar. Als ik andere blogjes bekijk dan ben ik er jaloers op en ik moet er gewoon tijd voor maken. Dus ik ben nu een maandje weggeweest, ondertussen is er enorm veel gebeurd. Ik probeer het zo goed mogelijk samen te vatten. De maanden zijn echt al voorbij gevlogen en nog altijd hou ik het vol in de opleiding. De sfeer in de klas is echt super, ik voel me goed op m'n gemak tussen alle mensen. Ik doe het enorm graag het is echt m'n ding. En vorige week heb ik voor de eerste keer voor een klas gestaan. Het was nu niet echt gewoon les geven maar het was een vertelling. En wat houd dat nu in? Wel gewoon we moesten een boek lezen en dan moesten we dat verhaal aan de kinderen zo spannend mogelijk vertellen. Daarna was er tijd voorzien om rond het thema van het boek een verwerkingsopdracht te maken. Misschien kennen jullie het boek 'De heksen' van Roald Dahl, wel dat boekje heb ik gekozen en ik vond het echt leuk om te doen. Na de namiddag kregen we natuurlijk de nodige commentaren. En echt ik heb zo positieve commentaar gekregen. Ze vertelden mij dat ik voor een vrij moeilijke verwerking heb gekozen maar dit bewees met hoeveel motiveringskracht en enthousiaste wil starte aan de opleiding lager onderwijs. Beter kan je natuurlijk niet starten. Ik had er echt zelfvoldoening van, en dat is het belangrijkste natuurlijk. Nu, ik beloof jullie zeker dat ik terug aanwezig zal zijn op m'n blogje want ik voel nu ik dit allemaal schrijf dat ik gewoon zou kunnen blijven schrijven en dat komt gewoon door het feit dat ik een maandje hier niet meer ben geweest. Ik doe m'n best dus.

listenup-rihannaIk zal er ook een nieuwe clip opzette die er zal blijven opstaan tot volgende week donderdag. Want mijn video van de clip verhuist naar de donderdag omdat ik in het weekend meestal weinig vrije tijd heb. Nu dit weekend vier ik trouwens mijn verjaardagsfeest alhoewel ik pas 13 december 18 jaar wordt, maar alle andere weekenden zitten overvol.

Morgen ga ik naar Rihanna, samen met FG dus dat wordt dikke fun. Vrijdag waarschijnlijk wel een verslagje. Clip van de week is dezelfde als bij FG maar omdat hij gewoon goed is. Freakum dress uit de live dvd van The Beyoncé Experience Live @ Los Angeles. Een aanrader !!

Voor iedereen, heeeeeeeeeeeeel veel groetjes en tot de volgende !!19:15 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

10-09-07

Opendeurweekend + Stemresultaten

Hey iedereen

Zoals beloofd een verslagje over het opendeurweekend en natuurlijk ook de stemresultaten van de 5 vragen die ik op jullie heb afgevuurd de afgelopen week. Dit alles wel met een dagje vertraging omdat ik gisteren echt geen zin meer had in bloggen, ik was gewoon te moe!

Het dansopendeurweekend is vrij goed verlopen. Zaterdag was er eerst een korte vergadering over die zogezegde overgangsgroep, die gaat er eigenlijk helemaal niet komen, maar vanaf de leeftijd 18 jaar mag je niet meer in de groep zitten, alhoewel dat er wel over valt te praten. Ik wou namelijk nog een jaar of 2 - 3 bij die groep zitten om dan na mijn studies over te stappen naar de oudere groep voor optredens enzo. En de baas zei dat het ok was, en dat we er konden over praten. Na de vergadering, vol stress naar de zaal om nog wat te repeteren. Het stuk met de stoelen dat ik niet zo goed kon probeerde ik tijdens de repetitie mee te doen. Ik had veel geoefend en iedereen zat echt naar mij te kijken iedereen vingers gekruisd omdat ze zo graag hadden dat ik het ook zou meedoen. Ik zat zelf ook vol stress, maar toen ik veilig terug op mijn stoel zat begon iedereen te juichen en te klappen, kvond zo super dat ik op hen kon rekenen. Nu nog tijdens de show het goed doen en tzou super zijn. Het eerste optreden verliep vree goed, mijn beste vriendin A, stond tijdens het stoelenstuk naar mij te kijken en toen het gedaan was stond ze naar mij te kijken, stak haar duim op en begon zachtjes in haar handen te klappen, dus dan weet je wel wie er achter jou staat !!

Het tweede optreden daarentegen verliep minder goed, ik verloor mijn centuur en moest de hele tijd pogingen ondernemen om m'n broek op te houden maar het viel blijkbaar niet op, enkel m'n dansleraar heeft gezien, dus das nog niet zo erg.

En het laatste optreden, gisteren was volgens mij het beste van allemaal ! Na zo een weekend voel ik me weer eenzaam op m'n kamertje omdat ik al die mensen enorm veel mis. Echt na 2 jaar, voel je echt wa je hebt gemist, en ik heb het misschien al 10 keer gezegd maar ik vind deze groep echt geweldig, en ook al lezen ze dit blogje niet, toch bedankt om gewoon jullie zelf te zijn !!

En zoals beloofd, ook de stemresultaten van elke vraag. Jullie zullen telkens onder elke vraag ook mijn persoonlijk antwoord vinden.

Wat is je lievelingsvak

Mijn antwoord: Wiskunde

wat doe jij het minst graag

Mijn antwoord: Chemie

ga jij graag naar schoolMijn antwoord: Meestal wel

hoe bereid jij je voor op een examen


Mijn antwoord: Ik begin direct te leren als ik thuis kom en leer meestal tot 's avonds laat

strafstudie
Mijn antwoord: Ik had het normaal 1 keer moeten doen, maar ik ben er aan ontsnapt

Zo, ik hoop dat iedereen genoten van mijn blogje deze week, ik zou zeggen, back to basics, dit blogje zal dus weer normaal worden zoals vroeger. Bedankt aan iedereen die heeft gestemd op de vragen en tot morgen !!

Groetjes

11:29 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

07-09-07

Laatste vraag !!

Hey iedereen,

Voor de laatste vraag wil ik eens weten wie er hier al eens '' Stout '' geweest is op school, daarom is de vraag heel simpel of jullie al eens strafstudie hebben gehad.Dit is dan ook de laatste vraag. Jullie kunnen op alle 5 de vragen blijven stemmen tot morgenavond 22.00h. En zondagavond krijgen jullie dan het verslag over de stemresultaten.

pollsHoe vaak heb jij strafstudie (gehad) ?
Ik heb nog NOOIT strafstudie gehad
Ooit 1 keer maar
Ik had het normaal 1 keer moeten doen, maar ben er aan ontsnapt
Een paar keer maar
Regelmatig
Elke weekDe clip van de week zal deze avond op m'n blogje al verschijnen omdat ik morgen vroeg moet vertrekken met de trein naar m'n dansschool voor de opendeurdag. Je kent dat wel, me klaarmaken en dan ga ik geen tijd hebben om op m'n blogje te komen. Deze avond kom ik nog eens op blogronde, want jullie zullen me niet meer horen tot zondagavond !!

Veel plezier dit weekend !! En vergeet niet om jouw stem uit te brengen !!

Groetjes !

12:12 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

06-09-07

Hoe bereid je voor op een examen?

pollsHoe bereid jij je voor op een examen?
Ik kom thuis, ontspan me eerst, en begin dan pas te leren
Ik begin direct te leren als ik thuis kom en leer meestal tot 's avond laat
Ik kan mijn examen voor de volgende dag al, dus ik doe vandaag niets
Ik kan mijn examen voor de volgende dag al, dus leer ik voor het volgende examenDit is de vierde en tevens de voorlaatste vraag van deze week. Jullie kunnen blijven stemmen op de vorige 3 vragen, maar ik zou willen vragen om nog is allemaal te stemmen op de 2e vraag (wat jij het minst graag doet op school) omdat er toen een probleem was met de antwoorden, blijkbaar mogen 2 vragen niet op 1 pagina staan, anders zorgt dat voor fouten, dus ik zou willen vragen om nog is allemaal op die 2e vraag te gaan stemmen, want voorlopig staan daar nog maar 3 stemmen !

Nu even tussendoor iets anders. Jullie weten allemaal dat ik terug ga dansen maar nja hoe ziet onze toekomst er nu uit ?? Onze dansleraar had het deze week over een overgangsgroep, omdat normaal de hoogste leeftijd 15 is, terwijl er al velen 16 en ouder zijn. Hij wil blijkbaar werken op leeftijd en niet op niveau, dus komt er een overgangsgroep maar waarschijnlijk niet op woensdag en zaterdag, ik weet niet zo goed wat er allemaal gaat gebeuren, zaterdag is er daar een vergadering over, maar dat zie ik niet zo zitten, ik zat gisteren nog wat in de kleedkamer na te praten met paar vriendinnen en ook zij zien dat niet zitten, want we worden gewoon allemaal van elkaar weg gehaald. Al m'n vrienden zijn ongeveer 15 en nja, ik wordt waarschijnlijk van ze weggehaald, ik vind het vreselijk, ik hoop dat het niet zo hoeft te zijn, want deze mensen betekenen veel voor mij, sommige ken ik al jaren, we zijn samen opgegroeid in de dansschool, dat is mijn 2e thuis, en een thuis zonder familie is niets, en ik beschouw hen als m'n tweede familie. We gaan zaterdag zien hé, maar ja, er moet nog veel gerepeteerd worden voor de opendeurdag, allemaal zaterdag, dat allemaal op 2 uren, het zal snel moeten gebeuren. Dit weekend is er dus opendeurdag in m'n dansschool, dus jullie zullen me niet op m'n blogje terug vinden. Enkel zondagavond krijgen jullie een verslagje van de opendeurdag en natuurlijk ook de stemresultaten van de schoolvragen !

wallpaper_1-web1
Ik wens iedereen nog een fijne dag toe!!

Groetjes

11:18 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

05-09-07

Ga jij graag naar school ??

pollsGa jij graag naar school ?
Absoluut, elke dag even graag!!
Meestal wel
Soms wel, soms niet
Neeen, ik HAAT school !!Voila, de derde vraag, meer heb ik niet te zeggen, kijk gewoon nog even naar m'n postje van gisteren, of eerder van deze nacht :) !

Fijne dag iedereen

12:05 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

04-09-07

2e vraag + B'day

Hey iedereen,

Gisteren op m'n blogje verscheen de eerste vraag, en die luidde gewoon wat je lievelingsvak was. Wel als ik jullie lievelingsvak wil weten dan wil ik ongetwijfeld ook weten wat jullie het minst graag doen op school. Natuurlijk kunnen jullie ook blijven stemmen op de vorige vraag!

pollsWat doe jij het minst graag op school ?
Biologie
Lo (Sport)
Chemie
Fysica
Aardrijkskunde
Geschiedenis
Wiskunde
Nederlands
Engels
FransIk kan deze dag (4 september) zomaar niet laten voorbijgaan zonder dit te zeggen! Vandaag is het namelijk een speciale dag, want precies 26 jaar geleden kwam er een kleine ster op de wereld die ondertussen is uitgegroeid tot een grote ster, Beyoncé. Jaja, wie vandaag verjaart, deelt zijn of haar verjaardag met de enige echte Beyoncé. Ik wil haar alst een gelukkige B'day wensen !! Doe er nog maar vele jaartjes bij Bee !!! normal_losangeles0011.Even een kleine toelichting bij de foto. Deze foto werd genomen tijdens haar optreden in Los Angeles, zondag. De ex-Destiny's Chiild leden, Kelly & Michelle, kwamen op het einde van de show op met een grote B'day verjaardagstaart en zongen Happy B'day voor Beyoncé.

Nog een fijne dag voor iedereen!

12:52 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

03-09-07

Eerste vraag van de week !

Hey iedereen,

Zoals beloofd vandaag de eerste vraag ivm met school! En die is heel simpel, wat is je lievelingsvak op school? Ik weet dat niet alle vakken er tussen staan maar ik denk dat de belanrgijkste er wel tussen zitten. Jullie kunnen op deze vraag stemmen tot zaterdag om 22.00h, net zoals het verhaal over de perfecte schooldag, kan je mij ook blijven mailen tot zaterdagavond 22.00h.

Morgen volgt de tweede vraag!!

Ik hoop ook dat alle mensen die vandaag naar school moesten een goede start hebben gemaakt. Laat het me maar weten !!

Groetjes

pollsWat is je lievelingsvak op school ?
Frans
Engels
Nederlands
Wiskunde
Geschiedenis
Aardrijkskunde
Fysica
Chemie
LO
Biologie

13:01 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

02-09-07

Terug naar school met Fairytaleboy!

!Hey iedereen,

Jaja, voor de meesten onder ons is het morgen de eerste schooldag. Weer een nieuw schooljaar, weer een nieuw begin van hopelijk een jaar vol fun. Een nieuw schooljaar starten is altijd leuk, misschien voor sommigen een nieuwe klas, nieuwe leraren, ... . Nu het vakantie is denkt iedereen, was het maar weer school, maar eens het schooljaar bezig krijg je daar weer spijt van en wou je dat het weeral vakantie was. Maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk graag naar school ga, het is altijd leuk om je vrienden terug te zien en de sfeer in onze klas was super. Natuurlijk, voor mij wordt het nu helemaal anders, ik ga naar de hoge school dus dat betekent allemaal nieuw voor me, nieuwe school, nieuwe leraren, nieuwe vrienden, maar gelukkig ga ik iemand kennen van m'n dansschool die ook lager onderwijs gaat doen in mijn school, dus dat wordt minder eng voor me. Ik hoop dat het een beetje meevalt.

school-cartoonVoor het nieuwe schooljaar heb ik een leuk weekje in petto met verschillende dingen. Elke dag zal er een quizje te beleven zijn op m'n blogje. Elke dag een andere vraag ivm met school, jullie kunnen op elk quizje stemmen tot het einde van de week, en dan zondag maak ik een besluit op van jullie bedenkingen over school. De eerste vraag zullen jullie morgenochtend terug vinden op m'n blogje. Samen met deze vragen zal m'n blogje voor 1 weekje een andere lay-out krijgen, alles zal te maken hebben met de start van het nieuwe schooljaar.

Dan is er nog een kleine verrassing. Ik ga hier ook een klein wedstrijdje organiseren deze week. En ik zal jullie deze nu uitleggen.

Links op m'n blogje vinden jullie een mailknopje terug dat ervoor zorgt dat jullie mij een e-mail kunnen sturen. Iedereen in de blogwereld mag mij mailen maar wel met een leuk verhaal. Het verhaal moet gaan over wat de perfecte eerste schooldag zou zijn voor jullie. Dat verhaal mag spannend, leuk of triestig zijn. Het maakt niet uit. Vertel me gewoon hoe jou eerste schooldag van dit nieuwe schooljaar er zou mogen uitzien. Het verhaal mag verzonnen zijn, en wil dus zeggen dat het niet erg is als deze dag niet in het echt kan bestaan. Het mag dus pure fantasie zijn. Ik pik er het leukste verhaal uit en zet dat verhaal op m'n blogje en ik zet ook de persoon in de kijker. Dus hou er rekening mee, als je mij een verhaal stuurt dat je je skynetadres duidelijk vermeldt. Jullie mogen mij mailen tot zaterdagavond 22.00h. Dan is de wedstrijd afgelopen. En dan krijgen jullie zondag de winnaar(es) op m'n blogje.

Veel succes !!

En nog even ter info, ik heb gisteren het boek da vinci code uitgelezen, en het is een echte aanrader!! Het boek is zeer spannend en het einde is zo onvoorspelbaar, echt een aanrader voor alle boekenwormen!!

Groetjes en voor iedereen nog een fijne dag toegewenst!

13:59 Gepost door Fairytaleboy in School | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |